Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen nıye yapıyonkı2 gün hemıde

sorma böcüğüm burdaki ablanı eşine eve doktor gelio fizik tedavıye . o gunler ablada izinli kabak başıma patlıo =( benı işe aldıran abla olmasa hiç ilgilenmıcem banamı sordunuz dicem de olmuyor işte =(

slm kızlar nasılsınız. ben iyiyim bugün eşimin iş yerindeyim oğluşla. tatil iyi geçiyor. haftaya kv. deyiz inşallah. hepiniz iyisinizdir umarım. öpüyorum.

melodıcım ohh ne guzel tatildesin =) tatilin iyisi kötüsü olmaz tatlım tatilinin tamamı güzl geçer cnm inş. kib görüşürz.herkesler iyi bildim kadaryla =) sende iyi ol cnm

canım sende abartma.... 2 ay sonra ne kadar kocaman olcakki......yeni yeni çıkmış olcak....

İŞLLH CNM :))
eşim bana yardım etmeyince diyorumki karnım burnumda ben nasıl yapıyım diyorum
gülmekten yerlere yatıyoo yandık walla senle diyo :))

annemlerin yanına gidicem tekim bu sene cnm
yaa regl olunca tampon kullanıyolar yaa denize falan girilebiliyor onu merak ettimde

ben kullanmıştım ama insan rahat edemio onunla bide sıvı gördükçede şişiyor ya aklım sürekli orda oldu hiç bişi anlamadım yani girme daha ii

lameeeeeee
içinemi doğdu=???????????????????

Evt süprüz geldiii ((

midem bulanıyo çok kötü bu aradaaa

tatilemi gidiyonuz ne güzel koca göbeğimle diye kıs daha koca göbek olman o zamana miğde bulantın içinde leblebi ye

bi yöndende iyi olur işte canım pratiğin gelişir yemek konusunda

cnm daha iyi işte tampon şişiyosa batmazz brck :)) espürüye bak beee

evt cnm bayramda nasipse..bilmem biraz çıkar ama napıyımm

İŞLLH CNM :))
eşim bana yardım etmeyince diyorumki karnım burnumda ben nasıl yapıyım diyorum
gülmekten yerlere yatıyoo yandık walla senle diyo :))

balımm... allah kocana yardım etsin.. ayy sen ne nazlısın böylee...... valla adamı bu hamilelik döneminde mum etcen:))

laydy cnm abla yemklerı fazla yapıo bugune de yetıyor ben sofra kur kaldır yıka topla ypıom oda oldukça can sıkcı =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…