Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tabi bu saatte gelirsen kimsecikler olmaz.....neyse ben de geçmişi bitirdim,kimsede bir yaramazlık yok şükür...
balcım bebişin 2 cm olmuş,Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah....
eşim gececi sabah 09:30 gibi geliyor,öğlen 14:00 gibi falan yatıyor....aradaki sürede onla ilgileniyorum,sonrasında da ben de uyukluyorum 1 saat falan,kalkıp azcık evle uğraşıyorum,akşam yemeği hazırla derken vakit geçiyor.....uğrayamadım yani,neyse gündüze dönsün düzene girerim ben de :))))

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

kimsecikler yok ki yazmış kaçmısınız yaaaaaaaaaa

hayırlı cumalar herkese.....

Son düzenleme:
cumamız mübarek olsun inşallah. RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün bahtını açık eylesin inşallah aminn.

hava ne güzel esiyor =) herkes sıcaktan yanıodur belki ama burda sadece camlar açık ve ben üşüyorum =( istanbuldayım anadoluyakasında dudulluda kansızlım heryanımdan okunuyo =) o açıdan pekmeze devam

birsencim bir iki oyundan sonra açılırsın cnm =) hamlıktan oluyor. 3 gundur parka spora gidiyoruz 2 gun ağrıdı her yanımız 3.gun rhtladık = ) ara vermeden döktürmeye devam et tatlım =)

ooo döktürdün yani desenee....
hamlamışsın demekki canım... sezon açıldı, artık bol bol oynarsın....

birsencim bir iki oyundan sonra açılırsın cnm =) hamlıktan oluyor. 3 gundur parka spora gidiyoruz 2 gun ağrıdı her yanımız 3.gun rhtladık = ) ara vermeden döktürmeye devam et tatlım =)

oynarım tabe her havayıda oynarım dün akşam pistten inmedim anacım diyo kızın ağlıyo gel bak dedim amannn biraz bak kurtları dökem yavrum o gürültüde uyumuş.

Oy kıyamam Birsencim :)) Banada öğret kız ben iğrenç oynuyorum
Lamecim Vee güzel fıstıklarım nasılsınız bakalım ?

Blue tatlış sabahları aç karına iç iki yemek kaşığı falan iyi oluyor o zaman ay bende çok üşüyordum önceden artık değil öyle ki haziranda patikler anca çıkartırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…