Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oh oh ne güzell iyi tatiller canımm sanaa

günaydın kızlar..günaydın lamem...

çok yorgunum kızlar..bugün pazar olsun diye dua ettim olmadı (
dün tam 13 kişiydik

günaydın güzelliklerrr

balım hyırıdr dun 13 kiş naptınızz.

bende yorgunum=(
cmrtesi eve gider gitmez ymk hazırladım koşturmalı geçti baya misfiirm geldi. onlar gittiler 2 makıne çamaşır yıkadım.astım
23:00 çıktık eşimle sinemaya gittik heralrda vardı =) 00:20 seansına eve geldik saat 4 te yattık
pazr gunude 10da kalktık kahvltı ettik sağı solu topla derken öğlen ezanından sonra kyınvldmlere gçtik hep beraber karşıya gittik kurana ordanda 10da geldik . ütü yaptım 23:30 gibi yttım sohbet ederken uyumşşum =)

bu sbhta geç kaldım 30 dkka =( 8de kalktk eşim duş tıraş derken 9 da geldim işe yorgun hissediom kendımı =(

mbluee seninde baya yoğunmuş cnm..ama ben çok kötüyüm ya işllh sorunsuz atlatırım bu yorgunluğu...

cuma akşam hastaneye ananemi ziyarete gittik ordan annemlere geçtik orda 23 e kdr oturduk sonra eve gittik..
ctesi sabah erken kalktım temizlik çamaşır derken bide makinama servis geldi akşama doğru eşim geldi yemek filan atıştırdık ablamlar tatile gidiyodu onları yolcu etmeye gittik sonra eve geri geldik...

pazar sabah 6.30 da kalktım mercimek köftesi, peynirli ve patlıcanlı gül böreği, limonlu pasta,un kurabiyesi,makarna salatası yaptım..ve saat 12 gibi beklediğim misafirler 3 te geldi ben bitmiştim tabi başka çeşit yapıcaktım ama ancak yetiştirdim...akşam 8 gibi gittiler..acayip bi bel ağrım var şu anda..sabah 6.30 da kalkıp ütülerimi yaptım (

günaydın kızlar..günaydın lamem...

çok yorgunum kızlar..bugün pazar olsun diye dua ettim olmadı (
dün tam 13 kişiydik

ınş zaman sana hemencık geçer

sende gene gezmelerdesın
dınlenmemışsın yane
ben gezmekten yoruldum temızlık falan yapmadım

hepsını tek tek mı yazım lensız ne kadar harcıyorsunuz kı

güle güle kullansın annecığın

sağoll böcümmm. ben 200tl falan harcıyorum cnm ay içinde 300tl buluyor bazen ama 1 kerede 350 harcadımolmadı hiç =)

grçi ben kuru bakliyata hiç para vermedim henüz şeekrede öle gçndık annemlerden =) bklım bu ay alşvrş ihtiyacım yoktu ama dun 105 tl bıraktıkmarkete çıktık bu ay gıda üzeirne pek bişiy almamayı düşünüyorum bakalım. çünkü dolap tıka basa dolu onları bitirmem lazım tvuklar duruo etler duruo ttlı malzmlerım vr çerezler cipsler hepsi mevcut bu ay çıkmasam ii olcak dolpta yerım yok =( bi peynır almya çıkarım diğer khvltılıklar duuro zaten

güneş kremi 33tl
traş için cıletler 8 li 45 tl
makıne parlatıcı(blşk) 8 tl
cips 2 tl
bira(alkolsüz) 4 tl
toz almak için fırça( 2 tl )
2 adet dedorant 11,50 tl

slm kızlar kolay gelsin bugün benimde son günüm

cnm inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın ve rht rht doğurup çıkarsın cnm=) hayırlısıyla atlatıcan cnm görüşmek üzere

adacım iyi tatiller cnm eylen dinlen bolbol =)

müjde
yeğenım kız olcakmş21 haftalık

böcümmmmm hayırlı olsun inşllah =) sağlıkla sıhhatle dunyaya geldi günüde görün aminnn

oo sende cok yormuşsn kendını
1 gün deı ıznın ıyıkı

tşklerrrben şimdık ona neler neler alasım var ama daha erken

ablamında tadılat işi bıtmış harıka olmuş mutfak banyo wc ve salon
kapılarıda değiştrmış
yarında köye gıdıyo

hoşgeldiniz kızlar...

balım çok yormuşsun ama kendini..ütüler kalsaydı keşke.. akşama yapardın...
yardım etmedilermi hiç sana???

mblue.. canım sende çok yormuşsun kendini...hiç dinlenememişsin..

böcük hayırlı olsun kızınız...

birsencim.. nasılsın??

cuma akşamından kardeşim kaldı bizde.... geç saate kadar oturduk.. sabahta kalktım.. kahvaltı falan derken öğlen gibi eşimle evden çıktılar... bende hafiften temizliğe giriştim... sonrada arkadaşımın nikahına gittim.. ordan da annemem geçtim...sırasıyla halama ve neneme geçtim.. ve son durak 22,00 gibi evde geldim.. eşim gece yarısıs gelciekti ve karasuya gididcketik.. eşyaları hazırladım..eşim 1 gibi geldi ve yola çıktık.. biz 3 gibi orda oolmayı planlarken yol çalışması nedeniyle 04,30 ta vardık eve ve direk uyuduk.. ertesi sabah 12 gibi kalktık... kahvaltıdan sonra eşim yatağımızı ve dolabımızı kurdu...yatak odamız çok güzel oldu...kalan işleri tamamlayıp temizlik yaptık tekrar... akşam 6 da denize gittik:)) eşim girdi ben gölgede oturdum.... eve geldik ve yemeğimizi yedik... sonrada sızıp kalmışız... sabah 5,30 ta kalkıp yollara düşütk ve işe geldik:)))))
havasından mı nedir.. çok yorgun hissetmiyorum şu anda kendimi...

