cumamız mübarek olsun inşallah. RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün bahtını açık eylesin inşallah aminn.
hava ne güzel esiyor =) herkes sıcaktan yanıodur belki ama burda sadece camlar açık ve ben üşüyorum =( istanbuldayım anadoluyakasında dudulludakansızlım heryanımdan okunuyo =) o açıdan pekmeze devam
böcük, hayırlı olsun yeni telin:)
tşkler cnm
beyaz rekn tercıh ettım beyazda herseyde güzel duruyo namıssız:)
evım olursa ahtım var(öle mı denırdı) bütün mobılyalar beyaz olcek
böcüğüm telin hayırlı uğurlu olsun.
Inş. Tatlım evde olur birgün
cnım içiyom artık 4-5 gun oldu heralde ii gelcek inşallah . şimdi iyi gibiyim markete gittim geldim yimek yedımm geldım burayaBlue tatlış sabahları aç karına iç iki yemek kaşığı falan iyi oluyor o zaman ay bende çok üşüyordum önceden artık değil öyle ki haziranda patikler anca çıkartırdım
böcüğüm dudullu diyince herkes bilmio die umranıye dedım oraya bağlıya =) yukarı dudulluda oturuyorum tatlım ben asyaparkın o taraflarda kadosan =) biliom tabı kıs otosanayıye iki kere eşimle gittim arabanın gaz bakımıdır ne o zıkkım için =) genede uzak sayılmayız burda marketın çatısı düştü kenarından market olmayan kısımdan gördün mü =) ?len sen ümranıyede oturuyon dudulluda çalışıyo
herşey aynı bızım
bende y.dudulludayım bılın belkı kadosan oto sanayıde
ümranıye atakentte oturyom
sen benım kaybettığım kardeşim mısn yoksam
mılka ne bakıyon
tşkler cnm
beyaz rekn tercıh ettım beyazda herseyde güzel duruyo namıssız:)
evım olursa ahtım var(öle mı denırdı) bütün mobılyalar beyaz olcek
tşkler cnm
ama bu gıdışle cok zor
100 bın tl kredı ıcın ödeme 184 bın tl olmuşdahada artcakmış
100 bın tl 2+1 daıre vermıolar burda
cnım içiyom artık 4-5 gun oldu heralde ii gelcek inşallah . şimdi iyi gibiyim markete gittim geldim yimek yedımm geldım burayaçok yimişim karnım şişti =(
böcüğüm dudullu diyince herkes bilmio die umranıye dedım oraya bağlıya =) yukarı dudulluda oturuyorum tatlım ben asyaparkın o taraflarda kadosan =) biliom tabı kıs otosanayıye iki kere eşimle gittim arabanın gaz bakımıdır ne o zıkkım için =) genede uzak sayılmayız burda marketın çatısı düştü kenarından market olmayan kısımdan gördün mü =) ?
cnm kesınlkle herşeyini beyaz al yatk odası zaten çok ferah oluyor heryerın aydınlık ve ferah olur cnm ama koltukları beyaz lı kahveli yptırabilirsin =) ider mobilyada güzel şeyler var tatlım.
telinide güle güle kullan böcüğümmmmmmmmmm
güle güle kullan telefonunu kredi fiyatlarıda o kadar arttmışş mı yaniii yuhhhh
tşkler cnm
dün tv de hesap uzmanı mı ekonomı uzmanımı ne öle bırı vardı o dedı
ben onu yalançısıyım
dahada artcakmış
ula aben 150 180 tl ev beğensem 300 bın tl mı öduycem
öde öde bitmezki o ömrünü yirr bitirirr
bızımkı hayal oldu desene neysekı anamın babamın evlerı var olmadı karşıya gıder orda otururukhep beraber ne kredısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?