- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Balım hoşgeldin canım nasıl bizim bebiş iyimi bakalım
dosyalar bizi mafetti masalar dosyalarla dolu
bal h geldınıznapıysınız
kocem 2 tane pattes göturdu kalan bana kalınca börek yapım dedım
akşama kadar 2 pattesle napcak bılmem
balcım hoşgeldin tatlım kuzucuğa selamlar oyyy miniğim yaaa
kız bebişinin sayesinde bizde senle dokuz doğurcaz gibin heeee
MERAK etme bulduğu ilk fırsatta yer içer...bişi olmaz nan ne kıymetli kocen var...
yok nen cebındekı paraları bıle eve bırakıo kartlar zaten ben sakladım
akşam o kadar şey yıyom içiyom yanında bana mısın demıo
ağzına ıkı meyve koy dıom o bugun deıl dıo yemıo
sankı kılo yapcek
kıymetlı tabe
1 tanecık:86:
HOŞBULDUK CNM...dokuz doğurana kdr yapsana bitane birlikte doğuralım :))
NÖRÜYONUS???? biz geldikkk
canımızda pasta istedi ayıp ya sabah sabah pasta denirmi...
mbluee diyetine başlarım nan senin , zayıflıcam diye beden ve ruh sağlığını bozdun...hemen ye iç toparla kendini geçici bi durum ama uzatma bu diyeti artık...herzaman derim kilo önemli değil sağlık olsun yeterki....
lamem naber sanada geçmiş olsun cnm..sende kanlı canlı bişiler ye hamişlikte kan düşüklüğü iyi olmaz cnm..benimde normalde hep düşük çıkardı demir verirdiler ama hamişlikte çok şükür iyi çıktı..annemin çilek işe yaradı sanırım bide kiraz çok yiyorum...
duygu nan nerelerdesin dosyaların arkasındamı kaldın kuşum...
böcük afiyet olsun nan sabanan marifetli garuuu
birsen bak kızın keyif çatıyo sende üzülmessin artık...
bnde 2 gundur içmiom sütü =( kızlar aklınzda olsun süt yumurta ve ayranla tav uk tuketılmemesi lazımmış vitmılerın emılımını engellıomş aslında bu konuları arştırmk lzm .brlkte tuketmyıp aralarda tuktmkkte fyda var bilgilerinize.güzelljler.rabbim sağlık versin bebişine balımmçok şükür iyi teyzesi kahvaltısını yapıyodur heralde :)) şimdi ona süt göndercem içsin accık dimi :))
yok nen cebındekı paraları bıle eve bırakıo kartlar zaten ben sakladım
akşam o kadar şey yıyom içiyom yanında bana mısın demıo
ağzına ıkı meyve koy dıom o bugun deıl dıo yemıo
sankı kılo yapcek
kıymetlı tabe
1 tanecık:86:
sabahtan beri hiç bi iş yapmadım miskin miskin oturup internette takılıyom bi sizi okuyom bu oraları buraları allam ya
merhaba...
birsencim canım beze çekti orda beze vardıda:)
evde denemiştim bi kere
cnm napıyon bakim bebiş nasıl niye yazmıyon sen bakim halsizmisin
hoşgeldin brck beze görmedim onu ben o ne brck bakim nasın oldu peki
BEŞ PARASIZ BAŞINA bişi gelcek görcen kıymetliyi...
ayy ben erkeklerin diyetine inanmıyorum artık bugün yaparlar 3-5 kilo verirler sonra hemen gevşeyip yiyip içerler
10 kilo geri alırlar...boşuna bari diyet yapmakla uğraşmasınlar...
balımmm yapmıom artık rejim mejim ama zaten herşeyi yiyorum ben tatlıma kadar yanı sebze et süt peynı ryoğurt hep tüketiyorum ama bünye depolamıyor heralde yedıkelrımıişthımda kaçık cnm bişiycik istemıo şimdi ablada yok bugun yemkkoy kldır blşık yıka poffffffffff =( daraldım be dun patronada sinrlndım blue hnmm mutfağa bakarmısnız arkdşı glmiş kndl simidi koyuyo tbklara 1 bardk çaylarını almıolar zıkkım içesiceler fitil oluyorum artık bu davrnışlrına =( of adam gibi bi iş bulamadım ya yemek koy kaldır çay dağıt . ve bunların durumu başından beri yoktu yanı pat die =( başıma bu işleride eklediler işe bşlarken dışardan n misafir geldinde abla olmzsa çay ikram edersin demişlerdi. şimdi kendılerınede zırt pırt hızmet beklıolar sinirlerim yıpranıo burdada iyi bi iş bulmam lazım =( a.ş yada banka Allahım ne olur yardım et bana =( kurtar benı şu iş yerındenguzl bir iş bulmyı nasip et inşallah aminnn
bnde 2 gundur içmiom sütü =( kızlar aklınzda olsun süt yumurta ve ayranla tav uk tuketılmemesi lazımmış vitmılerın emılımını engellıomş aslında bu konuları arştırmk lzm .brlkte tuketmyıp aralarda tuktmkkte fyda var bilgilerinize.güzelljler.rabbim sağlık versin bebişine balımm
=)=) tabı bıtanecıkk hanımlar hepimiz sinirlenince ne dedimizi bilmioruz eşlerimizi üzüyoruz onlarda bizi ama dünya fani hiç üzmemek grk birbirimizi ikigunluk dunyadada kavga edip napçaz hayatı birlkte güzel ve huzurlu yaşayalım.
pastanelerde satılan varya beyaz bezeler onlar canım...
sen beni ekledinmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?