ya bana söylediği sözleri ya da tripleri kayınbabanın ya da eşimin yanında yapsa yapmıyo... Bakmam da felan dedi bende kreş ayarlamaya koyuldum sonra anamla bacım biz dururken ne kreşi diye hopladılar onlar çıkınca rekabet ortamı oluştu sanırım eşimede dedim annecimiz bakmam dedi diye o da bakacak dedi sonra bebeği sevdiler güya öyle devam ediyruz.. Bakalım..
allah yardımcın olsun ne diyim..ne zordur walla bi arada yaşamak...
Nan duygu koyarsın nan acelen ne..ben bişi koymucam..koysamda eşim yemiyo zaten boşa yormıyım kendimi...
Banane banane gelcem dicek hali yok ya :)
balım nbr
mbluee nan eşinde arkanda daha nolsun takma kafana herşeyı yaa
kendıne yaparsın
fasulye 6 tl mıneyse daha zamanı var alırız
annem yollar bana gene ınş
bugün işim çok allah yardımcım olsun yemeği kocişim hazırlasın
gururlu hatun seninkideInşallah iyi bakarlar onlar bizim dünyamız.yaşama sevinçlerimiz.inşallah o konuda bir problemin olmaz.
Patlıcan közlemesi sağlıklı değilmiş canlar
ben kaçar bebeğimin mama saati geldi... öptüm kızlar yarın devam ederiz...
inşallah... Büyüklerime karşı aşırı derecede sabırlıyımdır ama hanımanneye gösterdim sabır heralde sabır taşında bile yoktur... Onun yüzünden neredeyse boşanacaktık ama eşim bişeylerin farkına yeni varıyo... Neyse geç olsunda güç olmasın... Buda beni daha sabırlı yapıyo nasılsa herşey ortada.. Benide biliyolar onuda kızıp da çizgimi değiştirmemin , benliğim kaybetmemin gereği yok
nolsun saate bakmaktan şaşı oldum...
walla hayat sana güzel kışlıklar yazlıklar beleşşş...bari fırsattan yararlanda para biriktir harcayıp durma...
akşam olmuyo demı sana
ban cabuk oldu
eve gıdemde temızlığe devam edım
hayat bana beleş ama aksılıklerde oluyo tabe
bugun gene kotum motor yağı oldusıkıldım artık en cok beğendığım kotum hemde yerıne artık almak dahı ıstemıyorum al al aynı
Allah yardımcın olsun ne diyim..ne zordur walla bi arada yaşamak...
nan duygu koyarsın nan acelen ne..ben bişi koymucam..koysamda eşim yemiyo zaten boşa yormıyım kendimi...
banane banane gelcem dicek hali yok ya :)
Patlıcan közlemesi sağlıklı değilmiş canlar
Yok canım dolaba koymıcam demiş ya mblue ona dedim patlıcanı közleyip de dolaba koymak sağlıklı değilmiş demek istedim.
Bu arada aramıza hoşgeldin ben de 86 lıyım
yorgunumda ondan olmuyo...
okdr olcek aksilik...
sen onu bırakta ev kredileri patlamadan iiyi kötü bi eve girin..biriktirmeyle alınmaz..boşada kiraya gidiyo kazandığınız benden demesi...
:d yuzsuzluk bedava balım ) sen gıt olum glmıo bile dieybilr =)
aa nıe ii dğilmiş kuzummm ????? nıcn buzlkta olnca zarrlıymışş
samwhitmoreBaşka topiğe yallaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?