ayy o baskı adamı bunaltır..gidiceği varsada gitmez..sen tek gelinmisin peki?? başka eltin yokmu bi hafta o gitsin bi hafta siz :))
niye sıkarlar gelin diye anlamam..
aynen cnmya daralıyorum bundan sonra eşime de demiycemki bu hafta gitmek istmeıorum dicem tmmdır oda alışsın sıktılar artık ya kolay sanıolar ev iş gez dolaş bıde ben gezmekten pek hoşlanmam =) haftda bi gun dışarı gezmeye gtsem yeer bana kalanını evımde geçirmek istiyorum zaten işten kaçta geliom bişiye vkıt bulamıyorumay mbluu çok sık gidip geliyonuz bende sevmem öle..e kendinize vakit kalmaz hafta sonu.. bence eşinle bu konuyu konuş..
dimi valla...bu istanbul mu böle acaba anlamadım ki...
mbluu bende bugün özellikle çok üşüyorum kalın şalı sarındım valla,klimayı kapatın diyemem tabi herkes üşümüyorki ben gibi :))
şimdi eşimle bir tartışa daha yaşadımcüzdanı çantamda kalmış nie unutuyosun die bana kzııyor bende sen unutmasaydın dedim okdar dolmşum ki sinirden ağladım dedim boğuyosun artık beni haftanın üç günü gitmek istemıyorum dedim.. Bundan sona sesını çıkar gelmıyoruzde kes at dedimm. Oda bana kızıyor kendine çeki düzen ver hergun sneın trplerdn sıkıldım dıe bana kızıyor.
Günaydın Çıtırcığım . Doğum günün kutlu olsun Birsencim :)Günaydın kızlar bugün yoğun oluruz ay başı maaş haftası pek giremem herkese kolay gelsin
birsens yanılmıyosam bugün doğum günündü doğum günün kutlu olsun fıstık :119:
Günaydın fıstık .günaydın kızlar
ali taranl aılgılı olarka dün haberı okudum ama kanser olan eşi demış
o kadın ınş benımkısı gıbı kötü bı hastalığa yakalanmaz
ne acı değil mi
zaten kadının kadına yaptığı kötülüğü kımse yapmaz
.günydın hanımlarr
ya ben bugun çok aşırı derece de sinirliyim agresifim moralim bozuk=(
offff çok canım sıkılıyor kendime vakit ayramıyorum bir türlü
çok daraldım. dun akşam 12de geldik ve yattım hemen yatağa. sabah kalktım gözlerim şişmiş =( nese şimdi indiler ama moralim bozuk hala kafa göz dalmak istyorum biryerlere
bugunde annemlere gidicez =( ama tamaamen mecburi yoksa gitmezdim hiç ölei canım istemıo bir yere gitmeyi cumrteside kayınvldemler gelcekmiiş cmrtesi gelcez diolar ay nasıl moralım bozuluyor ya gene haftanın 3 gunu n görüşmüş ooluyorz çok daralıyoorum bu durumdan ya kafayı yicem resmen sabah sinirden ellerimi ısırdım hep kocama bağırmamak için . sbh dıo hazırlamadınmı kıyfet akşm gidicez ya annmlere ( oray agitmmeizdeki sebpte kuzenım sünnet oldu onun için gidicez ) pazar gunu aslında kuranı ama biz kurana gidemicez çnku karşıdakine gitçez . ya öle depresif haldeyım kızlar çok moralım bozukk doldum doldum taştım kendımı hırpalayıp duruyorum =(
reglda oldum onunda asap bozukluğu vardır ama öle kötü hissediyorum kendimiice bunalmış durumdayım
şimdi eşimle bir tartışa daha yaşadımcüzdanı çantamda kalmış nie unutuyosun die bana kzııyor bende sen unutmasaydın dedim okdar dolmşum ki sinirden ağladım dedim boğuyosun artık beni haftanın üç günü gitmek istemıyorum dedim.. bundan sona sesını çıkar gelmıyoruzde kes at dedimm. oda bana kızıyor kendine çeki düzen ver hergun sneın trplerdn sıkıldım dıe bana kızıyor.
