BENDE HİÇ ÇATLAK OLMADI KREM KULLANDIM
KIZKARDEŞİM HARİTA GİBİN AYNI KREMİ KULLANDI AMA BEN GÜNDE 3-4 DEFA SÜRÜYODUM O ÖNEMSEMEDİ PEK BEBE YAĞI ÇOK AZ KULLANDIM BEN
BİTKİSEL KREM ALMIŞTIM PAHALIYDI AMA ALDIK ÇATLAMIYAK DİYE
ii yapmışsın cnm..demek genetik değilmiş..bende dikkat edebildiğim kdr edicem..işllh çatlamam :)
canım sen ihtiyacın olduğunda söyleeee... ben hemen veririm taktikleri....vayyy sana takdiklermi didi..bak sen:)
lamecim bende isterim ,zamanı gelince
canım hoşgeldin....oh oh maşallah
ee nasıl yeni eviniz bakemmm
lame nerelerde
biz geçen akşam marketten alışveriş ettik 200 tl yi geçince world kart 20 tl bonusu veriyodu..onla aldım..
şimdi 20 tl var beleşten harcıcam :)
şanslısın patik beni hiç böle kampanya beleş şey bulmazz şanssızım o konuda yanimmm
BENDE HİÇ ÇATLAK OLMADI KREM KULLANDIM
KIZKARDEŞİM HARİTA GİBİN AYNI KREMİ KULLANDI AMA BEN GÜNDE 3-4 DEFA SÜRÜYODUM O ÖNEMSEMEDİ PEK BEBE YAĞI ÇOK AZ KULLANDIM BEN
BİTKİSEL KREM ALMIŞTIM PAHALIYDI AMA ALDIK ÇATLAMIYAK DİYE
YATARKEN SÜRMEK YETMEZ HER BANYODAN SONRA ÖZELLİKLE SÜRCEN VE GÜNDE 3-4 DEFA
EVDE OLSAM SÜRERİM BELKİ GÜNDE 3-4 DEFADA İŞ YERİNDE OLUNCA EVE GİT ZATEN SAAT 7 OLUYOR YEMEK YE SÜR DERKEN ANCAK 1 KERE SÜREBİLİYODUM NEYSEM ARTIK YAPACAK BİŞİ YOK ÇATLAYAN ÇATLADI
EVDE OLSAM SÜRERİM BELKİ GÜNDE 3-4 DEFADA İŞ YERİNDE OLUNCA EVE GİT ZATEN SAAT 7 OLUYOR YEMEK YE SÜR DERKEN ANCAK 1 KERE SÜREBİLİYODUM NEYSEM ARTIK YAPACAK BİŞİ YOK ÇATLAYAN ÇATLADI
DOĞRU HAKLISIN BEN ÇALIŞMIYODUM O ZAMAN UĞRAŞACAK BİŞİ ARIYODUM ZATİ
çalışırken zor olur gerçekten 3-4 kez nasıl sürülür..hadi git lavaboda sür ..kıyafetten hemen gitmezmi krem..
ay korkutuyonuz insanı :))
göbek dışında neresi çatlıyor ? kalça mı ?
korkma sen çatlamassın cnm...
ya sürülür nedn sürülmesin hemen emer zaten kağıt havlu koyarsın bide tamam işte..yeterki iste bence...
sanırım basen ve baldırlarda...
Evet basenlerBal zati daralıom ben üzerimdeki bile çıkarıp çıplak çalışasım var Bide selpak koy bilmem ne iice fenalık gelir bana ama sen yapabilirsen güzel yani
Evet canım çalışıyorum sağolasınYarın son günüm inşallah esila koyacaz allah nasip ederse
rabbim ismiyle yaşatsın..yarın son demek..evde netin varmı görüşebilcekmiyiz..bizi unutma cnm ben yarın yokum görüşemessek kendine ve kuzucuğa çok iyi bak..haberlerini bekliyoruz fotolarınıda koyarsın olunca..rabbim bir avazda kurtarsın cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?