teşekkür edcerim kızlar bu topicte neler paylaşıyosunuz bakem?
eşimlede konuştukta..oda bekle tepki verme hemen dedi,neler olacak bakalım ona göre birşey söylersin peşin hüküm verirsen birde üzerine sen kabahatli olursun istemiyor ablasını konumuna düşersin,biraz sabret bakalım dedi..
bekliyorum bende şimdi ne yapayım..hayırlısı allahtan artık ne diyeyim..
ama ablanın sana sormadan sizin eve gelmek istemesi okadar mantıksız ki yani aklım almıyor benim bublecim ya.ki zaten daha önceki olaylarda bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyordu
İyi ki varsın fıstıkbi daha kutlayayım yukardada kutlamıştım
Konuş güzelce tatlım eşinle . Bak ne güzel sana soruyormuş kayınvaliden sende anne böyle böyle inan bir yere çıkacak dermanım yok de bakalım bir müddet .
bende modaya uyyım mı
kocemle kavga edım:)
len üzmen kendınızı barışırsınız
gergınlıkler gıder olur bıter
bırsen nce yıllara tatlım
hafta olarak bılmım ama 4 ayı gectı cnm
bende ıyyım bıraz yorgunum
kadın ızne cıktı bana kaldı onun işlerıde
akşamları hıc bı iş etmıyom
ayaklarımı uzatıyom yatıyom
yemek yok bulaşık yok ohh saat 10 oldu mu yatıyom o kadar:86:
birsencim.. nice senelere canım...
ladycim... sende üzme kendini boşver.... nasıl olsa düzeleceksiniz...
mblue..canım keşke gitmeseydin dün gece... bahane bulsaydın.. neyse iş işten geçmiş artık.. ama bir dahaki gibidişin. en erken perşembe olsun bence... her akşam bir bahane bul.. eşininde gitmesini bir şekilde engelle, her akşama bir plan yap....
mesela biz hafta başında plna yaparız... bu akşamlar evdeyiz şu akşamalrda annelerdeyiz diye... bende ona göre yemekler yaparım.. sende planla canım.. hatta hafta başından yemeklerini yap... yemeğimiz var.. bu akşam evde yiyelim dersin eşine. önümüzdeki hafta için perşembe akşamı gideriz dersin eşine.. annene de 2 hafta da bişr gitme canım... hafta bir git... cuma akşamıda anneme gideriz dersin...... onlarda aradığında eşin perşembe akşamı gelicez der.... konu kapanır..
yani sen eşine tatlı dille planlarını söyle canım... umarım zamnala düzene oturtursunuz...
tanemcim.. nasılsın??
doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara.....
benim eşimde hemen hemen aynı şüküro gitmez ben giderim ayıp olmasın diye...haftada bi kez 1-2 saat
erkekler bişeyini unutunca eşlerini suçlarlar genelde...tek senin eşine özgü değil bu cnm üzülmegidip gelme olayına gelince...eşinle düzgünce konuş..evleriniz yakınmı kayınvalidene çok?çok anneci erkekleride anlamıyorum ya.. benim eşim evimden başka bi yerde rahat edemiyorum der.bak ben çıkıcam izine o gelemiyor..annende kal diyorum hayatta kalmam evimden başka bi yerde dior..kayınvalidemde kızıyor kalmıyo die bende kal diyorum annecim ama kalmıyor napim diyorum haftada 3 gün çok fazla cnm ben hafta içi hiç kimseye gitmem cumartesi uğrarım sadece okadar...ama açıkçası kendi anneme vakit ayırıyorum 1 saatte olsa görürüm mutlaka...kaynvalidem haftaiçide arar gelirmisiniz die gelemeyiz derim..nedennnnnn der ..... geç gelicek derim benimde işlerim var derim gitmem zaten...
herkese günaydın kızlar....
günaydın kızlar.......
birsen nice sağlıklı yaşlara cnm...doğum günün kutlu olsun...
dünde duygunun doğum günüydü sanırım yanlış değilse onunkide kutlu olsun....
mbluee kızlar demiş zaten dicek bişi bulamadım cnm..kendini yıprattığınla kalıcaksın gibime geliyo..herşeyi pat diye çözemessin zamanla oturur planların cnm..eşinlede boşa tartışma kayınvalidende onun kadr suçlu..geniş takılmaya çalış bence...
cnm hoş geldinn. Ablan için hayırlısı dielim artık.bir iki gun dur sonra sor abla ne yapmayı düşnüyorsun bakalım planları ne sendemı kalmayı planlıyor ne planlıyor die. fikrini öğrenıp ona göre karşına alıp konuşursun cnm rabbim inşallah hayırlısı olur cnm hakkınızdayok canım annemlerle kalmak istemiyor!!!sorunda bu yaa..geçen geldi bana haftaya sana geleceğim dedi kalmaya(o yüzden diyorum ya haftaya neler olur bilemem diye..çok karışık işler balım..bilmiyorum ne yapacağımı.hayırlısı bakalım artık..
cnm bencede oluruna bırakmasın ama bir bekleyıp durumu görsun ona göre davransa daha mantıklı olur . birde ablası 2 gun durup başka bişiyler planlıyorsa ayıp kaçmasın hemen bunun derdıne düşülmüş olmasın en guzleı 2 gun beklıp planlarını öğrenmesi bence cnmHOŞBULDUK CNMMMMM
bublem Allah sana yardım etsin ama konuş ablanla olmaz de yada annen konuşsun oraya yakışmassın filan desin..ablan fikir almadan nasıl böyle bir karar alıyor ve eşine karşı seni zor durumda bırakıyor..bence oluruna bırakma ve müdahele et cnm..abladır candır ama herkezin yuvası var artık...
merhabalar,
benim de eşim var , işim var bir de üstüne 7.5 aylık bi oğluşum var...
eşimlede konuştukta..oda bekle tepki verme hemen dedi,neler olacak bakalım ona göre birşey söylersin peşin hüküm verirsen birde üzerine sen kabahatli olursun istemiyor ablasını konumuna düşersin,biraz sabret bakalım dedi..
bekliyorum bende şimdi ne yapayım..hayırlısı allahtan artık ne diyeyim..
Aç bal neşemiz yerine gelsin ben bu göbeklen oynayamam cibben alkış yaparım size :118: :81:
Birsennnnnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun cicişimmmmmmmmmmmmmmm
balım teşekkür ederim doğum günümü kutlamışsın
BEN yoruldum nan oturuyorum...hadi oturan hanımlar hadiiii
lameeeee kalk accık sende....
bende totomu sallamaktan nevrim döndü balllll offff yandan halimem yandan severim seni candannnn bu fasülya 7.5 liraaaa
kızlar bugün nekdr bunalımız demi...açıyımmı bi roman havası:87::87:
ohhh yandan yandan...asıl o göbekle göbek atılır..hadi geç bakalım ortaya...
mbluee..bublee..hadi başlayın sizde kıvırmayaaa:81:
BEN yoruldum nan oturuyorum...hadi oturan hanımlar hadiiii
lameeeee kalk accık sende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?