Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patik süper yaaaa hemde sitede.hep sitede oturmak var hayalimde yeşillikli cıvıl cıvıl olucak.
fiyatı gerçekten çok iyiymiş cnm.çok iyi yaptınız allahım ödeme kolaylığı versin...cam balkon bende ön balkonuma istiyorum çok toz oluyor.arkaya pimapen yaptırdım ve çok pişman oldum.pislikten başka bişi diil.cam biraz pahalı olsada çok daha güzel..

heryerde kutu var balım..

nevgül bırak kucağına ay ben olsam derim sen evdesin biz işe gidicez bu mızmızlanıyo die

öpüyom sizi gelirim

patikim büyük konuşmayım ama rabbim mecbur kılmasın.bana söylediği sözü unutmadığım için onu yapmam.hamile kalmadan demişti,eltimle tartışmıştık da onlarla aranı iyi tut çocuk yaparsan bana güvenme diye.bana kalsa eltimede baktırmayacamda eşim işte eşim gebe bırakıyor beni onlara.

yaa banada sanki cam balkonlar boğucu geliyor.balkon olmaktan çıkıyor gibi geliyor.

sen kimsin???
ne zarar ediyorumki sana

öylesine bakıyorum yazılanlara

suçmu

ozaman sende sohbete katıl neden gözlüyorsunki aşağıdan?

nevgül eltinde bakmassa kim bakıcak cnm bebeğine ki?
aynı evde yaşıyorsunuz bide bana güvenme diyor nasıl bir kadın bu yaaa
o size güveniyor ama.
insan torununa isteyerek bakar can atar

patiğim şu kış bahçesi için tüyolar ver bende yapmak istiyom da fikir olur tatlım

brck ne alaka pimapen l toz oluyo cam olmuyo mu anlmdm
bende bi balkonu cam yaptırcamda yeni peni boşa söktürmeyek

patiğim şu kış bahçesi için tüyolar ver bende yapmak istiyom da fikir olur tatlım

brck ne alaka pimapen l toz oluyo cam olmuyo mu anlmdm
bende bi balkonu cam yaptırcamda yeni peni boşa söktürmeyek

pimapende extra pimapenide siliyon cnm kapkara toz oluyor.cam da sadece camı siliyosun oluyo bitiyor.ben hiç sevmiyorum pimapeni.çok pişmanım arka cama yaptırdığıma.siliyorum gene toz oluyor hemen

valla baktıracak birini bulurdum.allah büyüktür.işte o biçim bir kadın.hastayım diyo.

pimapende extra pimapenide siliyon cnm kapkara toz oluyor.cam da sadece camı siliyosun oluyo bitiyor.ben hiç sevmiyorum pimapeni.çok pişmanım arka cama yaptırdığıma.siliyorum gene toz oluyor hemen

ben her iki koca balkonu yaptırdım pen şimdi de birini cam yapıcam kocem diyoki şu karasızlığın yüzünden boşa masraf doğru aslında hata yaptım

iyi gene eltin bakıyor cnm ben olsam bakamam sanırım.kayınvalide varken bana düşmez.

Son düzenleme:
kızlar bana acil un kurabıyesı tarıfı verebılcek olan var mı =)=)

burda yapçam şimdi=)

Oktay Ustanın Yeşil Elma programından tarifini aldığım un kurabiyesini geçtiğimiz haftasonu denedim ve inanın şu zamana kadar denediğim en güzel ve pastanedeki kurabiyelere en benzer olanıydı.Defterimdeki bütün un kurabiyesi tariflerinin üzerine kocaman bir X atıp bu tarifi yazdım. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim ve emin olunki cok cok memnun kalacaksınız.

not:yukardaki açıklama nevgüle ait değildir.:))))))))))))))

Malzemeler

250gr oda sıcaklığında margarin

1 çay bar sıvıyağ

4-5 yemek kaşığı pudra şekeri

4-5 yemek kaşığı buğday nişastası

1 paket vanilya

Aldığı kadar un,

istenirse kakao,

üzerine elemek için pudra şekeri,

Margarin, sıvıyağ, pudra şekerini bir kaba alıp iyice yoğurun.Üzerine nişastayı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Aldığı kadar unu yavaş yavaş ekleyerek bir hamur yapın. Un yaklaşık 4-4,5 su bardağı alıyor.Kurabiyelerinizi kakaolu isterseniz hamurun üzerine 2 yemek kaşığı kakao ekleyip hamuru alacalı kalacak şekilde yoğurun ama çok yoğurmamalısınız.(Ben bir kısmını kakaolu bir kısmını sade yaptım) Hamuru rulo yapıp üzerini çatalla çizin ve verev şekilde kesin. Kağıt serilmiş tepsiye dizip dolapta 5-10 dk bekletin. 160 dereceli fırında beyaz kalacak şekilde pişirin. Fırından alınca üzerine bolca pudra şekeri eleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…