saol tatlım hoşbuldum.
bugün nedensizce canım sıkkın öffffffff
saol tatlım hoşbuldum.
Bugün nedensizce canım sıkkın öffffffff
Fıstıkım naber akşamın nasıldı ?hoşgeldin tanemcim...
Ellerine sağlık tatlım :)) Birsencim aynen arada oluyor hepimize ruhumuz daralır gibi aynen .birsencım o bendede oluyor hiç yoktan canım daralıyor bazen hayırdır inş. diyip geçiştiiromda hiç yoktan kafayı ufak tefk bişiylere takıp içimizde buyutuyorz o yuzdende hep canımız sıkkın oluyor canm =( nese sen kndını rhtltmya çlş cnmm =) ben önceden sıkılınca yemek tariflerine bakardımda şimdi korkuma bakamıomkarnım acıkıyor da=)
kızlar size çok basit br tatlı tarifi verim=)
çikolata soslu tavuk göğsü
1 kg süt içine yarım paket margarını atıyorsun 1 su bardağı un ve şekeri koyup hızlı hızlı çırpıyorsun ocaktan almay ayakın 1 paket vanılya ve zevke göre 1-2 damla sakızı atıyosunn . ocaktan alıp kenarda hızlı hızlı çırpıyosun tenceryle soumya bırakıosun üzeri kabuklaşınca tekrar mikserle hızlı hızlı çırpıyosun bunu 2-3 kere yapmak yeterli
sonra ayrı bıryerdede 3 bardat sütle 1 paket çikolata sosunu karıştırarak pişriyosun.
borcamı ıslatıp ilkönce tavuk göğsünü dökuosun sonrada çikolata sosunu dökuosundinlendikten sona afiyetle ye =)
genelde herkes çok sever bu tatlyı =) hadı hamarat hatunlar sizde yapın =)
buda çok hafifi ve lezzetli birşey...
istediğiniz puding çeşidini deneyebilirisniz..
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı tozşeker
1 pk. çilekli puding
1 çorba kaşığı tereyağ
1 pk. vanilin.
Üzerine: Hindistan cevizi
Yapılışı:
Süt tencereye alınıp içine şeker, irmik ve puding eklenip karıştırarak pişirilir. Kaynamaya başalyınca içerisine tereyağı ve vanilin alınıp bir taşım daha kaynatılır ve ocaktan alınıp soğumaya bırakılır.
Soğuyan lokum harcı ellerimiz ıslatılarak ceviz büyüklüğünde toplar haline getirlir ve hindistan cevizine bulanıp dolapta 1 saat dinlendirildikten sonra servis edilir..
lamecım =) bunu denemek istiyodum ama sizden aldıklarım daha sağlam olur bunu hemen yazayım teşekkürler tatlım
Ellerine sağlık tatlım
bi yerde buluşsak şöle çardak gibi..herkes bi çeşit mamiş yapsa...ohhhh ne güzel olur yaaaaa
bende yesem abur cuburrr...
BEN mamiş isteyince topik boşaldı...
tamam nan gelin istemiyom bişi..tembel garular ben yapar getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?