Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim.. nice senelere canım...

ladycim... sende üzme kendini boşver.... nasıl olsa düzeleceksiniz...

mblue..canım keşke gitmeseydin dün gece... bahane bulsaydın.. neyse iş işten geçmiş artık.. ama bir dahaki gibidişin. en erken perşembe olsun bence... her akşam bir bahane bul.. eşininde gitmesini bir şekilde engelle, her akşama bir plan yap....
mesela biz hafta başında plna yaparız... bu akşamlar evdeyiz şu akşamalrda annelerdeyiz diye... bende ona göre yemekler yaparım.. sende planla canım.. hatta hafta başından yemeklerini yap... yemeğimiz var.. bu akşam evde yiyelim dersin eşine. önümüzdeki hafta için perşembe akşamı gideriz dersin eşine.. annene de 2 hafta da bişr gitme canım... hafta bir git... cuma akşamıda anneme gideriz dersin...... onlarda aradığında eşin perşembe akşamı gelicez der.... konu kapanır..
yani sen eşine tatlı dille planlarını söyle canım... umarım zamnala düzene oturtursunuz...

tanemcim.. nasılsın??

Son düzenleme:
tanemcim çok teşekkürler tatlım 2 kere kutlamıssın 2 kere mutlu oldum bitanem

böcük saol şekerim

lamem sanada çok çok teşekkür edrim tatlım

günaydınlarrrrrrrrrr

Bugün benim doğum günüm kızlarrrr
doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara.....​

cnm uzak olmasakta her hafta eşim gitmezdi eminim :)
ara die diretmesem aramıyor bile sık sık.. bişi olursa haberi olurmuş nasılsa
benim eşimde hemen hemen aynı şüküro gitmez ben giderim ayıp olmasın diye...haftada bi kez 1-2 saat
erkekler bişeyini unutunca eşlerini suçlarlar genelde...tek senin eşine özgü değil bu cnm üzülmegidip gelme olayına gelince...eşinle düzgünce konuş..evleriniz yakınmı kayınvalidene çok?çok anneci erkekleride anlamıyorum ya..benim eşim evimden başka bi yerde rahat edemiyorum der.bak ben çıkıcam izine o gelemiyor..annende kal diyorum hayatta kalmam evimden başka bi yerde dior..kayınvalidemde kızıyor kalmıyo diebende kal diyorum annecim ama kalmıyor napim diyorumhaftada 3 gün çok fazla cnm ben hafta içi hiç kimseye gitmem cumartesi uğrarım sadece okadar...ama açıkçası kendi anneme vakit ayırıyorum 1 saatte olsa görürüm mutlaka...kaynvalidem haftaiçide arar gelirmisiniz die gelemeyiz derim..nedennnnnn der ..... geç gelicek derim benimde işlerim var derim gitmem zaten...

herkese günaydın kızlar....

Son düzenleme:
brcğmmm cnm benim çok çok saol tatlımm.
iyi ki varsınız kızlarrrrrr

günaydın kızlar.......

birsen nice sağlıklı yaşlara cnm...doğum günün kutlu olsun...

dünde duygunun doğum günüydü sanırım yanlış değilse onunkide kutlu olsun....

mbluee kızlar demiş zaten dicek bişi bulamadım cnm..kendini yıprattığınla kalıcaksın gibime geliyo..herşeyi pat diye çözemessin zamanla oturur planların cnm..eşinlede boşa tartışma kayınvalidende onun kadr suçlu..geniş takılmaya çalış bence...

günaydın kızlarrr..

birsencim doğum günün kutlu olsun..sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşların olsun inşallah..

balım çok saol tatlım.
bublecim teşekkürler cnm

buble uğramıyosun uzun zamandır nerlerdesin?

keşke evım yakın olsa duş almak ıstıyorum koşturmaktan bunaldım
parfum falanda yasak poffff

balım çok saol tatlım.
bublecim teşekkürler cnm

buble uğramıyosun uzun zamandır nerlerdesin?

buble hoşgeldin cnm...nasılsın nasıl herşey yolundamı???

hoşbulduk canlarım..
işler yoğundu uğrayamadım pek son 2 haftadır..şimdilik herşey yolunda çok şükür..haftaya ne olur allah bilir artık!!!!ablamın mahkemesi var 6 tammuzda ayrılıyor yaa..eşyaları alıyor enişte..ablam yatak odasını alacak sadece birde çeyizlik eşyası işte..

hayırlısı olsun cnm
bundan sonra ınş cok mutlu olur

bublecim hayırlısı olsun tatlım.

böcüüüü parfüm neden yasakmışki

hayırlısı cnm...ablan peki annelerlemi kalıcak bundan sonra??

hayırlısı cnm...ablan peki annelerlemi kalıcak bundan sonra??

yok canım annemlerle kalmak istemiyor!!!sorunda bu yaa..geçen geldi bana haftaya sana geleceğim dedi kalmaya(o yüzden diyorum ya haftaya neler olur bilemem diye..çok karışık işler balım..bilmiyorum ne yapacağımı.hayırlısı bakalım artık..

bublecim hoşgeldin cnm...
ablan için üzüldüm hayırlısı olsun
ablan sizin yanınıza yakışmaz canım...çünkü anne ve babası varrr
bence çok yanlış...
annenle konuş...eğer olmazsa al ablanı karşına konuş...herkesin düzeni var de.

Son düzenleme:
araçları takıp ıcın boyahaneye gırdığim için parfumde olan katkılar kabarma yapıyo boyayı bozuyo

balım ve bublem... hoigeldiniz kızlar..

HOŞBULDUK CNMMMMM

bublem Allah sana yardım etsin ama konuş ablanla olmaz de yada annen konuşsun oraya yakışmassın filan desin..ablan fikir almadan nasıl böyle bir karar alıyor ve eşine karşı seni zor durumda bırakıyor..bence oluruna bırakma ve müdahele et cnm..abladır candır ama herkezin yuvası var artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…