Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal h geldınıznapıysınız

kocem 2 tane pattes göturdu kalan bana kalınca börek yapım dedım
akşama kadar 2 pattesle napcak bılmem

Balım hoşgeldin canım nasıl bizim bebiş iyimi bakalım
dosyalar bizi mafetti masalar dosyalarla dolu

garu bugunde gelmedı
koşturmaktan anam ağladı
dosya elımde ama bu sıgorta sırketlerı amma kıl
10 dk olmadan kımse tele bakmıo
bekle babam bekle:84::84:

balcım hoşgeldin tatlım kuzucuğa selamlar oyyy miniğim yaaa

kız bebişinin sayesinde bizde senle dokuz doğurcaz gibin heeee

MERAK etme bulduğu ilk fırsatta yer içer...bişi olmaz nan ne kıymetli kocen var...

yok nen cebındekı paraları bıle eve bırakıo kartlar zaten ben sakladım
akşam o kadar şey yıyom içiyom yanında bana mısın demıo
ağzına ıkı meyve koy dıom o bugun deıl dıo yemıo
sankı kılo yapcek
kıymetlı tabe
1 tanecık:86:

BEŞ PARASIZ BAŞINA bişi gelcek görcen kıymetliyi...
ayy ben erkeklerin diyetine inanmıyorum artık bugün yaparlar 3-5 kilo verirler sonra hemen gevşeyip yiyip içerler
10 kilo geri alırlar...boşuna bari diyet yapmakla uğraşmasınlar...

balımmm yapmıom artık rejim mejim ama zaten herşeyi yiyorum ben tatlıma kadar yanı sebze et süt peynı ryoğurt hep tüketiyorum ama bünye depolamıyor heralde yedıkelrımı işthımda kaçık cnm bişiycik istemıo şimdi ablada yok bugun yemkkoy kldır blşık yıka poffffffffff =( daraldım be dun patronada sinrlndım blue hnmm mutfağa bakarmısnız arkdşı glmiş kndl simidi koyuyo tbklara 1 bardk çaylarını almıolar zıkkım içesiceler fitil oluyorum artık bu davrnışlrına =( of adam gibi bi iş bulamadım ya yemek koy kaldır çay dağıt . ve bunların durumu başından beri yoktu yanı pat die =( başıma bu işleride eklediler işe bşlarken dışardan n misafir geldinde abla olmzsa çay ikram edersin demişlerdi. şimdi kendılerınede zırt pırt hızmet beklıolar sinirlerim yıpranıo burdada iyi bi iş bulmam lazım =( a.ş yada banka Allahım ne olur yardım et bana =( kurtar benı şu iş yerındenguzl bir iş bulmyı nasip et inşallah aminnn

çok şükür iyi teyzesi kahvaltısını yapıyodur heralde :)) şimdi ona süt göndercem içsin accık dimi :))
bnde 2 gundur içmiom sütü =( kızlar aklınzda olsun süt yumurta ve ayranla tav uk tuketılmemesi lazımmış vitmılerın emılımını engellıomş aslında bu konuları arştırmk lzm .brlkte tuketmyıp aralarda tuktmkkte fyda var bilgilerinize.güzelljler.rabbim sağlık versin bebişine balımm

=)=) tabı bıtanecıkk hanımlar hepimiz sinirlenince ne dedimizi bilmioruz eşlerimizi üzüyoruz onlarda bizi ama dünya fani hiç üzmemek grk birbirimizi ikigunluk dunyadada kavga edip napçaz hayatı birlkte güzel ve huzurlu yaşayalım.

sabahtan beri hiç bi iş yapmadım miskin miskin oturup internette takılıyom bi sizi okuyom bu oraları buraları allam ya

sabahtan beri hiç bi iş yapmadım miskin miskin oturup internette takılıyom bi sizi okuyom bu oraları buraları allam ya

cnm napıyon bakim bebiş nasıl niye yazmıyon sen bakim halsizmisin

merhaba...
birsencim canım beze çekti orda beze vardıda:)
evde denemiştim bi kere

hoşgeldin brck beze görmedim onu ben o ne brck bakim nasın oldu peki

cnm napıyon bakim bebiş nasıl niye yazmıyon sen bakim halsizmisin

hoşgeldin brck beze görmedim onu ben o ne brck bakim nasın oldu peki

bebiş iyi canım kıpır kıpır ne bilim üzerimde bi ağırlık var siz yazıyorsunuz okuyorum cevapları kendi kendime sölüyom anlamadım akşam olsada gitsek yatsak

nan o kadar fakır değil bişi olmaz
bende ınanmıyorum amane etcen
yapsın bakalım nereye kadar dayancak
7,5 kılo vermış ama ben fark göremedım nıyeyse
2 hafta bu dıyetle kaçkılo olcak acep

ben çemkırırım yerı gelır
yerı gelır bağrıma basarım
kocem değil mi
hep sev sev olmas

h sonu ablamlar gelcek olmadı bız gtcez bugun ve yarın işlerımı bıtırem evde
cuma günü market alışverışı var
ctesı zaten gıdemeyık off gelsın h sonu oleyy

dün görümcem aradı bu arada uyku sersemı yüzüne kapatmışım telı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…