Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum tatlım nasılsın nasıl geçti h.sonu

canım c.tesi temizlikle geçti.... çok yoruldum.. akşamıda yiğenimin gösterisi ardından da nişan vardı....
pazarda babalar günü malum... dinlenemedim((

sen naptın hafta sonu??

tanemcim hoşgeldin... doktor kontrolün iyi geçmiş... sevindim canım:)

Oy kıyamam tatlım bu akşam erken yatarsın dinelnirsin inşallah Sağ ol tatlım bakalım haftaya cumada sonuçlarda güzel çıkar inşallah .

inşalalh guzel sonçlar alırsın tanemcım.

=) bikere en yoğun haftasonunu ben yaşadım şekerler =)

cumartesi günü kaşık çatal aldık tatlımısızın siparişini verdik.tavuklarımızı ve ihyaçları aldıkk. anneciğim babacığım vede kocacığımla eve geçtik. annemle mutfa giridk hemencık =) koştura koştura yemke yaptık =)

sonra çamaşır yıkadım anneciğimde asıverdi şöle bi evi süpürdüm . annemde mutfağı toprladı hemn tavukları hşladı. sonra akyınpederım koyden geldi die oraya geçtik =( 23:30da eve geldik annnemle hemn mutfa girdik haşlnmış tavukları dittik. sabh erkenden kalktık saat 7de uyandım sonra dedım 1 saat daha uyuycam =) 8de kalktım hemen ortalığımı toparladım. heryer mis gibi oldu =) üzüntü duyduğum tke nkta binadan çağırdığım çoğu kişi gelmedi muhtemeln pazar dıe gelmediler ama buna kırıldım . =) ama evimde kuran okununca çok rahatladım anneciğiml emisfirler gidince heryerı tekrardan süpürüp sildik =) daha temızlık yapmam hftasonuna kadar =) gecede kayınpederımın bir arkadaşı kaza yapmış oraya gittim saat 23:00 falandı allahtan birşeyleri yok eve geldik 00:00da hemen yatıp uyudum =) şimdi yenılenmiş hiisediyorum ama snki birazzcık tatlı bir yorgunluk var üzerimde =) bide sabah sabah dizi çektik =)

Oy kıyamam tatlım bu akşam erken yatarsın dinelnirsin inşallah Sağ ol tatlım bakalım haftaya cumada sonuçlarda güzel çıkar inşallah .

inş. canım:))

mblue.. canım allah kabul etsin tekrardan....
ohh ne güzel rahatlamışsıdır.. üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi değilmi??

lamecim ve kızlarrrrr
CUMA İŞTEN ÇIKTIM DOĞRU EVE GİTTİM EVİ DİP KÖŞE TEMİZLEDİM 18:30 DA BAŞLADIM 00:30 DA BİTTİ TABİ EVİ HEMEN SÜPÜRDÜM Kİ GEÇ SAATTE SÜPÜRGE AÇAMAM DİYE HERŞEYİ ÇEKTİM Bİ GÜZEL TEMİZLEDİM.YORGUNLUKTAN ÖLDÜM YAAAA RESMEN SONRA BİZDE O ARADA YEMEK YEDİK ZATİ KIZIMI UYUTTUM KOCİŞLE KAHVE FALAN İÇTİK BALKONDA OTURDUK Bİ DİZİ ÇEK FALAN 03:30 DA YATTIM.SABAHDA 09:30 DA KALKTIM KAHVALTI FALAN SONRA CİLT BAKIMI SEANSIM VARDI ORYA GİTTİM KIZIMI ANNEME BIRAKMIŞTIM ONU ALMAYA GİTTİM 18:00 DA ANNEMLE BABALAR GÜNÜ İÇİN ALŞVERİŞ MERKEZİNE HEDİYE ALMAYA GİTTİK.HEDİYELERİMİZİ ALDIK EVE GELDİK KIZIMLA KOCİŞLE AYRI GEÇİRDİK C.TESİNİ NERDEYSE.

PAZARDA KAHVALTIDA 10 KİŞİ MİSAFİRİM VARDI KAHVALTI YAPTIK FALAN ÇAY KAHVE HAZIRLIKDA YAPMIŞTIM ÇOK YORULDUM AKŞAM GİTTİLER.

mblue allah kabul etsin canım maşallahh ne güzell hafta sonunu dolu dolu hızlı yaşamışınız kızlar Ben cumartesi işten çıktım eve gittim yemeğim vardı eşim gelinceye kadar yattım sonra beraber yemeği hazırladık sonra geri uzandım sabah kalktık kahvaltı yaptık ben uzandım eşim ortalığı topladı toz aldı çamaşırları serdii sonra kalktım babalar günü hediyesi alalım die çıkacaktık eşim üzerinide giydiriverimmi dedii Dalga geçio güya iş yapıo ya Bende oralı olmadım üzerime gerek yok ayakkabılarımı giydirsen yeter dedim eğilemiom Hediyemizi aldık babişin elini öptük yemeğe teyzemlere gittik geldik eşim çamaşırları topladı katladı yerleştirdi sabahta heryerim ağrıyorr diyor bende heç sorma benimde diom

inş. canım:))

mblue.. canım allah kabul etsin tekrardan....
ohh ne güzel rahatlamışsıdır.. üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi değilmi??

