Oy kıyamam fıstıkım :92::92::92: Arabanız çok güzelde kociş olmaz dedibizim vardıda noldu ev için sattıkk hefesimi bile alamamıştımdahada açık var tanem alacaktı arabayı onlarda almadı elimizde patladı sıfır araba fiyatları taksitle daha cazip gelio demekki artık bizde kredi çekecez bu gidişle
slm
bugün gelemeyebılırım hem kadın yok çaya bakıyom hemde ınanılmaz yoğunum cok öptümm
günaydınlar arkadaşlar ben uzun zamandır kayıtlıydım ama birtürlü giremiyordum sohbetlerinizi görünce dayanamadım yazayım artık dedim
Asyak merhaba,
Uğurcum kolay gelsin kaç arada
Brck değiliz tanışmıyoruz malesef olsak keşke buradan biriyle görüşmek ne güzel olurdu altın meselesine gelincede katılıyorum tatlış giden gitti kim bilir ne zaman gelecek
Birsen ne var ne yok fıstıkım?j
Lamemle ,Balım nirdeler ?j
Herkese günaydınlar.asyak aramıza hoşgeldin.
Taneemm yerim senin bebişii.
kıslar yarın doktora gidicem muayeneye bakalım nolcak.
Nevgülcüm ne var ne yokHerkese günaydınlar.asyak aramıza hoşgeldin.
Taneemm yerim senin bebişii.
Sağ ol fıstıkım . Aman hepimizin rutin zaten sağlık olsun kız.ayyyy ne olsun tatlım hep aynı iş ev sabah kalk akşam yat
bebişinle senin iyi olmana sevindim cnm
Hayırdır ?kıslar yarın doktora gidicem muayeneye bakalım nolcak.
Aynen tatlımöle doğru dion bağrım yandı sabah sabah
Brck yok canım aynı şehirde değiliz malsef olsak iyi olurdu tanem ara sıra görüşür göbiş tokuştururduk
Böcük kolay gelsin
Merhaba .günaydın kızlar nasılsınız bakem? bu ara kk da rotar yaşıyorum çok sık giremiyorum patron dibimden ayrılmıyor sinir
.kapatıyo tatlım da yinede rahat olmassın ama aldırsanda tatile mi gitcektin brcğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?