Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

burdayım cnm
böcük ne aldın öle lannnn 2 kişisiniz

lazım olan şeyler ama dıyorum ya meyve almadım
hem taze değildı hemde cok pahalı
meyve sebze zaten pazardan alıyorum
şeftalı 7 tl ıdımesela
deterjan almadım almıştım ama alsaydım dımek ohoo
et almadım tavık aldım mesela
z yağı ve normal yemek yağı vardı almadım demekkı onlar olsa
mını market gıbı oldu evımen cokta temızlık ürünlerınde cesıt sevıyorym

bana diyene bak yazıp kaçıyon

birsnecim hoşgeldin tatlım sende ahh ahh mağduruz mağduruzda mağduruz cmrtesi mağduları =(

harıka olurda
dün markete gıttık az harcadım 380 tldeterjan meyve ve yağ almadığım halde

böcüm allah aşkına aldıklarını yazsana 350tl ye ne aldın acayip derecede merk içindeyim
bnmde gitti dün 300tl anneciğime yaş günü için telefon aldık cici bi pasta aldık =) artık bu ay alşverişe çıkmam

hepsını tek tek mı yazım lensız ne kadar harcıyorsunuz kı

güle güle kullansın annecığın

tavık çeşitleri göğsü şinitsel kuşbaşı
wc kağıdı
peçete
meyve suları
bıkaçtane süt
2 kova yoğurt
yumurta
kahvaltılık(bal reçel peynır ceşitlerı sucuk ....)
sebzeler soğan pattes kıvırcık lımon ....
sirke
kırık ve normal pirinç
dış macunları
duş jelları şampuan
temızlık ürünleri cif domestos çamassr suyu falan...
daha bişiler daha var unuttum

slm kızlar kolay gelsin bugün benimde son günüm

canım hoşgeldin gerçekten son günün mü gidiyon dimek valla duygulandım şekerim özlicem kız seni

gelirsin arada inş.

Dualarım seninle Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana

Son düzenleme:
sanırım okumam gereken bir 70 sayfa var........nasıl okurum bilmem,bu ara sürekli misafirim oldu o sebeple uğrayamadım,gelsem de yazamadan hemen çıkmak zorunda kaldım....
umarım bir terslik yoktur....eşim yarından itibaren tatile girdi :))))) 20 Temmuz'a kadar tatildeyiz......
tatil dedim de aklıma geldi sunset te indirim var,bikinim vardı dedim birde mayokini alam.....çok beğenerek bir model aldım,tavsiye ederim.....
tatil modundayım demiştim,artık eşimde yanımda iyice tatil havasındayım,nereye gideceğimiz henüz belli değil ama,şimdi annemlerdeyiz kahvaltıya davet etmişti annem,birazdan eve geçip para durumumuzu hesaplayıp ona göre bir plan yapacağız.....erdek ve ya avşa diyoruz.....belki de yazlıklardan birine gidebiliriz....
öpüyorum hepinizi,kendinize iyi bakın,hamişler bebişlerinize de çoookkkkk iyi bakın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…