hemde nasıl rahatladım birsencim üstümden buyuk bi yuk kalktı =)içim huzurla doldu evimde ilk defa kuran okutmanın heycanıda başkaydı =) bidaha nasip olursa sadece kadınlar arasında yapacağım =) pastalı börekli şimdiden b,idakini düşünmeye koyuldum bende =)

birsencimm senınde yorucu geçmiş haftasonun cnm. kahvltıya neler hazırlamıştın =)=)

laydyycım en çok senın koca yorulmuş =) en guzelını yapıosun valla nasıl alıştırırsan öle gider=)

birsencim.. sende çok yoğunmuşsun canım yaa.......

evet lamecim artık alıştım bende yoğun tempoya geçen gün bi arkadaşal konuşuyozda çocuk olduktan sonra herşey telaşlı geçiyo yemek ev işi gezme herşey evden çıkmak zati amannn kızın bişeyini unuttum mu bebekken daha zor şimdi alıştım ama ben yoğun olmayı seviyom bünyede alıştı ya oturamıyom artık

mbluee canım Rabbim kabul etsin darısı başıma inş.
ladyyyyy kız eferin kocana yapsın işleri alıssın bebek gelince daha çok yapıcakkkk

Bluecuğum Allah (CC.) kabul etsin oh maşallah ne güzel
Birsencim sende çok yoğunmuşsun .
Layd kıyamam sen yorma zaten kendini .

bluecuğum allah (cc.) kabul etsin oh maşallah ne güzel
Birsencim sende çok yoğunmuşsun .
Layd kıyamam sen yorma zaten kendini .

yormuyom zaten canım eşim benden fazla nazlansada ona yaptırıyom pekk kıymetliler ha kıyamıolar kendilerine sende yorma canım kendini bende kıyamam sana

mbluee canım sende ben gibi tarif almayı seviyon fazla bişey yapmadım hava sıcak malum

kahvaltılık ,börek ,minik poğaca, biber közledim ,yumurta salatası, krep ,mini pizza ,domates ,salatalık

sonrası için kurabiye vişneli tatlı dondurmalı bademli irmik tatlısı(ilk defa yaptım güzeldi),mor lahana salatası cevizli bide
en son final bol köpüklü türk kahvesi
okadar yemişiz ki 20 25 tane soda içtilk soğuk su fala ayyy zor yetişdimmm

Son düzenleme:
yormuyom zaten canım eşim benden fazla nazlansada ona yaptırıyom pekk kıymetliler ha kıyamıolar kendilerine sende yorma canım kendini bende kıyamam sana

Maşallah kız :)))

birsens kıs hemde hamaratsınn yaniimm hay maşallahh

birsens kıs hemde hamaratsınn yaniimm hay maşallahh

saol canım işte olabildiği kadar benim hem annem hemde k.validem çok hamarat mecbur hamarat olucan işte
şaka bi yana annem ve ananem halalarım çok beceriklidir maaşallah az buçuk çekmişim gerçekten

bugün kimse yok fazla ama
asıl hem ballll hemde böcük yok neden acep

ballllll böcükkk kuzum nerdesiniz yaaaaa
balll güzel annecik iyisin inş.

Son düzenleme:
SELAM KIZLARRRRRRRRR
BİRSENNNNNNNNNN BACIM BEN OKUYA OKUYA BİTİREMEDİM MAŞALLAH AMMADA ŞEY YAPMIŞSIN
BEN CUMA Bİ YATTIM CUMARTESİ 10 DA KALKTIM HASTAYIM BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ ÖKSÜRÜYORUM CİĞERİM ÇIKACAK NERDEYSE CUMARTESİ BÜTÜN GÜN ÜTÜ YAPTIM GARDOLABIN HEPSİNİ YIKADIM ÜTÜLEDİM
PAZAR GÜNÜ AKŞAMI BABALAR GÜNÜ YEMEĞİ DÜZENLEDİK 8 KİŞİYDİK GÜZEL GEÇTİ

oyyyy tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine yaz günü de hastalık çok kötü ya çekilmiyo vallaa

napim cnm şunuda yapim şunuda derken yaptım valla sabah erkenden seviyom misafir ağırlamayı

kız tatlicadı nerlerdesin sennnn
mblueeee sesin çıkmıyo

yaaaa azcık canlanın bi tek ben knşym deli gibin çenem düştü kimse yokkkkk offfffff nerde bu kızlar yaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…