hoşbuldum tatlım nasılsın nasıl geçti h.sonu
Oy kıyamam tatlım bu akşam erken yatarsın dinelnirsin inşallahSağ ol tatlım bakalım haftaya cumada sonuçlarda güzel çıkar inşallah .
inşalalh guzel sonçlar alırsın tanemcım.
=) bikere en yoğun haftasonunu ben yaşadım şekerler =)
cumartesi günü kaşık çatal aldık tatlımısızın siparişini verdik.tavuklarımızı ve ihyaçları aldıkk. Anneciğim babacığım vede kocacığımla eve geçtik. Annemle mutfa giridk hemencık =) koştura koştura yemke yaptık =)
sonra çamaşır yıkadım anneciğimde asıverdi şöle bi evi süpürdüm . Annemde mutfağı toprladı hemn tavukları hşladı. Sonra akyınpederım koyden geldi die oraya geçtik =( 23:30da eve geldik annnemle hemn mutfa girdik haşlnmış tavukları dittik. Sabh erkenden kalktık saat 7de uyandım sonra dedım 1 saat daha uyuycam =) 8de kalktım hemen ortalığımı toparladım. Heryer mis gibi oldu =) üzüntü duyduğum tke nkta binadan çağırdığım çoğu kişi gelmedi muhtemeln pazar dıe gelmediler ama buna kırıldım . =) ama evimde kuran okununca çok rahatladım anneciğiml emisfirler gidince heryerı tekrardan süpürüp sildik =) daha temızlık yapmam hftasonuna kadar =)gecede kayınpederımın bir arkadaşı kaza yapmış oraya gittim saat 23:00 falandı allahtan birşeyleri yok eve geldik 00:00da hemen yatıp uyudum =) şimdi yenılenmiş hiisediyorum ama snki birazzcık tatlı bir yorgunluk var üzerimde =) bide sabah sabah dizi çektik =)
lamecim ve kızlarrrrr
cuma işten çıktım doğru eve gittim evi dip köşe temizledim 18:30 da başladım 00:30 da bitti tabi evi hemen süpürdüm ki geç saatte süpürge açamam diye herşeyi çektim bi güzel temizledim.yorgunluktan öldüm yaaaa resmen sonra bizde o arada yemek yedik zati kızımı uyuttum kocişle kahve falan içtik balkonda oturduk bi dizi çek falan 03:30 da yattım.sabahda 09:30 da kalktım kahvaltı falan sonra cilt bakımı seansım vardı orya gittim kızımı anneme bırakmıştım onu almaya gittim 18:00 da annemle babalar günü için alşveriş merkezine hediye almaya gittik.hediyelerimizi aldık eve geldik kızımla kocişle ayrı geçirdik c.tesini nerdeyse.
Pazarda kahvaltıda 10 kişi misafirim vardı kahvaltı yaptık falan çay kahve hazırlıkda yapmıştım çok yoruldum akşam gittiler.
inş. canım:))
mblue.. canım allah kabul etsin tekrardan....
ohh ne güzel rahatlamışsıdır.. üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi değilmi??
mblue allah kabul etsin canım maşallahh ne güzell hafta sonunu dolu dolu hızlı yaşamışınız kızlarBen cumartesi işten çıktım eve gittim yemeğim vardı eşim gelinceye kadar yattım sonra beraber yemeği hazırladık sonra geri uzandım sabah kalktık kahvaltı yaptık ben uzandım eşim ortalığı topladı toz aldı çamaşırları serdii sonra kalktım babalar günü hediyesi alalım die çıkacaktık eşim üzerinide giydiriverimmi dedii Dalga geçio güya iş yapıo ya Bende oralı olmadım üzerime gerek yok ayakkabılarımı giydirsen yeter dedim eğilemiom Hediyemizi aldık babişin elini öptük yemeğe teyzemlere gittik geldik eşim çamaşırları topladı katladı yerleştirdi sabahta heryerim ağrıyorr diyor bende heç sorma benimde diom
birsencim.. sende çok yoğunmuşsun canım yaa.......
inşalalh guzel sonçlar alırsın tanemcım.
