Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Oy kıyamam fıstıkım :92::92::92: Arabanız çok güzelde kociş olmaz dedi altın demeyin benimde böğrüm yanıyor :)) Düğün borcu yüzünden gittiler hep iki üç takılık kaldı şimdide kociş ben sana alcam diye sallıyor bak aklıma geldi eve gelince küseyim:2: giden gitti telafisi zaten zor bundan sonra altın aldı başını gidiyor

Tekrar hoşgeldiniz fıstıklar ) E keyifler nasıl bakayım ?j Biz süperiz bebişimle hamdolsun .

günaydınlar arkadaşlar ben uzun zamandır kayıtlıydım ama birtürlü giremiyordum sohbetlerinizi görünce dayanamadım yazayım artık dedim

günaydın kızlarrrrr
lady ve tanem siz aynı şehirdemisiniz görüşüyomusunuz ne güselll
tanem giden geri gelmez.benim 3 sene olcak hala gelecek

Asyak merhaba,
Uğurcum kolay gelsin kaç arada
Brck değiliz tanışmıyoruz malesef olsak keşke buradan biriyle görüşmek ne güzel olurdu altın meselesine gelincede katılıyorum tatlış giden gitti kim bilir ne zaman gelecek
Birsen ne var ne yok fıstıkım?j
Lamemle ,Balım nirdeler ?j

ayyyy ne olsun tatlım hep aynı iş ev sabah kalk akşam yat
bebişinle senin iyi olmana sevindim cnm

öle doğru dion bağrım yandı sabah sabah

Brck yok canım aynı şehirde değiliz malsef olsak iyi olurdu tanem ara sıra görüşür göbiş tokuştururduk
Böcük kolay gelsin

Herkese günaydınlar.asyak aramıza hoşgeldin.

Taneemm yerim senin bebişii.
Nevgülcüm ne var ne yok
ayyyy ne olsun tatlım hep aynı iş ev sabah kalk akşam yat
bebişinle senin iyi olmana sevindim cnm
Sağ ol fıstıkım . Aman hepimizin rutin zaten sağlık olsun kız.
kıslar yarın doktora gidicem muayeneye bakalım nolcak.
Hayırdır ?
öle doğru dion bağrım yandı sabah sabah

Brck yok canım aynı şehirde değiliz malsef olsak iyi olurdu tanem ara sıra görüşür göbiş tokuştururduk
Böcük kolay gelsin
Aynen tatlım
günaydın kızlar nasılsınız bakem? bu ara kk da rotar yaşıyorum çok sık giremiyorum patron dibimden ayrılmıyor sinir
Merhaba .

izin aldım kızlar son günlerim ya suyunu çıkarıyım azcık çıkacam birazdan kendinize iyi bakın yarın görşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…