Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

BALIM ilaçlar kg yapıo die almak istemıom ondan pekmez aşkım tttu =) yoksa pekmez aramyoktur fazla =) mecbuurytten yanı en azındna haplardan daha az kg yapar =)

brck cnm doktorun bayan değil mi ? sıkma kendını bukadar ya çok zordur mutlaka ama sağlığın için gidiyosun sıkma kendın tatlım

evet cnm o olay olursa die işte alttt olayı

cnm bende tırsıyodum ama yapıcak bişi yok herşey bebiş için sonuçta..bırak baksın temzlenmişmi görsün
son gittiğimde 18 yaşında hamiş bi kıza baktılar bende içerdeydim kızın gıkı çıkmadı walla..sal kendini koltuğaa bişi olmazzz...

BALIM ilaçlar kg yapıo die almak istemıom ondan pekmez aşkım tttu =) yoksa pekmez aramyoktur fazla =) mecbuurytten yanı en azındna haplardan daha az kg yapar =)

önce sağlık bence...zayıf olup donucağıma şişman olur ama sağlıklı olurum daha iyi..seni görende 90 kilo sanıcak..sen bilirsin pekmezle çözerim dersen dayan pekmeze :))

yok mbluem herif doktorr
doktordan değil yapacaklarından korkuyorummm

brck cnmkorkulcak hiçbişiy yok emin ol .annem düşük yaptında yanındaydım işte elinde aletle kontrol edio hemen kalkıosun ama bebişimizin düştünü o gun öğrenmiş doktor anneme bebeği düşürmüşsünüz diyince içim parçalanmıştı. ama korkma tatlım biz neler görcez daha hayatta bu sadece bir mauyne konrtol amaçlı iyi ol sıkma cnaını düşünerek gitme herşeyi olduna bırak cnm. inşllh kolyca atlatrsın.piskolojık olrk yuklenme kendıne

oy kıyamam çok üzüldüm çok geçmiş olsun cnm
düşündüğümde anlık bişi sağlığım için ama insan ister istemez tereddüt oluyor işte.belkide yine bakmıcak bile

balcım bana da çok saçma geldi eşim de ben de 81'liyiz ben haziran o ocak ne yani hep benim kanım önce temizlenecek ve hep kız mı doğuracağım......pehhhh

brck....korkunun ecele faydası yok kuzucum,git görün dr.a paşa paşa sonra da keyfine bak ok.mi....

kızlar,şimdi eşim gündüz uyuyor ya,sabah kahvaltı yapıyoruz sonra o bir süre daha durup uyuyor,akşam da 20:00 gibi uyanıp 10 dk.sonra evden çıkıyor....
böyle olunca da yemek yapmıyorum....ama kendimde ne yiyeceğim diye şaşırıp kalıyorum.....
dolabı açtım patlıcan var,ne yapsam dedim dedim,kapadım dolabı....oturdum yine (((
vallahi bu 1 hafta en çok yemek dert oluyor bana....ekmek arası da yemek istemiyorum...eeeee sürekli müsli de nereye kadar akıl verin şöyle tek kişilik aperatif ne yapabilirim ben?????

selam kızlar biz geldik minnoşumla
geçen hafta yoktum tatildeydik dün döndük evimize
ayy yorucu geçti ama çok güzeldi
sizde nevar ne yok
balkız nası gidiyo hamişlikkk

günaydın ben gıbı ctesı çalışan bahtsız kadınlar grubukımseler yok ama olsun

coturnıx cnm h geldın maşallah kocaman olmuşmeleğın
bız ıyız cnm bı durum yok
iş ve aş derdmız var

günaydınlarrr

böcüğümm =) cmrtesi bende varım biliosun olmak istemesemde ama bugun işlrımı toprlıcam çok birkti

conturüm nasılsın bizler yiiz cnm bir yaramazlık yok çok şükür =) tatil nasıl geçti miniğinn büyümüş maş. =)

benımde sakın gecıo
bıkaç fatura kesılcek o kadar
tabı bızım ctesı öğleden sonra bı tempo oluyo

gece cok korkunç rüya gördum
babam vefat etmıştı

böle denız kenarında bı evdeyız
o evde yengemın annesının evı sankı onlarında denıze yakın düzcede neyse annem babam ben varız bırılerıde var ama hatrlamıyorum neyse
bırden dalgalar artıyo ve eve gelıo zaten cok yakın denız
o sıra şiddetlı bı dalga büyük ablamı sıyırıp babamı kayalıklara savuruyokoşuyorum yanına kafasına kaldrıp bana sonkez bakıo
sankı
bırden uyandımkı
eşim yanımda değil fılm ızlerken içerde uymuşuyandırdım yattık
zaten eşim yanımda yokken hep korkunç rüya göruyorum

çok iyiyiz kızlar sağolun
tatilde harika geçti tatil olurda kötü olurmu zaten
briazdan çıkıp eminönüne gidicez bebişe bişiler bakmaya.

kızlar bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum maalesef diyorum bende varım c.tesi ( neyse 2 de çıkıyorum allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…