Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gururlu hatun seninkide Inşallah iyi bakarlar onlar bizim dünyamız.yaşama sevinçlerimiz.inşallah o konuda bir problemin olmaz.

balım nbr

mbluee nan eşinde arkanda daha nolsun takma kafana herşeyı yaa
kendıne yaparsın

fasulye 6 tl mıneyse daha zamanı var alırız
annem yollar bana gene ınş

nolsun saate bakmaktan şaşı oldum...
walla hayat sana güzel kışlıklar yazlıklar beleşşş...bari fırsattan yararlanda para biriktir harcayıp durma...

Son düzenleme:
gururlu hatun seninkide Inşallah iyi bakarlar onlar bizim dünyamız.yaşama sevinçlerimiz.inşallah o konuda bir problemin olmaz.

inşallah... büyüklerime karşı aşırı derecede sabırlıyımdır ama hanımanneye gösterdim sabır heralde sabır taşında bile yoktur... onun yüzünden neredeyse boşanacaktık ama eşim bişeylerin farkına yeni varıyo... neyse geç olsunda güç olmasın... buda beni daha sabırlı yapıyo nasılsa herşey ortada.. benide biliyolar onuda kızıp da çizgimi değiştirmemin , benliğim kaybetmemin gereği yok

Yok canım dolaba koymıcam demiş ya mblue ona dedim patlıcanı közleyip de dolaba koymak sağlıklı değilmiş demek istedim.

Bu arada aramıza hoşgeldin ben de 86 lıyım

insanda sabır bırakmıyolar.rabbim ıslah etsin.ne deyim.

nolsun saate bakmaktan şaşı oldum...
walla hayat sana güzel kışlıklar yazlıklar beleşşş...bari fırsattan yararlanda para biriktir harcayıp durma...

akşam olmuyo demı sana
ban cabuk oldu
eve gıdemde temızlığe devam edım

hayat bana beleş ama aksılıklerde oluyo tabe
bugun gene kotum motor yağı oldusıkıldım artık en cok beğendığım kotum hemdeyerıne artık almak dahı ıstemıyorum al al aynı

yorgunumda ondan olmuyo...
okdr olcek aksilik...
sen onu bırakta ev kredileri patlamadan iiyi kötü bi eve girin..biriktirmeyle alınmaz..boşada kiraya gidiyo kazandığınız benden demesi...

:d yuzsuzluk bedava balım ) sen gıt olum glmıo bile dieybilr =)

Patlıcan közlemesi sağlıklı değilmiş canlar

Yok canım dolaba koymıcam demiş ya mblue ona dedim patlıcanı közleyip de dolaba koymak sağlıklı değilmiş demek istedim.

Bu arada aramıza hoşgeldin ben de 86 lıyım

aa nıe ii dğilmiş kuzummm ????? nıcn buzlkta olnca zarrlıymışş

yorgunumda ondan olmuyo...
okdr olcek aksilik...
sen onu bırakta ev kredileri patlamadan iiyi kötü bi eve girin..biriktirmeyle alınmaz..boşada kiraya gidiyo kazandığınız benden demesi...

bıan evvel akşam olsun ozaman

cnm ölede şuan ödedığım kredı ve k kartları 2500 tl kadar kıra ve diğer gıderlerle:26:bıde ev kredısı olmaz
ınş seneye nısan mayıs gıbı
şimdık kendımıcok büyük tehlıkeye atmış olurum

Kayınbabamların arsası varmış satarlarsa bize ev alcaklarmış ah ahhhhh hayaller gerçek olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…