günaydınlarrrrrrrrrr
Bugün benim doğum günüm kızlarrrr
cnm uzak olmasakta her hafta eşim gitmezdi eminim :)
ara die diretmesem aramıyor bile sık sık.. bişi olursa haberi olurmuş nasılsa
şimdi eşimle bir tartışa daha yaşadımcüzdanı çantamda kalmış nie unutuyosun die bana kzııyor bende sen unutmasaydın dedim okdar dolmşum ki sinirden ağladım dedim boğuyosun artık beni haftanın üç günü gitmek istemıyorum dedim.. bundan sona sesını çıkar gelmıyoruzde kes at dedimm. oda bana kızıyor kendine çeki düzen ver hergun sneın trplerdn sıkıldım dıe bana kızıyor.
balım çok saol tatlım.
bublecim teşekkürler cnm
buble uğramıyosun uzun zamandır nerlerdesin?
buble hoşgeldin cnm...nasılsın nasıl herşey yolundamı???
hoşbulduk canlarım..
işler yoğundu uğrayamadım pek son 2 haftadır..şimdilik herşey yolunda çok şükür..haftaya ne olur allah bilir artık!!!!ablamın mahkemesi var 6 tammuzda ayrılıyor yaa..eşyaları alıyor enişte..ablam yatak odasını alacak sadece birde çeyizlik eşyası işte..
hoşbulduk canlarım..
işler yoğundu uğrayamadım pek son 2 haftadır..şimdilik herşey yolunda çok şükür..haftaya ne olur allah bilir artık!!!!ablamın mahkemesi var 6 tammuzda ayrılıyor yaa..eşyaları alıyor enişte..ablam yatak odasını alacak sadece birde çeyizlik eşyası işte..
hayırlısı cnm...ablan peki annelerlemi kalıcak bundan sonra??
balım ve bublem... hoigeldiniz kızlar..
yok canım annemlerle kalmak istemiyor!!!sorunda bu yaa..geçen geldi bana haftaya sana geleceğim dedi kalmaya(o yüzden diyorum ya haftaya neler olur bilemem diye..çok karışık işler balım..bilmiyorum ne yapacağımı.hayırlısı bakalım artık..
merhabalar,
benim de eşim var , işim var bir de üstüne 7.5 aylık bi oğluşum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?