bi yöndende iyi olur işte canım pratiğin gelişir yemek konusunda
sana da güldüm kız yemeğin pratiğimi olur be yemek yapmayı sevmek lazım
olur tabi mesela kabak fasülye kabak birbirine benzeyen yemekler yapılışı ben bazen unutuom yapmaya yapmaya biber olurmuydu şu olurmuydu düşünüom hem yapa yapa kıvamını her geçen gün daha güzel tutturur sevmekle iş bitse ben yapmasınıda yemesinide çok severimde işte
işine gelmiyo anlaşolan tatlımmmmm
ben bilmiyosam bi yemeği yapmayı..pişmiş halini gözümün önüne getirip mantığımla yapıyorum..olduramadığım olmadı henüz :))
mbluee bari bulaşık makinası aldır oraya cnm :)
ne güzel anneme kızıom bazen hep çalış oku yemek nasıl olsa yapılır dedin hep mutfak işinden uzak tuttun diom ben kızıma hepiciğini öğretecem tabi o zamana bende öğrenebilirsem
ne güzel anneme kızıom bazen hep çalış oku yemek nasıl olsa yapılır dedin hep mutfak işinden uzak tuttun diom ben kızıma hepiciğini öğretecem tabi o zamana bende öğrenebilirsem
amann dert ettiğin şeye bak olduğu kdr cnm..yemek yapmaktan korkma bence..yapa yapa alışıyo insan..hem elinin tadı varsa ne yapsan tutar cnm ben ona inanıyorum..yoksada istediğini yap olmayınca olmuyo o sebeple boşverr
laddy üzülme cnm herkes kendine göre beceriklidir
kimse anasının karnından yemek bilerek çıkmıo.
laydy cnm ben yemk yapmyı biliorum hanı bılmedım hiç yemek yok dııyebılırım heme n hemen bilirim hepsini. =) anneciğim sağolsun bana karışmazdı mutfkta yaptırıdı bişiyler öle öle öğrendım =) yeterki yemek yapmak istiyeyim zorla ypınca hiçbişiye benzemio =)
Ben hamaratım becerikliyim dienede pek inanmıyom açıkçası.Herkes kendine göre hamarat beceriklidir boşversene.Herkesin damak zevki ayrıdır.
Kendini öyle üzme öyle düşünme
laydy cnm kendnı o konda sıkma zaten surkeli yapmya bşlınca tutturursun zamanla alıışıo insan =) yeterkı ymklere sevgını ka t=) severk yptın herşey güzel olur
brckcım =) kendını öven adam boşa över ki zaten =) ben yemedıkten tadını bılmedıkten sonaaa =) herkesın damk tadı bşkadır .mesela yengem var eh işte der öbu ryngem vr mukemml olmş der trf alır =) yanı damak tadıda görecelidir. mesela birisi yumurta sevmez kekte börekte yumurta koksusu arar =)
brsncm sen yanlş anlaamma =) sen söyluyolar dedinn =) ben becrklıyım herşeyi ypr ederım demedn ki =) mcuuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?