brck süper komıktı ya =) ayy kıyamam ben onlara kız sevmemiş dans etmeyiçocuğa çektirdiğine bak küçük hanımefendının =):86:
Ya bu devirde sıfırdan başlayıp ev almak ne kadar zorlaştı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
böcüğüm : artık akşmlarıda bedava netınle takılırsın buralarda ohh =)=)
laydy cnm sen ne trflardydın sizin orlarda bayb auygunmuş evlerde =) ondan ne trf edıe sorayım dedim
Mblue bizim buralar kırsal kesim canımEv avantajları uygun ama hiç bi sosyal aktivitesi yok 15 adımlık bi çarşısı var sinema bile geleli 3-4 yıl oldu düşün Karaman dedinmi bilinmio zati il oldu ama hala konya karaman derler
tabi bu saatte gelirsen kimsecikler olmaz.....neyse ben de geçmişi bitirdim,kimsede bir yaramazlık yok şükür...
balcım bebişin 2 cm olmuş,Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah....
eşim gececi sabah 09:30 gibi geliyor,öğlen 14:00 gibi falan yatıyor....aradaki sürede onla ilgileniyorum,sonrasında da ben de uyukluyorum 1 saat falan,kalkıp azcık evle uğraşıyorum,akşam yemeği hazırla derken vakit geçiyor.....uğrayamadım yani,neyse gündüze dönsün düzene girerim ben de :))))
işte bunu aldım.....ne oluyorsa bana da.....
hamiş kalsam ne yapacam kimbilir...
organik bebek hediyesi, Bebek hediye seti, | Ecodnya
Evet canım ama çok fazla sakinPazar günleri bi tatilimiz oluyo alışverişe çıkıyım dion zati olmuşu 10 mağaza onuda kapalı olur Herşey kısıtlı yani biraz daha büyük bi şehirde yaşamyı isterdim amma işte istemeyle olmuyo
çocuğa çok acıdım yaa kıyamammm.iyi vurmadı kıza
işte bunu aldım.....ne oluyorsa bana da.....
hamiş kalsam ne yapacam kimbilir...
organik bebek hediyesi, Bebek hediye seti, | Ecodnya
ablama alsam mı ya
ama k kartım yok benım kapıda ödeme yok mu
cnm tez zamanda güzel haberlerini alırız işllh...
çok aceleci bi anne olucan sen ama :))
ben kapıda ödeme ile aldım kuzum
ürünün orjinel halini gördüm çok beğendim
eşimin teyzesinin bebeği oldu demiştim ya
onun için sipariş etmiştik,geldi....mükemmel ya,farkı hissedebiliyorsun dokununca
ben de dedim ilerde yavrum mahrum mu kalsın ona da alacam :))))
siparişin sonunda ödeme şeklinde belirtiyorsun kapıda ödeme diye şık var işaretliyorsun geliyor :))))
kızlar nasılsınız bu arada???????????
hiç sorma canım ya.......nasıl keyifli birşeymiş bebek için birşeyler bakmak.....
vallahi evdeki boş vaktimi sabahtan beri bu işe harcıyom....hımmm bir de lamacimle konuştuk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?