Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırlı sabahlar kızçeler
hava bı kapalı bı açık
bende böle oldum sımdıdenyoğun bıgünüm olcak bellı
h sonu elımı hıc bı işe sürmedım
kocemde ptes olmasından dolayı gene rejımdeyım moduna gırdı
yarın rejımden cıkar
ama bu sefer ben ınat ettım rejme ben sokcam onu
yemek falan etmedım
galata yoğurt meyve falan ıdare etcek artık

Nasılsınız bakayım fıstıklarım ?
Lamecim hafta sonun nasıl geçti durgun gördüm seni ?

selam kızlar biz geldik minnoşumla
geçen hafta yoktum tatildeydik dün döndük evimize
ayy yorucu geçti ama çok güzeldi
sizde nevar ne yok
balkız nası gidiyo hamişlikkk
hoşgeldiniz:))
ohh ne güzel... hamiş hamiş tatile gittin... dinlenmişsindir canım...

lamecım tıramısu portkl acında tek trftır demı =) bakıp denıcem =)

evt canım. tek tarif:)

günaydınn güzelliklerr
hava yağmurlu ve serin bugun

tanemm =) uyu kız sabahları azıcık erkenden kalkmışın = )
Fıstıkım yürüyüş yalan oldu bugün kalakaldım evde Komşuyla anlaştık o da geliyordu benle, bugün aramadı :84: Neyse hafta sonu naptın ? Benim sıradan geçti bitti
günaydın kızlarr
Günaydın çıtırcığım

c.tesi karasuya taşıdık eşyaları ve 2 saatlik uykuyla dün sabah geri döndük.. akşamda düğüne gittik..gece geç döndük eve... sabahta ofise gelri gelmez canımı sıktılar... sinirli sinirli oturuyorum işte..

tanemcim, bugünde ara ver yürüyüşe canım.. birşeycik olmaz:)))

Son düzenleme:

böcüğüm kocaman herıfe ilk gunden böle bi diyet uygularsan yapamaz tabiki =)

1 kase çorba ver 7 yemk kaşığı sebze 3 dilimde ekmek ver 1 kasede yoğurt yesın =) adamcağız

hoşgeldiniz:))
ohh ne güzel... hamiş hamiş tatile gittin... dinlenmişsindir canım...

evt canım. tek tarif:)

teşekkürler tatlım

canım yoğun bir hafta sonuydu ve çok yorgunum.. uyumak istiyorum.

sen nasılsın, bebişin nasıl??

ayy uykuda ne tatlı gelio insana yorgunken =) kendımden biliorum

tanemcım cnm bende cmrtesi pazr spora gidemedm =(
cmrtesi işten çıkıp eve geçtim eşime ymk hazırldım duş aldım saçlarımı düzlştirdim makyaj yaptım ojlerimi sürdüm =) yemeğe gittim çamlıcaya davtlıydık nese yedık içtik 23:30da kalktık kayınvaldmelere geçtik saat 1 gibide evimize geçtik eşimle az oturduk tvye baktık saat 2,30da yattık uyuyamadım dön dön yatkta artık 3,5-4 gibi sızdım sanırım .

pazar gunude saat00de kalktık anneciğime khvltıya gittik öğlnde ordaydık yemkyedık dondurmamızı yedık çıktık kadıköye geçtik orayada boşuna gittik hiç bişiy ypamadık heralarda geldi az gezdık sonra heralara geçtik orda da fazla durmadık eşimin dayı kzıı gelio die kayınvadeye geçtik bida onlarda geç saate kaldlar gelmdiler boşuna gitmiş olduk yaanı =( nese orda yemk yedık çay içtik 22:30da çıktık evimize geldik 23:00 gibide yattım uyudum az daha uyuyabılrım =) böle bi karışık geçti haftasonum haftayda karşıya geçicez sünnnet var die pöfff

ay cnmya düğünle ne zorun vardı okdr yorulmşun nese sağlık olsun sıkma cnaını işe güce akşm eve geçince hemen yatr dinlenırsın cnm

,MBLUE,LaMe SLM KIZLAR HAFTASONUNUZ DOLU DOLU GEÇMİŞ NE GÜZEL MONOTONLUKTAN İİDİR YORGUNLUĞA DEĞER

LAME SENİN NİYE CANINI SIKTILAR HAYIRDIRR DÖVİMMİİ

ay cnmya düğünle ne zorun vardı okdr yorulmşun nese sağlık olsun sıkma cnaını işe güce akşm eve geçince hemen yatr dinlenırsın cnm

canım düğün eşimin kuzeninindi... gitmek zorundaydık yani... bu havada ne güzle uyunur yaaa..
akşamda hamal ameliyat oldu ve annemlerde kalıyor.. onu görmeye gitmem gerekli...offf offf(

,LAME SENİN NİYE CANINI SIKTILAR HAYIRDIRR DÖVİMMİİ

canım yeni gelen ortaklar, çalışanları köle gibi görüyorlar... sınırımı zorluyorlar...
sen hamiş hamiş hiç kendini yorma canım.... değmez böylelerine..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende c.tesi pazar kızımla gezdim eşim çalışıyodu ve çok yorgunum gezerken belli olmuyor ama yorgunluk sonra acısı çıkıyor.
çok uykum var oturduğum yerde uyukluycam yemin ederim :)

laydy =) yorgunluk değdimi bilmiorum ama sbh rht uyndım =)

lamecım cnm halaya gçmiş olsun hasta ziyrti kısa olur erken kalkrsın erkndnde evıne glr ytrsın cnm

tatlıcadım =) insan gzrkn yoruluo istr istmz=)

Kızım çok hareketli bi yerde durmuyor sürekli ayakta hiç yorulmuyomu ya bu çocuklar bi uyuyunca ve yemek yerken oturur o kadar :=) dün o kadar yoruldum kızım yapma annecim düşersin elleme vs vs.... Hiç banamısın demiyor:))

laydy =) lamecım cnm halaya gçmiş olsun hasta ziyrti kısa olur erken kalkrsın erkndnde evıne glr ytrsın cnm

ahh canım inş. öyle olurr.... valla eve gidip bir an önce uyumak istiyorum....
yarın akşam da kandil.. yine gitmek gerekli annelere.... offf offf......

evi temizlemem lazım.... ütüm var.... hafta sonu nikah var.....
ayy bitmez benim işlerim yaa(

bu arada birsen yok ortalıkta..

tatlıcadı... çocuk işte.. anlamazki dur, yapmadan... süreklipeşinde olcaksın..

günaydınnnnn kızlarrrrrgeldim ama gidiyom çok yoğunum işlerimi halledim gelicem cvp veremiyom kimseye
kusura bakmayın hatunlarr
sabah sabah benimde canımı sıktılar hemde feci lamecim sendenim yani bugün geçmez artık offfffffff

hoşgeldin canım...
umursama canım.. yapılcak birşey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…