ben 86 doğumluyum kuzum... yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum... ondan öncede boydak holdingdeydim... yaklaşık 2 yıldır evliyim... sen kaç yaşındasın...
kızıp bağırmak olmazz.. haklıyken bile suçlu olursun... sakince kendini ifade etmek... edebilmek lazım...
işte balım ben gülemedim valla.bende başka eve çıkacam ozamanda gelecenmi peşimden dedim.
22 yaşındyım cnm 1 yıllık evilyim =) inşaat firmasında çlışıyorum toplam çlşma yılımı şöle hesaplarsak lise stajı dahil 2,5 yıl =)
ya cidden siz çocuklar kapışır ya öle kapışıyonuz :))
işte balım ben gülemedim valla.bende başka eve çıkacam ozamanda gelecenmi peşimden dedim.
cnm sen öle di,,nce kayınvalden ne dedi
bacımla yaşıtmışsın.... Liseyi miseyi katarsak kendimi bildim bileli hem çalıştım hem okudum.... Hiç zoruma gitmedi ama bebeğimi kaygana mı diyosunuz neyse bırakıp gelmek ağır geliyo...
aramıza hoşgeldin arkadaşım...sende dertlisin kayganadan desene :)) nevgül sana kanki çıktı...
anam denizlideyim ben 3.5 tl de pahalı buzluğa koymak için şöyle 1 lira olsada 10 kilo falan koysam
bacımla yaşıtmışsın.... liseyi miseyi katarsak kendimi bildim bileli hem çalıştım hem okudum.... hiç zoruma gitmedi ama bebeğimi kaygana mı diyosunuz neyse bırakıp gelmek ağır geliyo...
Anam denizlideyim ben 3.5 tl de pahalı buzluğa koymak için şöyle 1 lira olsada 10 kilo falan koysam
evet seni ben anlarım canım.sitem falan etmiyodur inşallah.
1 tl olmasını bekleme zor yaa.
valla önceden hiç dert etmiyodum... Büyüktür... Yaşlıdır... öledir böledir anca dayanabildim :) helede bana yaşlanınca bakmaz diye bir söz söylemiş olması çook kırdı beni kaldı ki ailede hatta sülalerinde en çok değer veren bir dediğini iki etmeyen bir insan olarak beni değilde eltimi seçmesi kendi bileceği bir iş tabi... Allah hayırlısını versin ama eşimin anası sonuçta bakmak gerekirse yine emrine amadeyim...
ya bana söylediği sözleri ya da tripleri kayınbabanın ya da eşimin yanında yapsa yapmıyo... bakmam da felan dedi bende kreş ayarlamaya koyuldum sonra anamla bacım biz dururken ne kreşi diye hopladılar onlar çıkınca rekabet ortamı oluştu sanırım eşimede dedim annecimiz bakmam dedi diye o da bakacak dedi sonra bebeği sevdiler güya öyle devam ediyruz.. bakalım..
ne denebilirki daha o lafına.bakılmaya muhtaçsın çeneni tut da bakıl yok.eli tutmuyo ama çenesi maşallah.
Anam denizlideyim ben 3.5 tl de pahalı buzluğa koymak için şöyle 1 lira olsada 10 kilo falan koysam
cnm sen öle di,,nce kayınvalden ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?