Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

[kızlar sanırım katlamalı cam yaptırıcak birileri balkonlarını =)

ben yenı yaptırdım =) sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

çok memnun oldumu sölemeden geçemiycem =) silmesi kolay açması kapaması kolay temızliği pimapene göre çook daha basit = ) bilginize

brcğm hee bunları biliyom patiğim kış bahçesi yapcam dedi ya ondan sordum neler yapcan diye tatlımmm

mblue bu tarfi bende deneyecem akşama inşallah.bakalım nasıl olacak. eğer yaparsan 4 kadar nasıl olmuş buraya yazarmısın.

Son düzenleme:

sağolasın canım zorlanıyorum baya evet ama korku daha ön planda oluyor son zamanlarda :96:

MBLUE demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani

mblue demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani

offf yandım ben o zaman benim ki bi oda kadar nerdeyse 4 m2 halı sığıyo yani brçgm

MBLUE demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani

geçen sene yaptırdık bizde 900 e brck sanırım balkonlarımız aynı benimde ufak 3 sandalye anca girer...bende memnunum yağmurun vurduğu yerden su alıyo içeri ama olsun görüntü olarak güzel duruyor ve temizliği 10 dakka sürüyo katlıya katlıya siliyorum..

bı ev beğendım bı baktım bızım mah.ev
350bın tlyuh yaa
vılla alırım daha ıyı
bu arada bızım orda oturabılcen evler 3+1 ler 200 bın tl gıbı
nasıl alcez yaa

bi dokuma kilimim var uzun o sığıyor.5 yada 6 sandalye sığar yanyana sanırım ölçiyim akşam:)
baya pahalı tutmuş cbnm seninkide heee.nie su giriyo bu normalmiymiş?
eşim siyah istiyo dışardan kimse görmesin bizi dio
ama oturma odam balkonuma denk geliyor penceresi siyah olursada odam iyicene karanlık olur dime

kurabıyeyı attım fırına geldim =) beklıorum heycanla nasl bişiy oldu acaba die =)

şimdi ben sana bi göbek atçem....canım istedi leynnnnnnnnnn

aralıktan alıyo normal dedi camcı..olsun okdr olucak napalım..pimapenden daha şık duruyo ama..bizim 5.kat ve balkonda mutfağımda o sebeple istemedim ben siyah cam...

mblue bu tarfi bende deneyecem akşama inşallah.bakalım nasıl olacak. eğer yaparsan 4 kadar nasıl olmuş buraya yazarmısın.

nevgulcum cnm =) nişasta yoktu ben başka trf denedım cnm . tadıda soğuduktan sona yazarım sıcakken yedım güzldi =)

1 paket margarın
1 subardağı pudra şekeri
yarım paket vanılya
4 subardağı un

çok memnununm cnm =) aama birzcık tuzlu oluo ya ben 4 cama sineklik tktırdım 3 camıda üstten açılır yaptırdım 1,500tl tuttu cnm. benım balkon L cnm gayet geniş çamaşır askılımda çamaşır kurutuom dibinde kçk bir ahşp dolap koydum fırınımda orda =)

cnm çok az bnmde mermer su oluyor ama içeriye akmıyor . çok kullanışlı gelıyor banda =) silmesi kolay ve açınca normal kullanıosun balkonu =)

biricik cnm siyah cam daha pahalı oluo fiyt iyi arştır heryerde frklıcnnm

uygun yapan bi yer varmış oraya sorucam bakalım.bende üstten açılır yaptırdım geçen sene iki camı pahalıya yapıyolar 25 ti yanlış hatırlamıyosam.sineklikte yaptırdım mutfağa yatak odasına ve oturma odasına iyi oluyo ama çok kirleniyolar yahu:)
arka camlarıma demir yaptırırsam sineklikleri kullanamıcam yani sabit kalır silerkende açamıcam çıakrmak zorunda kalıcam ben hergün cam önlerini siliyom bide mermerleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…