Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck süper komıktı ya =) ayy kıyamam ben onlara kız sevmemiş dans etmeyi çocuğa çektirdiğine bak küçük hanımefendının =):86:

Evet canım ama çok fazla sakin Pazar günleri bi tatilimiz oluyo alışverişe çıkıyım dion zati olmuşu 10 mağaza onuda kapalı olur Herşey kısıtlı yani biraz daha büyük bi şehirde yaşamyı isterdim amma işte istemeyle olmuyo

lady im sese gerek yok zaten:)dans gösterisinde hanımın canı dans etmek istemiyor çocukcağızda kıyamam ölece duruyor

direk yazdım bir slm veremedim.....ne bilem heyecan yaptım :)))) 9 haftayı görünce :))))

slmmmmm herkese......

hele şunları görünce
şimdiden bebişime organik seti aldım bile
42 tl sanırım neye vermiyorum ki amannnnn dedim,doğduğunda daha pahalı olur çünkü
ama bebeğime ilk 6 ay özellikle organik ürünler kullanacağım
bebek bezi bile var hem de verdiğin para çöpe gitmiyor yıkanıyormuş

Eco Bebek&Oyuncak | Ecodnya

evde vakıt olmuyorkı

annemlerın köydekı suankı evı 20 bın tloraya yazlık yaptrmayı düşünüyorum yada karadenıze ama sanırım karadenız olabılır harıka doğası var

aminnn cnmmm...darısı sizlerin başına...
ne güzel tatildesin ya çok imreniyorummmmm

sağol teyzesiii....hemen bakıyorum cnmmm

ben kandıra da okuudum kocaelide küçük ama çok şirin biryerdı öğrenciler yokken çk sakin sessiz biryer haline gelişyrdu =) sessizliği sakinliği dinginliği severm cnm =)
inş. gönlunce olur her istediğin

çocuğa çok acıdım yaa kıyamammm.iyi vurmadı kıza

ben bi el kol yapınca vurcak sandım ama ==)= ) sabırlıymış

ablama alsam mı ya
ama k kartım yok benım kapıda ödeme yok mu

ben kapıda ödeme ile aldım kuzum
ürünün orjinel halini gördüm çok beğendim
eşimin teyzesinin bebeği oldu demiştim ya
onun için sipariş etmiştik,geldi....mükemmel ya,farkı hissedebiliyorsun dokununca
ben de dedim ilerde yavrum mahrum mu kalsın ona da alacam :))))
siparişin sonunda ödeme şeklinde belirtiyorsun kapıda ödeme diye şık var işaretliyorsun geliyor :))))

cnm tez zamanda güzel haberlerini alırız işllh...
çok aceleci bi anne olucan sen ama :))

hiç sorma canım ya.......nasıl keyifli birşeymiş bebek için birşeyler bakmak.....
vallahi evdeki boş vaktimi sabahtan beri bu işe harcıyom....hımmm bir de lamacimle konuştuk :)))

ablama alcem karar verdım kendıme alamam sımdık alırsam kocam gaza gelır ıyıcene
bakım daha neler varmış
kapıda ödeme şeçeneğı süper

kızlar nasılsınız bu arada???????????

h geldın annecık
ben ıyyım sız

bugün rüyamda bişiler gördüm hep hedıye paketı
sözde özel bı gun gelıo patronda hedıye vercek bıze
ama paketler harıka
bugun telımı getrdı patron ona nasıp oldu dımek
paket bıraz benzemesede

hiç sorma canım ya.......nasıl keyifli birşeymiş bebek için birşeyler bakmak.....
vallahi evdeki boş vaktimi sabahtan beri bu işe harcıyom....hımmm bir de lamacimle konuştuk :)))

ee nezmn bakalım regl tarihin???
yoksa geçtimi...hamiş gibi gördüm seni pek hevesliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…