- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum maalesef diyorum bende varım c.tesi( neyse 2 de çıkıyorum allahtan
eşimlende küsüm hamile olunca piskolojın bozuk ayağına yatıyor hepzaten kocaman oldum bi hayrlısıyla doğurup eski halime gelseydim
ay cnm benim bebiş ne zaman geliyor ahahaah ben 21 kilo aldım hamileyken duba gibi olmuşdum ellerim kocaman yüzüm şiş falan 55 kilo hamiş kaldım 76 ile doğurdum şimdide 56 kiloyum
14 aylık kızım var
allah bağışlasın canım kızını bende şu an 18 kilo aldım şişmeyen yerim kalmadıkiitemmuzda bekliyoruz inşallah bizde
amin cnm allah kurtarsın seni hamilelik çok farklı bi duygu hele annelik ben doğumdan önce çalışıyordum şuanda da çalışıyorum kızıma annem bakıyor lohusalık depresyonuna girmişdim kızımı paylaşamamak herkese sinir oluyodum işe geldim işi hiç tınlamıyodum sonra normale döndüm annelik gusel bi duygu evde bi tane bıcır gezip duruyor:)))
sağol canım evet düşüncesi bile hoşAma ben o lohusalık depresyonuna şimdiden girdim heralde herşey batıyor hayrlısıyla bende doğursam senin gibi atlatsam çok ii olacak
ÖFFFFF bende işe geldim 9 da allahtan birazdan çıkıcam
ladyyy napıyon tatlımmmm sana çok yakışmış hamilelik takma kafana yaaaa öpüyom seni tatlım çıtır anne
kız böcükkkk napıyon nasılsın
ÖFFFFF bende işe geldim 9 da allahtan birazdan çıkıcam
ladyyy napıyon tatlımmmm sana çok yakışmış hamilelik takma kafana yaaaa öpüyom seni tatlım çıtır anne
kız böcükkkk napıyon nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?