Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşimlede konuştukta..oda bekle tepki verme hemen dedi,neler olacak bakalım ona göre birşey söylersin peşin hüküm verirsen birde üzerine sen kabahatli olursun istemiyor ablasını konumuna düşersin,biraz sabret bakalım dedi..
bekliyorum bende şimdi ne yapayım..hayırlısı allahtan artık ne diyeyim..

ama ablanın sana sormadan sizin eve gelmek istemesi okadar mantıksız ki yani aklım almıyor benim bublecim ya.ki zaten daha önceki olaylarda bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyordu

Son düzenleme:

hayırlısı ozmn cnm öyle karar aldıysanız öyle yap ama sonunda umarım üzülmessin...annenler ne diyor pekii?? ablana bişey demiyolarmı orda ne işin var filan gib...

ama ablanın sana sormadan sizin eve gelmek istemesi okadar mantıksız ki yani aklım almıyor benim bublecim ya.ki zaten daha önceki olaylarda bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyordu

canım sana bana tuhaf yada yanlış geliyor ama kimisi gayet rahat oluyor yani bu konuda işte.

birsencim doğum günün kutlu olsun canım sabah sinirden yazamadım tatlım ksura bakma

inşllaah güzel bir ömür geçirirsin rabbım sağlıkla sıhhatle yaşlnmyı nasip etsin inşallah

cnm benım kayınvaldem çok alıngandır hemen tavır koyar. ama artık tavır koycak gelin bulamıcak gitmicem enfazla haftada bir bazende 10gunde bir yeter okdr benımde bir sabr noktam var.zaten gidiyoruz yanımızda oturmuyolar sonra görüüştümüzdne bişiy anlamadık diolar .aman takmıorum zaten artık

bende modaya uyyım mı
kocemle kavga edım:)

len üzmen kendınızı barışırsınız
gergınlıkler gıder olur bıter

bırsen nce yıllara tatlım

yok len sen modaya uyma böcümm. rabbim kimsenın ağız tadını bzmasın inşallah
yat dinlen tabı cnm çok zor oluyor çay servisi düşünkü haftda 2 gunde ben yemk servısı çay servısı yapıorum =(

lamecım işte ben program yapıorumm hep de uyan yok işte inşallahh artık uyucak gibi bakalım aradı tekrar bana iş arıyor =) dıo nasıl oldun dedım şimdi daha iyiym hafif sakinledim dedimbundan sonra sık gitmicem dedim böle daralıorum dedım tmm dedi.

biricğim aslında benım eşimde sıkılıo evımızde rht oraya gidiyoruz eve geçerken dıo of daraldım die ben nasıl otrmşum bu evde hiç rht edemıom dıo ama ona göre davrnmıo işte keşke ona göre davransa cnm hiç gitmez di ama azını açıp gelmeıoz demıoki pazrtesiden beri sallıyoruz sonunda başardılar prşmbeyi cmrteside onlar glcek pzrda hep beraber karşıya geçicez. dedım bu son çekemıyorum dedım darlıorum dedım. bakalım artık nasıl yapıcak görücezz valla benı artık götüremez her hafta tekte gitmez benı sorarlar çünkü artık kafa dınlıcem inş.

balım benm yanı dun bı bana bı eşieme bakıolar anladılar aramız bozzuk bende sınırımden kendımı yıyom hep onların yuzune trtışıyoruz. eşimde bana kızıo hep yorgunsun die =( ölee geldler resmen sınır hastası oldum eşimede dedim senı uzmıcem die kendımı yıyorum resmen bundan sonra böle dedim gitmiorum herhfta 1 hafta bırııne bı hafta bırıne dedım kımse kusura bkmasın dedım . öle gelsinler gitisnlerde demıycem. onlar bize gelirse bende 2 hafta gitmemiş olurum öle yoramam kendımı herzmn oh be rhtladım valla

buble CANIM YANLIŞ ANLAMANI İSTEMEM ABLAN SONUÇTA AMA BANA BİRAZ BENCİL GİBİ GELDİ ABLAN YANİ GÖRMÜŞ GEÇİRMİŞDE SEN GEL DESEN BİLE ONUN GELMEMESİ LAZIMKEN SİZDE KALACAM DEMİŞ.

cnm hoş geldinn. Ablan için hayırlısı dielim artık.bir iki gun dur sonra sor abla ne yapmayı düşnüyorsun bakalım planları ne sendemı kalmayı planlıyor ne planlıyor die. fikrini öğrenıp ona göre karşına alıp konuşursun cnm rabbim inşallah hayırlısı olur cnm hakkınızda

cnm bencede oluruna bırakmasın ama bir bekleyıp durumu görsun ona göre davransa daha mantıklı olur . birde ablası 2 gun durup başka bişiyler planlıyorsa ayıp kaçmasın hemen bunun derdıne düşülmüş olmasın en guzleı 2 gun beklıp planlarını öğrenmesi bence cnm

merhabalar,
benim de eşim var , işim var bir de üstüne 7.5 aylık bi oğluşum var...

allah bğışlasın cnm. hoş geldin aramıza

bncede eşin doğru düşünmü ş cnm. inş. düşündüğünüz gibi olmaz konşmyada grk klmaz

mblueee saol tatlım anladım zati canın sıkkın.

takma kafana düzelir herşey istediğin gibi olur tatlım.

Birsennnnnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun cicişimmmmmmmmmmmmmmm

balım teşekkür ederim doğum günümü kutlamışsın

BEN yoruldum nan oturuyorum...hadi oturan hanımlar hadiiii
lameeeee kalk accık sende....

bende totomu sallamaktan nevrim döndü balllll offff yandan halimem yandan severim seni candannnn bu fasülya 7.5 liraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…