Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

offf çok yorgunum akşam olsada eve gitsekkkkkkkkk
dün temizlik yaptım kayınvalidemle 12 di eve geldiğimizde 1 de yattım ama uykum varrr
evde ütü var aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada grip oldum:2: kızlar.boğazlarım da acayip acıyor.bide ayın 19 ve 20 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım.gene geçikti.başım belada bu regle.

yaaaaa ama bu haksızlıkkk.şimdi bile gitsen öğrenirsin.

Nevgülüm geçmiş olsun Ay sorma tatlım ya söylemiyor gıcık oldum, çatlıyorum :))
iyi cnm bildiğin gibi çalışmaya devam..sizde iyisiniz demi kuşummm
Bizde iyiyiz fıstık

Kıyamam benimde ütü var yav .
ütü günü yapalım:)birini yapıyon gene çıkıyo beee offf
kaygana seni bugün öve öve bitiremez nan...iyi sileydin heryeri

teşekkür edip durdu sevindi çok komşulara dio kızcağız anne geliyim yardım ediyim dedi saolsun bilmem ne tabi bende mutlu oldumher ne kadar işten yorgun gelip canım gitmek istemesede gittim napim..her zaman olmaz yaneeesevindirmek lazım arada
hayırlı geliniz kısım biz
öle oğlunu aldım kaynanamı sevmiyom olmaz hıh :)

Son düzenleme:

oyyy oyyyy oyyyy yesinler
iyi yaptın boşver bi dua etse yeter sana

oyyy oyyyy oyyyy yesinler
iyi yaptın boşver bi dua etse yeter sana

öyle tabi napcam cnm yetişemiyor heryere.beni hiç çağırmaz normaldede binalarında düğün var herkes evini açacak.duasını alalım yeter işte.dün istemeyerek gittim sonrada kendime kızdım zaten.

Son düzenleme:

hadi bakalım kaygananın gözüne girdin :))
alışkanlık yapmasın ama dikkat et :))
bizde hayırlı geliniss nannn ama daha temizlik etmedim...
ama bana temizlik etsinler önce sonra belki yaparım bende

hadi bakalım kaygananın gözüne girdin :))
alışkanlık yapmasın ama dikkat et :))
bizde hayırlı geliniss nannn ama daha temizlik etmedim...
ama bana temizlik etsinler önce sonra belki yaparım bende

nan bende yapmadım daha önce
alıştıramam tabiki benim evimi kim temizlicek sonra
herkesin eli ayağı tutuyorken kendi işini yapsın ben böle düşünüyorum açıkçası.ama arada böle durumlar olabilir tabi.oda arada.bende çalışıyorum ev idare ediyorum kusura bakmasın kimse.annemede gitmiyrum yani.ayrım yapmıyorum

sus nan kırkyılda bir temizlik yaptın onuda sölüyon

ahh anammmm garip anammmmm ctesi geldi temizledi evimi...ananın yerini bir Allahın kulu tutamaz nan...kaygana neymiş

ayy brck cnm tebrık ettım =) hayırlı gelın senı

bende öle acil olmayan durumlarda asla gidip temızlık yapamam zaten kendı evımı zor temızlıyom =( ama acil durumlrda seve seve kaynanacım sağolsun valla oda baana yardım eder =) severım kayınvaldemi allah razı olsun =) sen yorgunsun der oturtur gnlde benı =)

sus nan kırkyılda bir temizlik yaptın onuda sölüyon

Ahh anammmm garip anammmmm ctesi geldi temizledi evimi...ananın yerini bir allahın kulu tutamaz nan...kaygana neymiş

balım katılıyorum sana hala annem der geliyim temizliyim diye ama yok diyorum zaten kızıma bakıyor bide evimi mi temizletcem doğumda annem az yardım etmedi hakkını ödeyemem allah razı olsun ondan anne gibisi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…