Benimde dün eşim saat 10 falandı araziden geldi onuda arkadaşının evi uzak olunca ben annemlerdeydim oraya geldiler arkadaşıyla biz arabayı satacaz ev için arkadaşı bi bakıyım dedi alırım belki diye sonra bunlar çıktı saat 11,30 oldu daha yoklar aradım ben yoruldum bugün saat kaç oldu yatacam dinlenecem nerdesiniz dedim yemek yiyiyoruz dediNiye haber etmiyon dedim tartıştık falan sinirle kapatmaya çalışırken telefonu anne bu çocuk salak gerizekalı diye çıkıverdi ağzımdan bi bozulma gülmesi geldi kapattık sonra Geldiler bana arkadaş otele gidiyim dedi ayıp olur bizde kalalım dedim sen burda kal bugün ben arkadaşla evde kalıyım dedi sinirimden yattığım 1 e geliyordu aramadıda hiç
Günaydın kızlar bugün yoğun oluruz ay başı maaş haftası pek giremem herkese kolay gelsin
birsens yanılmıyosam bugün doğum günündü doğum günün kutlu olsun fıstık :119:
cnm benım aileme haftada bir yada 2 haftada bir gidiyoruz genlde haftda bir nadiren 2 haftda bir gidiyoruz.mblue işin cok zor cnm yaa
eşin üzülmuycek dıye sen kendını cok yıpratıyorsun
bence bıan evvel yüz yüze konuş
haftanın 3 günü annesı 3 günü annen(aynen bızım 3 gün makarna 3 gun bulgur yemeğı gıbı) sıkılırsınız
kendınıze zaman ayırır
benım annem yakın olsa dahı 3 gün gıdemem
cok alıştırmışsınız sız gtmesenızde onlar gelıone kadar kötü
gtmesenızde emınım küserler yada darılırlar
cnm çalışmadım dönemde çağırıyolar dı ben gitmiyodum. ve annemede gitmiyodum bi oraya değil yani onlar gelirdi biz giderdik haftda 2 gene görüşülürüdü.allahtan çalışıyon bide çalışmasan yani hergün beraber mi olacaksınız bilmem
cnm sende herıfe sınırınden ananın yanında bağırmışın en ağırlarına giden şey. bide eşimin bi huyu var annemlere gidince mutlka bi tatszlk çıkıyor =(Benimde dün eşim saat 10 falandı araziden geldi onuda arkadaşının evi uzak olunca ben annemlerdeydim oraya geldiler arkadaşıyla biz arabayı satacaz ev için arkadaşı bi bakıyım dedi alırım belki diye sonra bunlar çıktı saat 11,30 oldu daha yoklar aradım ben yoruldum bugün saat kaç oldu yatacam dinlenecem nerdesiniz dedim yemek yiyiyoruz dediNiye haber etmiyon dedim tartıştık falan sinirle kapatmaya çalışırken telefonu anne bu çocuk salak gerizekalı diye çıkıverdi ağzımdan bi bozulma gülmesi geldi kapattık sonra Geldiler bana arkadaş otele gidiyim dedi ayıp olur bizde kalalım dedim sen burda kal bugün ben arkadaşla evde kalıyım dedi sinirimden yattığım 1 e geliyordu aramadıda hiç
Günaydın Çıtırcığım . Doğum günün kutlu olsun Birsencim :)
Günaydın fıstık .
.
Kıyamam ya arada oluyor böyle gergin hallerimiz geçer gider tatlım bide reglsinya biraz daha hassas oluyor insan. Havalar, sürekli ayı tempo bir müddet sonra böyle oluyor sanırım . Biraz kendini şımart yeni bişeyler al müsaitsen azıcık kendinle ilgilen ruh halin hafifler tatlışım . Bide aileler sürekli görüşmede bunaltıyor olabilir tamam başımızın gözümüzün üstüneler ama haftada 3er kere her iki tarafı görmesem özlemem sanırım hastalık falan durumları hariç . Azıcık kafa dinlemeye çalışın eşinle . En kısa zamanda normal süper haline dönersin inşallah tatlışım
İyi ki varsın fıstıkgünaydınlarrrrrrrrrr
Bugün benim doğum günüm kızlarrrr
cnm benım aileme haftada bir yada 2 haftada bir gidiyoruz genlde haftda bir nadiren 2 haftda bir gidiyoruz.
sorun sürekli eşimin ailesine gidio olmamız ben evımde dınlenmek istiyorum zaten vıtamınsızlkten kendımı sürkli yorgun hıssedıyorum uykumuda gerktiği kadar alamıyorum. dun gece 00:00 bu saate eve geldik hemn geclk giydim yattım ama hemn uyuyamadm ki sinirden saağa sola döne döne içim geçmiş sabh kalktım ki gözlerim balon gibi şuan bile başım ağrıyor. yanı şuana kkdr 1 haftada en az 1 kere gitmişizdir eşimn ailesine benı sıkan bu uhftanın 2 gnuu ne işim var benım orda ya
cnm çalışmadım dönemde çağırıyolar dı ben gitmiyodum. ve annemede gitmiyodum bi oraya değil yani onlar gelirdi biz giderdik haftda 2 gene görüşülürüdü.
cnm sende herıfe sınırınden ananın yanında bağırmışın en ağırlarına giden şey. bide eşimin bi huyu var annemlere gidince mutlka bi tatszlk çıkıyor =(
cnm inşallah dönerim o hallerime ama sinir falan kalmadı ya çok yıprandımve eşim bunu anlamıyor trp atıyosun dio olayı bitiriyor =( onu üzmicem die kendi içime atıyorum bu sfrde ben hzuursuz oluyorum içimdekileri dökmedim için birikioyr. dun eşim cmrtesi bi işimiz olur belki dio kynvldem oğluna değil bana soryr knsr flnnmı var die .bende haberım yok anne bilmiom dedim. yanı musayıt olmamaa şansnda yok oğullarına değil direk baana soruolar .
bide eşim dio sen cmrtesileri çlştın için böle yapıosun nasıl sinirlenyorum hala anlamıyor benibundan sonra gitmiyorum gitmek isterse tek gitsin hftaya hiç gitmicem biraz uzk kalıp rhtlamaya ihtycm var .yoksa böle kfyı sıyırcam ben.
Ay deme kız ablanın ne kadar oldu ? İyiyim hamdolsun cnm sen nasılsın ?tanem nbr cnm
bak senı görunce ablam aklıma geldı
dün gene gtmemış
cınsıyet öğrenemeden doğurcek bu kız yaa:84:
Ay deme kız ablanın ne kadar oldu ? İyiyim hamdolsun cnm sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?