selam yavrular
nevgül yazık sana bee :)) bencede yerini yadırgamış cnm..
çalışan anne için zor tabi çocuk büyütmek..
geceleri kıymetli kayınvaliden baksaya aslında...yarın işe gidecek bu çocuklar die düşünmez tabi..
Laydy bişi kalmamış cnm yaa,allah yardımcın olsun..son zamnlar ne zordur kim bilir...
mblue demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani
MBLUE demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani
böcük sende mercedesi olup kullanmayı bilmiyenler gibisin
geçen sene yaptırdık bizde 900 e brck sanırım balkonlarımız aynı benimde ufak 3 sandalye anca girer...bende memnunum yağmurun vurduğu yerden su alıyo içeri ama olsun görüntü olarak güzel duruyor ve temizliği 10 dakka sürüyo katlıya katlıya siliyorum..
kurabıyeyı attım fırına geldim =) beklıorum heycanla nasl bişiy oldu acaba die =)
kurabıyeyı attım fırına geldim =) beklıorum heycanla nasl bişiy oldu acaba die =)
bi dokuma kilimim var uzun o sığıyor.5 yada 6 sandalye sığar yanyana sanırım ölçiyim akşam:)
baya pahalı tutmuş cbnm seninkide heee.nie su giriyo bu normalmiymiş?
eşim siyah istiyo dışardan kimse görmesin bizi dio
ama oturma odam balkonuma denk geliyor penceresi siyah olursada odam iyicene karanlık olur dime
mblue bu tarfi bende deneyecem akşama inşallah.bakalım nasıl olacak.eğer yaparsan 4 kadar nasıl olmuş buraya yazarmısın.
MBLUE demek memnunsun cnm.endişe etmeyelim ozaman hiç bizde yaptırırken.balkonun büyükmü benim standart bi balkon yaa normal bi kilim sığacak kadar:)ölçmedim ama 750 tutar yani
cnm çok az bnmde mermer su oluyor ama içeriye akmıyor . çok kullanışlı gelıyor banda =) silmesi kolay ve açınca normal kullanıosun balkonu =)geçen sene yaptırdık bizde 900 e brck sanırım balkonlarımız aynı benimde ufak 3 sandalye anca girer...bende memnunum yağmurun vurduğu yerden su alıyo içeri ama olsun görüntü olarak güzel duruyor ve temizliği 10 dakka sürüyo katlıya katlıya siliyorum..
bi dokuma kilimim var uzun o sığıyor.5 yada 6 sandalye sığar yanyana sanırım ölçiyim akşam:)
baya pahalı tutmuş cbnm seninkide heee.nie su giriyo bu normalmiymiş?
eşim siyah istiyo dışardan kimse görmesin bizi dio
ama oturma odam balkonuma denk geliyor penceresi siyah olursada odam iyicene karanlık olur dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?