Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vayyy sana takdiklermi didi..bak sen:)
lamecim bende isterim ,zamanı gelince
canım sen ihtiyacın olduğunda söyleeee... ben hemen veririm taktikleri....
bu akıllı kelebek taktiksiz kalmış.. o yüzden aylardır boş geçiyorr:)

oh oh maşallah
ee nasıl yeni eviniz bakemmm
lame nerelerde
canım hoşgeldin....
dışarda işim vardı... neyseki bitti ve geldim:)

biz geçen akşam marketten alışveriş ettik 200 tl yi geçince world kart 20 tl bonusu veriyodu..onla aldım..

şimdi 20 tl var beleşten harcıcam :)

biz geçen akşam marketten alışveriş ettik 200 tl yi geçince world kart 20 tl bonusu veriyodu..onla aldım..

şimdi 20 tl var beleşten harcıcam :)

şanslısın patik beni hiç böle kampanya beleş şey bulmazz şanssızım o konuda yanimmm

çalışırken zor olur gerçekten 3-4 kez nasıl sürülür..hadi git lavaboda sür ..kıyafetten hemen gitmezmi krem..

ay korkutuyonuz insanı :))

çalışırken zor olur gerçekten 3-4 kez nasıl sürülür..hadi git lavaboda sür ..kıyafetten hemen gitmezmi krem..

ay korkutuyonuz insanı :))

korkma sen çatlamassın cnm...

ya sürülür nedn sürülmesin hemen emer zaten kağıt havlu koyarsın bide tamam işte..yeterki iste bence...

Evet basenler Bal zati daralıom ben üzerimdeki bile çıkarıp çıplak çalışasım var Bide selpak koy bilmem ne iice fenalık gelir bana ama sen yapabilirsen güzel yani

Evet basenler Bal zati daralıom ben üzerimdeki bile çıkarıp çıplak çalışasım var Bide selpak koy bilmem ne iice fenalık gelir bana ama sen yapabilirsen güzel yani

KIYAMAM YAAA........çalışıyosun dimi o halde bile..Rabbim kolaylık versin cnm..
ayy adını dedinmi sen hatırlamıyorum ne koyceksiniz adını???

Evet canım çalışıyorum sağolasın Yarın son günüm inşallah esila koyacaz allah nasip ederse

Evet canım çalışıyorum sağolasın Yarın son günüm inşallah esila koyacaz allah nasip ederse

Rabbim ismiyle yaşatsın..yarın son demek..evde netin varmı görüşebilcekmiyiz..bizi unutma cnm ben yarın yokum görüşemessek kendine ve kuzucuğa çok iyi bak..haberlerini bekliyoruz fotolarınıda koyarsın olunca..Rabbim bir avazda kurtarsın cnmm

aminn canımm çokk sağol evde net var böle sabahtan akşama kadar uzun kalamasamda gelirim ben girmeden duramam buraya zati ısındım sefiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…