Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyiyim birsencim sağol.bildiğin gibi.ev iş büdüş.

iyiyim tanemcim cinsiyeti öğrenmeye gidiyosun dimi haftaya.

.
evet yavrum haftaya cuma çıkıyorum ya o yüzden şeyetmiyim şimdi dedim sonra kötü durur.
tanemim düşükten sonra gitmemiştim.ama alttan bakmaz belkide
Anladım tatlım bişeycik çıkmaz hayırlısıyla .
izin aldım kızlar son günlerim ya suyunu çıkarıyım azcık çıkacam birazdan kendinize iyi bakın yarın görşürüz
K..i..bak tatlış .
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRR
nörüyosunuz??????????????
Amanın tatlış nasılsınız ?
Cinsiyet önümüzdeki ay Nevgülcüm

Son düzenleme:
bu arada grip oldum:2: kızlar.boğazlarım da acayip acıyor.bide ayın 19 ve 20 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım.gene geçikti.başım belada bu regle.

yarın avans günü cnm
onlarla uğraşıyorum..90 kişi malum uğraştırıyor...
kolay gelsin tatlımm
bu arada grip oldum:2: kızlar.boğazlarım da acayip acıyor.bide ayın 19 ve 20 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım.gene geçikti.başım belada bu regle.

nasıl da üşüttün nevgülüm .regl gecikmesi için için doktora gidiyon mu?

geçmiş olsun cnm..vitamin al...bimin portakalını şiddetle tavsiye ederim hergün sıkıp içiyorum kışın bile böyle sulu portakal görmedim..

kolay gelsin tatlımm

nasıl da üşüttün nevgülüm .regl gecikmesi için için doktora gidiyon mu?

ayy birsen ceryanda kaldım.ben sıcaktan haz etmeyen biri olarak nerde bir esinti oraya gittim sokuldum bu hale geldim.çok fena ya.bira daha bekleyim öyle gidecem canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…