Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan kasıtlımı yapıyosunnnnnnnnn
balımya çok bsit kurbişş =) hemncıık yaparsın sende üşenmezsen gel dicemde =) gelene kdr pişirmiş olursun okdr basit yanı =)

kıs nasıl verdin o şekili işyerinde
cnm oklavayla açtım üzerinede çatalla geçtim bıçakla kestim şeritleri sonrada verev verev kestım oldu .soğuncada pudraşekeri döktüm.

üzerini çatalla öyle şekillendirdin dimi canım.

evet nevgulum çatalla yaptım. böle baya kolayıma geldi tek tek şekil vermkten dah aprtık =)

çikolatayla geçiştircem napiimm şimdi bana kim yapçek zaten kurabiye

ayy balım kalk gel burda var yapılmış.

birsens la oflinesin laaa
bal la ne kadar aşeren bi hamile oldun sen başımıza laaa
bunların hepsini yersen 30 u vurur ibre doğurana kadar

garu dalga geçiyo hala..he gelirim beklee

birsens la oflinesin laaa
bal la ne kadar aşeren bi hamile oldun sen başımıza laaa
bunların hepsini yersen 30 u vurur ibre doğurana kadar

görüşürüz cnm senlede ilerki zamanlarda...

Aşermek öle bişey ki brck insanın canı işkembe çekermi o zamana kadar hiç yemeyen ben işkembede işkembe tutturmuştum akşam 11 de

mblueee şu şekli güzelce anlatbi anlamadım nası yaptın

canım hamuru yoğurdum . tezgahhın üsütne aldım un serptim altınada oklavayla incelttim istedeim kalınlığa gelene kadar sonrada üzerine çatall ile çizgiler çektim. uzun uzun şeritler halinde kestim o şeritleride verev kestim( yanı baklava dilimi gibi
=( ay anlatmkta çok başarısızım ya
garu dalga geçiyo hala..he gelirim beklee

görüşürüz cnm senlede ilerki zamanlarda...

aşk olsun balımya üzüldüm =( çok basit ama
1paket margarınn
yarım paket vanılya
1 subardağı pudraşekeri
4 subardağı un

hatunlar nerdesiniz yaw =( gözlerim yollarda elim bağrımda bekliom yoksunuz bee

ayy daraldım ya napsamki iş çok ypck adam yok =(

eve gidincede temizlik etcem sil süpür toz al =) bnnyoyu dunden önceki gun çamaşursuyuna buldımdı zaten =) orya grk yok
kayınpederım aradı dedım bnmkı yok akşam oda sen gel kzıım sıkılırsın evde dedı bende yok babacım dedım temizlk etçem =) yarın siz buyrun gelin dedim ne ya hep benmi gitçem

uyy ayaklarummmmm
yoruldum da bugundeyarın kadın gelır herhal bı haftayı atlattık şükür
gerçi gelmesı pek bi işe yaramıo ama neyse
patron cok kıl oldu artık tv vardı mutfakta kaldırdı
yaırn kadına büyük şok olcek

günaydın cnm

kadın bugunde gelmedı
off gelmıycekse dese yerıne bayan bulsak artık
zaten işim yoğun bıde çay çıktı:84:

duyhas

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:

dün bızde nışanı kutladık
ölesıne bı kutlamaydı yanı
aman zaten hiç havasıda olmuo

duygu nıce yıllara cnm

benım halılarımı yıkamaya vermem lazım ama hiç güzel yıkamıyorlar
ne etcük
komşum dıo aman ne para vercen beraber yıkarız mis gıbı olur
ama benım belım dayanmaz
ölü gıbı olur kocaman halılara su deyınce
anadolu yakasında süper halı yıkayan bı yer var mı

mesela shagıı mıdır nedır o halılar lif gıbı yumuşak şeylerle yıkanması lazım
bı öncekı yıkamada fırça kullanmışlar sankıpofff

Ay ay ev temizliği demeyin benim yazlıklar kışlıklar dolapta birbirine girmiş durumda Pencereler çok kötü perdeler yıkanacak koltuklarım açık renk olunca silinmesi lazım izne ayrılınca bu halimlede yapamam temizlik şirketini aradım 75 tl kişi başı 2 kişi göndeririz 150 diyorlar oda pahalı gibime geldi kıyamıyom paraya

günaydın hatunlar:92:

dün herkes çekilmiş kimse kalmamış
canım çok sıkıldı dün gece bilem uyuyamadım hesaplarda karışıklık var kasa açık veriyo bi türlü çözemedim pofffff

gunaydınnn hatunlarr

dün akşam eve gittim hemen evimi sildim süpürdüm toz aldım misler gibi oldu evın rengi açıldı yeniden =)=)
bugunun yemğeinide pişriidm bi çorba etcem okdr =)

böcüğüm artem halı yıkama var ben orda yıkattım memnun kldım cnm. annemde orda yıkatıyor oda memnun halılarımız açık renk hep evden alıp eve getiriyorlar .

cnm 150 tl çok bi bayan bul 100tl ye ama perderler vs. yıkıomuki temizlik şirketide a dan z ye temizliyorlarsa çok değil canım ama evınde çok büyük değilse 100tlye bayan bul yaptır hepsini cnnm
günaydın hatunlar:92:

dün herkes çekilmiş kimse kalmamış
canım çok sıkıldı dün gece bilem uyuyamadım hesaplarda karışıklık var kasa açık veriyo bi türlü çözemedim pofffff

birsencım cnm sen ne iş yapıodun =( kasa açık verdi ya ondan sordum müşterilerle mi çalışıosun direk kasaya giriş yapıosun die belki atladın bişiy vardır cnm sinirlnmeden telaş yapmadan dökumanlarını tek tek kontrol et inşallah bulursun açığı cnm

böcüğüm kadın nerde tatile izne falanmı çıktı. aman bızımki tatile çıkınca paso yerıne ben bakçam böle kçk yerlerde çlşmak o yüzden buyuk sıkıntı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…