Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamponu ben beceremem sanırum yawww ayy içim bi hoş olduen mantıklısı tampon ama ben yapamam onu deneyen varmı hiç

İşllh kaçarsınız ozmn cnmm...

inş. eşim sürprüz yapcak galiba öle anladım sölemiyo tlf knşrken duydum. yurt dışı istiyomuş ben de sürprüzü bozmamak için ses çıkarmıyom da ben yurdışı istemiyom .amannnn tatil olsunda türkiyem de olsunnn

tamponu ben beceremem sanırum yawww ayy içim bi hoş olduen mantıklısı tampon ama ben yapamam onu deneyen varmı hiç

o ne kız brck öle şeyler hiç bilmem
hem nerdesin sen bakem yalnız bırakdın burları yaaaaaa
nere tatile gediyon kızzzzz

annemlerin yanına gidicem tekim bu sene cnm
yaa regl olunca tampon kullanıyolar yaa denize falan girilebiliyor onu merak ettimde

bende denemedim hiç...bende beceremem gibime geliyy aklım orda kalır valla düştü düşücek derken..bide rahat olarmı bilmem :)

tatil olsunda nerde olursa olsun..1 hafta içinde yurt dışına değermi bilmem...

annemlerin yanına gidicem tekim bu sene cnm
yaa regl olunca tampon kullanıyolar yaa denize falan girilebiliyor onu merak ettimde

ohhhhh iş yok koca yok çocuk yok süperrrrrrrrr ortamda iyiyse değme keyfine

balım yurtdişi olursa 1 hafta bende istemem uzatırım o zaman

hoşgeldin cnm...

hee bu garuların varda benim yok :))
neler yapıyosun bakem??

benımde yok
patron dıo sonbaharda kocenle sızı yollarım ama eşim ıznını kullandı
neyse bende sonbaharda annemlerde dönmuş olur onlara gıderım onlar gelır öle geçer
tatıl parasını harcarık:)

yoruldumm beee =) biriniz patron olsun çabuk benı iyi bi işe alsın anonim şirkte =(
öff yoruldum ya yemek ısıt koy kaldır yıka aman haftanın 2 gunu hiç çekilmio bide pazartesileri işin yoksa pazara git

yoruldumm beee =) biriniz patron olsun çabuk benı iyi bi işe alsın anonim şirkte =(
öff yoruldum ya yemek ısıt koy kaldır yıka aman haftanın 2 gunu hiç çekilmio bide pazartesileri işin yoksa pazara git

sen nıye yapıyonkı2 gün hemıde

slm kızlar nasılsınız. ben iyiyim bugün eşimin iş yerindeyim oğluşla. tatil iyi geçiyor. haftaya kv. deyiz inşallah. hepiniz iyisinizdir umarım. öpüyorum.

lamecim hoşgeldin sen napcan bakemmmm
hoşbulduk canım.. ben de karasuya giderim sanırım.. ama hafta sonları... iznimi alsam da eşimin izni yok.. onsuz kullanmak istemiyorum(

hoşgeldin cnm...

hee bu garuların varda benim yok :))
neler yapıyosun bakem??

hoşbulduk canım...
bence sende heran süpriz yapabilirsin güzelim...

bu arada tamponu ben düğün derneklerde giydiğim kıyafete göre kullanıyorum... yada çok yoğunsa kıyafetime geçmesini engellemek için... çok ama çok rahat... ilk zamanlar sürekli düşündüğün için zorlanıyorsun amaa.. asla düşme ihtimali yok... içiniz rahat olsun.. ve alırkende en küçük boyunu alın.....

Son düzenleme:
lameeeeeee
içinemi doğdu=???????????????????

evt süprüz geldiii ((

midem bulanıyo çok kötü bu aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…