=) bikere en yoğun haftasonunu ben yaşadım şekerler =)
cumartesi günü kaşık çatal aldık tatlımısızın siparişini verdik.tavuklarımızı ve ihyaçları aldıkk. anneciğim babacığım vede kocacığımla eve geçtik. annemle mutfa giridk hemencık =) koştura koştura yemke yaptık =)
sonra çamaşır yıkadım anneciğimde asıverdi şöle bi evi süpürdüm . annemde mutfağı toprladı hemn tavukları hşladı. sonra akyınpederım koyden geldi die oraya geçtik =( 23:30da eve geldik annnemle hemn mutfa girdik haşlnmış tavukları dittik. sabh erkenden kalktık saat 7de uyandım sonra dedım 1 saat daha uyuycam =) 8de kalktım hemen ortalığımı toparladım. heryer mis gibi oldu =) üzüntü duyduğum tke nkta binadan çağırdığım çoğu kişi gelmedi muhtemeln pazar dıe gelmediler ama buna kırıldım . =) ama evimde kuran okununca çok rahatladım anneciğiml emisfirler gidince heryerı tekrardan süpürüp sildik =) daha temızlık yapmam hftasonuna kadar =)gecede kayınpederımın bir arkadaşı kaza yapmış oraya gittim saat 23:00 falandı allahtan birşeyleri yok eve geldik 00:00da hemen yatıp uyudum =) şimdi yenılenmiş hiisediyorum ama snki birazzcık tatlı bir yorgunluk var üzerimde =) bide sabah sabah dizi çektik =)
mblue allah kabul etsin canım maşallahh ne güzell hafta sonunu dolu dolu hızlı yaşamışınız kızlarBen cumartesi işten çıktım eve gittim yemeğim vardı eşim gelinceye kadar yattım sonra beraber yemeği hazırladık sonra geri uzandım sabah kalktık kahvaltı yaptık ben uzandım eşim ortalığı topladı toz aldı çamaşırları serdii sonra kalktım babalar günü hediyesi alalım die çıkacaktık eşim üzerinide giydiriverimmi dedii Dalga geçio güya iş yapıo ya Bende oralı olmadım üzerime gerek yok ayakkabılarımı giydirsen yeter dedim eğilemiom Hediyemizi aldık babişin elini öptük yemeğe teyzemlere gittik geldik eşim çamaşırları topladı katladı yerleştirdi sabahta heryerim ağrıyorr diyor bende heç sorma benimde diom
Bluecuğum Allah (CC.) kabul etsin oh maşallah ne güzellamecim ve kızlarrrrr
CUMA İŞTEN ÇIKTIM DOĞRU EVE GİTTİM EVİ DİP KÖŞE TEMİZLEDİM 18:30 DA BAŞLADIM 00:30 DA BİTTİ TABİ EVİ HEMEN SÜPÜRDÜM Kİ GEÇ SAATTE SÜPÜRGE AÇAMAM DİYE HERŞEYİ ÇEKTİM Bİ GÜZEL TEMİZLEDİM.YORGUNLUKTAN ÖLDÜM YAAAA RESMEN SONRA BİZDE O ARADA YEMEK YEDİK ZATİ KIZIMI UYUTTUM KOCİŞLE KAHVE FALAN İÇTİK BALKONDA OTURDUK Bİ DİZİ ÇEK FALAN 03:30 DA YATTIM.SABAHDA 09:30 DA KALKTIM KAHVALTI FALAN SONRA CİLT BAKIMI SEANSIM VARDI ORYA GİTTİM KIZIMI ANNEME BIRAKMIŞTIM ONU ALMAYA GİTTİM 18:00 DA ANNEMLE BABALAR GÜNÜ İÇİN ALŞVERİŞ MERKEZİNE HEDİYE ALMAYA GİTTİK.HEDİYELERİMİZİ ALDIK EVE GELDİK KIZIMLA KOCİŞLE AYRI GEÇİRDİK C.TESİNİ NERDEYSE.
PAZARDA KAHVALTIDA 10 KİŞİ MİSAFİRİM VARDI KAHVALTI YAPTIK FALAN ÇAY KAHVE HAZIRLIKDA YAPMIŞTIM ÇOK YORULDUM AKŞAM GİTTİLER.
bluecuğum allah (cc.) kabul etsin oh maşallah ne güzel
Birsencim sende çok yoğunmuşsun .
Layd kıyamam sen yorma zaten kendini .
yormuyom zaten canım eşim benden fazla nazlansada ona yaptırıyom pekk kıymetliler ha kıyamıolar kendilerine sende yorma canım kendini bende kıyamam sana
Maşallah kız :)))mbluee canım sende ben gibi tarif almayı seviyon fazla bişey yapmadım hava sıcak malum
kahvaltılık ,börek ,minik poğaca, biber közledim ,yumurta salatası, krep ,mini pizza ,domates ,salatalık
sonrası için kurabiye vişneli tatlı dondurmalı bademli irmik tatlısı(ilk defa yaptım güzeldi),mor lahana salatası cevizli bide
en son final bol köpüklü türk kahvesi
okadar yemişiz ki 20 25 tane soda içtilksoğuk su fala ayyy zor yetişdimmm
mbluee canım sende ben gibi tarif almayı seviyon fazla bişey yapmadım hava sıcak malum
kahvaltılık ,börek ,minik poğaca, biber közledim ,yumurta salatası, krep ,mini pizza ,domates ,salatalık
sonrası için kurabiye vişneli tatlı dondurmalı bademli irmik tatlısı(ilk defa yaptım güzeldi),mor lahana salatası cevizli bide
en son final bol köpüklü türk kahvesi
okadar yemişiz ki 20 25 tane soda içtilksoğuk su fala ayyy zor yetişdimmm
birsens kıs hemde hamaratsınn yaniimm hay maşallahh
SELAM KIZLARRRRRRRRR
BİRSENNNNNNNNNN BACIM BEN OKUYA OKUYA BİTİREMEDİM MAŞALLAH AMMADA ŞEY YAPMIŞSIN
BEN CUMA Bİ YATTIM CUMARTESİ 10 DA KALKTIM HASTAYIM BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ ÖKSÜRÜYORUM CİĞERİM ÇIKACAK NERDEYSE CUMARTESİ BÜTÜN GÜN ÜTÜ YAPTIM GARDOLABIN HEPSİNİ YIKADIM ÜTÜLEDİM
PAZAR GÜNÜ AKŞAMI BABALAR GÜNÜ YEMEĞİ DÜZENLEDİK 8 KİŞİYDİK GÜZEL GEÇTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?