Son düzenleme:
mblue bende kuru baklıyatlara para vermıyorum cnm
annem sağolsun
ama genede tutuyo işte
herşey pahalı benden değil yane:86:yenı evım olursa ınş ılk işimden bırırı büyük buzdolabı almak cunku hemen doluyo gıcık oluyorum

AH LAMEM AH ORAYA KDR GİDİPte denize girilmezmi..burnumda tütüyo walla deniz...

yardımmı...O NASIL BİŞEY...akşam tekrar evi silip süpürcektim ama hiç halim kalmamıştı..ütüleride yapmak zorundaydım eşimin giyeceği şeyler vardı bu akşamda temizlik yaparım diye ütüler çıksın aradan istedim cnm..

lamem tşkler cnm
darısı sızlere:98:

karasu da evınız mı varcok güzel gecmıs h sonun
ve sanırım temız hava çarptı senı

mblueee canım seninde yoğun geçmiş h.sonun şu c.tesi tatil olsa süper dimi ama
ball tatlımm 13 kişi arkadaşlar mıydı gelenler hamiş hamiş yorulmussun tatlım
böcük gözünüz aydın cnm .
lamecim ne güzel bi hafta sonu olmuş ama yoldada geçse değişiklik olmuş.bu arada teşekkürler tatlım iyiyim çok şükür.

kızlarr cuma doğumgünümdü ya malum kocem sürprüz yapmış iş yerine çiçek ve pastayla geldi burdakilerin haberi var hazırlık yapılmış süper küçük çapta kutlama yapıldı falan çok güzeldi.
işten çıktık ben kuaföre geçtim komple ağda kaş manikür yaptırdım annemlere geçtik eşimle babam yemek sölemiş yedik içtik evimize geldik.sabah ben işe geldim 1 de çıktım iş görüşmem vardı orya gittim olumlu gibi ama bana göre olumlu değil sankim yol uzak buraya göre maaş süper ama
ordan çıktık yemek yedik eve geldim babamlara yemek yaptım yediler içtiler gittiler.bende temizliğe girdim6:30 başladım akşam23:00 da bitti bi kahve içtik öle yattık.
sabah kalktım 9 da kahvaltı hazırlayıp babamları çağırdım yedik içtik.sonra mutf.topladım eşimle dışarı çıkmak istemedik film izledik..sonra o çoıktı ben bi uyumuşum kalktım ütüleri yaptım. babamlar yemeğe gelmicez demişti zati bizde kocişle yemeğe çıktık kahvemizi içtik.eve geldik .öle kızlar ben dinlendim sayılır.
ÇENEM DÜŞTÜ HEEEE NE ÇOK YAZDIM.

Son düzenleme:
merhbalar kızlar sanırım herkeste bir yorgunlıuk var.bende öyle

cumartesi 6 bucukta kalktım.7 bucuğa kadar büdüşümle oynadık falan uyuttum.sonra kalktım mutfağa giriştim.9 gibi de kardeşimi uyandırdım yardım için.uzun sürmez dedim ama anam 4 de bitirdik mutfak hep incik cıncık deli oldum.sonra boztepeye çıktık.orda dondurmamızı yedik oturduk falan.eve geldik.pazarda yine çamaşır ortalığı topla falan 16 :30 gibi dışarı çıktık ailece(kaygana hariç) gyeni yapılmış bir piknik alanı var burda oraya gittik.arkadaşlarla oturduk kolamızı içtik çekirdeğimizi çıtlattık.ordanda düğüne gittik.akşam eve 22:30 geldik.büdüşü yedir altını değiş uyut derken 23 oldu.eşimle oturduk 1:15 te yattık.sabah 9 da uyandım.çamaşır astım.büdüşün mamasını verdim işe geldiimm.

ayy balım sende çok yorulmşsun malum bebişte olunca yanında daha çok yorulmşsndur. bende baya yoruldum cnm ya ordan oraya ordan oraya hafta içide yorucuydu =( dinlenemedim bir türlü

ınş zaman sana hemencık geçer

sende gene gezmelerdesın
dınlenmemışsın yane
ben gezmekten yoruldum temızlık falan yapmadım

sorm aböcüm gezmekte öle hfta içide yorucuydu cmrteside çok yoruldum. koşuştura koşuştura

iyi bil ytişridim okdr şeyi

=) durun menumu saycam

tavuksuyuyla mercimek çorbası
etli türlü
fırında patatesli tavuk
pilav
yaprak sarma
semızotu satalası
patlıcan salatası
kıvırcık saltası
tavuk göğsü

sonra bir dunya bulaşık 9 kişiydik. koy kaldır çay şu bu derken malum gecede sinema baaya uykuszlk yordu benı =(
şimdide uykum var eve gidip ütümü ypıp yatıp dınlencem ymk vr nasılsa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…