Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar bende çalışıom bugün allahtan öğlene kadr bunada şükür böcük rüyan hayrlara çıksın

sinir oluyorum zaten ben eve 1 saatte gidiyorum ama araba alcam o zaman daha kısa zamanda giderim bizim sektörde zaten c.tei 5 olması normal allhtan burası 5 e kadar çalışmıyor yoksa fenalık geçiririm:))))

eşimlende küsüm hamile olunca piskolojın bozuk ayağına yatıyor hep zaten kocaman oldum bi hayrlısıyla doğurup eski halime gelseydim

eşimlende küsüm hamile olunca piskolojın bozuk ayağına yatıyor hep zaten kocaman oldum bi hayrlısıyla doğurup eski halime gelseydim

ay cnm benim bebiş ne zaman geliyor ahahaah ben 21 kilo aldım hamileyken duba gibi olmuşdum ellerim kocaman yüzüm şiş falan 55 kilo hamiş kaldım 76 ile doğurdum şimdide 56 kiloyum
14 aylık kızım var

ay cnm benim bebiş ne zaman geliyor ahahaah ben 21 kilo aldım hamileyken duba gibi olmuşdum ellerim kocaman yüzüm şiş falan 55 kilo hamiş kaldım 76 ile doğurdum şimdide 56 kiloyum
14 aylık kızım var

allah bağışlasın canım kızını bende şu an 18 kilo aldım şişmeyen yerim kalmadıkii temmuzda bekliyoruz inşallah bizde

allah bağışlasın canım kızını bende şu an 18 kilo aldım şişmeyen yerim kalmadıkii temmuzda bekliyoruz inşallah bizde

amin cnm allah kurtarsın seni hamilelik çok farklı bi duygu hele annelik ben doğumdan önce çalışıyordum şuanda da çalışıyorum kızıma annem bakıyor lohusalık depresyonuna girmişdim kızımı paylaşamamak herkese sinir oluyodum işe geldim işi hiç tınlamıyodum sonra normale döndüm annelik gusel bi duygu evde bi tane bıcır gezip duruyor:)))

sağol canım evet düşüncesi bile hoş Ama ben o lohusalık depresyonuna şimdiden girdim heralde herşey batıyor hayrlısıyla bende doğursam senin gibi atlatsam çok ii olacak

Son düzenleme:
sağol canım evet düşüncesi bile hoş Ama ben o lohusalık depresyonuna şimdiden girdim heralde herşey batıyor hayrlısıyla bende doğursam senin gibi atlatsam çok ii olacak

inşallah canım atlatırsın merak etme hani derler ya kucağına alınca herşeyi unutuyorsun aynen öyle inan kızımı kucağıma aldığımda çok duygusal hala anlatırken gözlerim dolar o sancılar vs... herşeyi yaşamamış gibisin benim doğumda kızı kucağıma verdiler gülerek çıktım düşün:)))

ÖFFFFF bende işe geldim 9 da allahtan birazdan çıkıcam

ladyyy napıyon tatlımmmm sana çok yakışmış hamilelik takma kafana yaaaa öpüyom seni tatlım çıtır anne

kız böcükkkk napıyon nasılsın

bende öğlen çıkacamda bakınıyom öle canım işte yok pek sende çıkacakmışın birazdan

=)=) anam gelenler olmuş ben çıkınca geri geldim yine kimseler yok

böcüğüm rüyan hayır olsun cnm diriyi ölü görmek ömrünü uzatır derler.

günaydınn güzelliklerr
hava yağmurlu ve serin bugun

tanemm =) uyu kız sabahları azıcık erkenden kalkmışın = )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…