Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

akşma ne yemekler var evlerde bakayım =)=)

:) karpuzz

ooo sürekli görüşürdük o zaman.. seni benim gün grubunada koyardım..... :)))

walla ben memnun kalırdımda sen evi taşırdın heralde...senin kadr hamarat değilim cnm gün bana geldiğinde lameee koşş neyapçaz diye tutuşurdum :)) bide pipirikliyim yaa daha 1 hafta varken başının etini yemeye başlardım :))

hhah.. hiç problem değil canım.... yapardım nolcak...:))

balım valla bende çokseverım pasta börek çörk işleirni =) hiç sıkılmadan yardım ederdım cnmmm

ama akşam yemeğin hiç hoşuma gitmedi cnm azıcık vitamın alc n bişiyler pişirde ye cnm bnm

patiğim evin hayırlı uğurlu olsun... sağlık , huzur içinde oturun eşinle bebişlerinle en kısa zamanda resim istiyoruz haberin ola :)

balım valla bende çokseverım pasta börek çörk işleirni =) hiç sıkılmadan yardım ederdım cnmmm

ama akşam yemeğin hiç hoşuma gitmedi cnm azıcık vitamın alc n bişiyler pişirde ye cnm bnm

cnm iştahım yokki..bulantı yok ama iştahta yok..dün akşam 1 kase kiraz yedim okdr..sabahta 1 simit ve peynir..yarım bardak süt...cnm bişi istemiyo..herkeş aş eriyo benimde boğazım tıkandı :))

canlarım ciğerlerim napıyosunuz....

keleboşummmm naber nerelerdesin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin kelebeğim:)

hoşbulduk çiçeğimmmm....

buralardayım
gizliden okuyorum ama yazamıyorum....

dün ablamın kontrolu vardı
anam gtmemış nasıl sinir oldum
ne kadar rahat yaa
cınsıyetını öğrencektıkneymış ptesı salı yoğun olurmuş dr u bekleyemezmış

anam sız bişi yazmamışsınız dünden berı

mblue Allah kabul etsın cnm

patığım hayırlı uğurlu olsun sonunda oldudarısı bızlere ınş

patikim evi aldınız herhalde hayırlı olsun.mutlu mesut günleriniz olsun inşallah.
ayyh kızlar çok sıcak yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…