Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mılapabugunde cok yoğunum bı gelemedım nassınız
yenı telımde geldı ama kutusuna bıle dokunamadım daha vakıt yok

len sen ümranıyede oturuyon dudulluda çalışıyo
herşey aynı bızım
bende y.dudulludayım bılın belkı kadosan oto sanayıde
ümranıye atakentte oturyom
sen benım kaybettığım kardeşim mısn yoksam

mılka ne bakıyon

Blue tatlış sabahları aç karına iç iki yemek kaşığı falan iyi oluyor o zaman ay bende çok üşüyordum önceden artık değil öyle ki haziranda patikler anca çıkartırdım
cnım içiyom artık 4-5 gun oldu heralde ii gelcek inşallah . şimdi iyi gibiyim markete gittim geldim yimek yedımm geldım buraya çok yimişim karnım şişti =(

böcüğüm dudullu diyince herkes bilmio die umranıye dedım oraya bağlıya =) yukarı dudulluda oturuyorum tatlım ben asyaparkın o taraflarda kadosan =) biliom tabı kıs otosanayıye iki kere eşimle gittim arabanın gaz bakımıdır ne o zıkkım için =) genede uzak sayılmayız burda marketın çatısı düştü kenarından market olmayan kısımdan gördün mü =) ?

tşkler cnm
beyaz rekn tercıh ettım beyazda herseyde güzel duruyo namıssız:)
evım olursa ahtım var(öle mı denırdı) bütün mobılyalar beyaz olcek

cnm kesınlkle herşeyini beyaz al yatk odası zaten çok ferah oluyor heryerın aydınlık ve ferah olur cnm ama koltukları beyaz lı kahveli yptırabilirsin =) ider mobilyada güzel şeyler var tatlım.

telinide güle güle kullan böcüğümmmmmmmmmm

ümranıye kocamn yer
ben burdan eve 45 dk bazen 1 saate gıdıyorum
yok cnm bılmem o tarafları yolda yürürken kaldırıp başımı bakmam bılebı işyerjım bılıyorum

alcem zaten harıka yaa mobılyada beyaz
ben neden öle almadım dıye içim yanıy
cok taksıt yapar takstlerı az az yapar dıye tanıdığa götrdu eşim
kımsede yok yanımızda düğünede az
aldık ıdareten cok beğenmedım yanı mecburduk bıraz ama olsun çirkınde deıl beyaz değilller o kadar

tşkler cnm
bedava nette varmış 3 ay:92:ben işyerının netınden bağlanabılırım demı şifresını bılıyom

güle güle kullan telefonunu kredi fiyatlarıda o kadar arttmışş mı yaniii yuhhhh

tşkler cnm
dün tv de hesap uzmanı mı ekonomı uzmanımı ne öle bırı vardı o dedı
ben onu yalançısıyım
dahada artcakmış
ula aben 150 180 tl ev beğensem 300 bın tl mı öduycem

bızımkı hayal oldu desene neysekı anamın babamın evlerı var olmadı karşıya gıder orda otururukhep beraber ne kredısıymış

eskidende öleymişimiş zati herkes sanki ayrı oturmamı varmış Bizim burda ev fiyatları 35-40 dan başlıyo canım ama onlarda çok minik ideal 50-60 arası çok rahat buluosun küçük şehirde yaşamanın avntajı

Ya bu devirde sıfırdan başlayıp ev almak ne kadar zorlaştı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

böcüğüm : artık akşmlarıda bedava netınle takılırsın buralarda ohh =)=)

laydy
cnm sen ne trflardydın sizin orlarda bayb auygunmuş evlerde =) ondan ne trf edıe sorayım dedim

Mblue bizim buralar kırsal kesim canım Ev avantajları uygun ama hiç bi sosyal aktivitesi yok 15 adımlık bi çarşısı var sinema bile geleli 3-4 yıl oldu düşün Karaman dedinmi bilinmio zati il oldu ama hala konya karaman derler

laydyy cnm sakin biryerdir diymi ?=) sessiz gene oh ne guzel huzurlu huzurlu olur ınsan cnm . işinde var ne güzel sakin bir hayat sürüyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…