Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

shewall cnm sağolasın =) doğr görudn okutan benım Şükür için cnm evimiz arabamız var bari bir kuran okutalım dedim yenı evlendık =) 1 yıl oldu daha ancak okkutabıldık kuranımzıı Rabbım kabul etsin inşallah teşekkür ediyorum kızlar kutmak isteynlerın darsıı başına diyorum.

cnm arabanızda hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah .

balım en azından meyve ye aman dıkkat et beslenmene bebişte sendne beslenıo =) luzumsuz şeyler yeme ama sebzenı meyvenı sutunu yoğurdunu peynırını yumurtnı eksık etme =) yumurta pek gitmio sıckta ama hftda 1 tane olsun ye mutlka =)

rabbım borcu harcı olanlara ödeme kolaylığı versn tez zamanda borçlar bitisn inşallah aminnnnnnn

böcüğüm nie öle diosunya rabbım sanda tez zamanda ev bark sahibi olmayı nasip etisn inşallah aminnnn

rabbım isteyen herkese herşeyi gönlüne göre versin inşallah aminnnnnnnn

böcüğüm nie öle diosunya rabbım sanda tez zamanda ev bark sahibi olmayı nasip etisn inşallah aminnnn

rabbım isteyen herkese herşeyi gönlüne göre versin inşallah aminnnnnnnn

amın cnm ınş
Allah bugunlerımızı aratmasın ne ıstesek anında alabılyıoruz cok şükür

nevgül ınan cok ıstıyorum ama şartlar elvermıo

bağlantımı koptu nolduysa zor girdim ....

patik cicilerini güle güle kullan cnm..biz ara verdik markafoniye :)) malum 3 kişi olucaz kısmetse şimdiden başladım ekonomik garu olmaya :))

böcük nan patrona desene evde alsın size...

bu arada akşam iyiki nihat doğan kazanamadı..çok uyuz oldum akşam..ikide birde deryaya çamur atıyo..delikanlı böylemi olur nannnn

bu topıcte en fakır benımde dıomda ınanmıyonus
bırı ev alır bırı araba

she hayrlı uğurlu olsun cnm kazasız belasız ınş

patık evın resımlerı yok mu

böcüğüm sizde borcunuzu bir an önce bitirin alırsınız inşallah...

nan resim değil,fotoğraf

ekleyemem uzun bir süre sanırım..evin dekorasyonunu yapıcız..değişik fikirlerimiz var..
başka iş güçlerimizde yoğun nasıl yetişicez herşeye bilmiyorum :44:

Çok iyi olmuş canım allah kabul etsin..

Amin inşallah..

arkanda öle patron varken ne kredisi ya nakit alın ona taksit yapın daha iyi :)

bak doğru dedin böcük sizin kredi çekmenize gerek yok,patronun melek nasılsa :)

bayadır izlemiyorum yaa kazanamadı demek ohhhh :)

derya da ağzı var dili yok adamın ,nasıl bi adamsa
koca vücuda da bu haller yakışmıyor

=) bu ara eksik çok yarın herkeşler burda olsun yazılı yoklama yapçam =)ben kaçıyorum ufak ufak mucukladım hepinizi

gecenin bir yarısı......
annemlerdeyim...uyuyamıyorum,yatağımı özlüyorum....
nasıl bir duyguysa bu....tuhaf sanki 28 yıl bu evde ben yaşamamışmıydım......
eşim gececi,sabah buraya kahvaltıya gelir,sonrada çıkar birlikte evimize geçeriz.....
sabah gelenlere şimdiden günaydın......

günaydınnnn...

adacım... hayat böyle birşey işte... hemencik herşeye alışıyoruz... bazende yıllarca zorluk çekiyoruz..

arkanda öle patron varken ne kredisi ya nakit alın ona taksit yapın daha iyi :)

ahh ahh nerde ama zor
adam bırden o kadar parayı verır mı da
cıx
zaten kredılerı zam geldı halada gelcekmış
bızımkısı hayal olcak gıbı

aman fotograf tmm
sen eklede ne dersen ısmıne o olsun:)
hepsı olur tatlım bı evın olsun yeterkı

bı kanatları eksık cnm patronumun

gunaydınn güzelliklerr

adacım doğu dıosun insan evlenip geri ailesinde kalınca sanki yatak batıo yıllarca o yatakta yatan sanki sen değilmişsin gibi eskisi kadar rahat olmuo =) insan evliliğede eşinede yenı yatağınada uyum sağlayınca baba evı aranmıyor =) Ahhh ahh nese =) rabbimm yuvalarımızda huzur sağlık mutlulukk versin inşallah

günaydın kızlarrrrr
günaydın adacım bende evlendiğim ilk zamanlar baba evimdeki yatağımı özlüyodum o da çift kişilik yanlız yatıyodum şimdi gidince yatağımızı özlüyorum böle gerçekten hayatttt.....gerçi benim için sorun yok nerde olsa uyurum yeterki kafamı koyayım biyere

bugün herkes gelsin lütfennnnnnn.şimdiden bile 1 ben 4 ziyeretçi var offff nirdesiniz yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…