Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben 86 doğumluyum kuzum... yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum... ondan öncede boydak holdingdeydim... yaklaşık 2 yıldır evliyim... sen kaç yaşındasın...

22 yaşındyım cnm 1 yıllık evilyim =) inşaat firmasında çlışıyorum toplam çlşma yılımı şöle hesaplarsak lise stajı dahil 2,5 yıl =)

kızıp bağırmak olmazz.. haklıyken bile suçlu olursun... sakince kendini ifade etmek... edebilmek lazım...

valla dediğim gibi ilk başlarda herşeyi güzelce konuşurdum anlatırdım lütfenlerle rica ederimlerle konuşurdum baktım gördüm hiiiçç işe yaramıyor ben öyle konuştukça nevgül nasılsa yine lütfen rica ederim allah aşkına deyip susacak die yine aynı şeylerle karşılaşıyordum.bağırmak kızmak daha işe yarar oldu.hoş artık o da işe yaramıyor bu sefer eşim sürekli anneme kızıyosun diye onla tartışıyoruz.annem sürekli aynı şeyleri yapıyo desede onun adı yaşlı 68 yaşında kadın oluyor.neyse canım bu konu bitmez valla. inşallah seninkiler en azından o sakin uslubundan anlıyolardır.

Son düzenleme:
22 yaşındyım cnm 1 yıllık evilyim =) inşaat firmasında çlışıyorum toplam çlşma yılımı şöle hesaplarsak lise stajı dahil 2,5 yıl =)

bacımla yaşıtmışsın.... liseyi miseyi katarsak kendimi bildim bileli hem çalıştım hem okudum.... hiç zoruma gitmedi ama bebeğimi kaygana mı diyosunuz neyse bırakıp gelmek ağır geliyo...

Anam denizlideyim ben 3.5 tl de pahalı buzluğa koymak için şöyle 1 lira olsada 10 kilo falan koysam

balım nbr

mbluee nan eşinde arkanda daha nolsun takma kafana herşeyı yaa
kendıne yaparsın

fasulye 6 tl mıneyse daha zamanı var alırız
annem yollar bana gene ınş

aramıza hoşgeldin arkadaşım...sende dertlisin kayganadan desene :)) nevgül sana kanki çıktı...

valla önceden hiç dert etmiyodum... büyüktür... yaşlıdır... öledir böledir anca dayanabildim :) helede bana yaşlanınca bakmaz diye bir söz söylemiş olması çook kırdı beni kaldı ki ailede hatta sülalerinde en çok değer veren bir dediğini iki etmeyen bir insan olarak beni değilde eltimi seçmesi kendi bileceği bir iş tabi... Allah hayırlısını versin ama eşimin anası sonuçta bakmak gerekirse yine emrine amadeyim...

bacımla yaşıtmışsın.... liseyi miseyi katarsak kendimi bildim bileli hem çalıştım hem okudum.... hiç zoruma gitmedi ama bebeğimi kaygana mı diyosunuz neyse bırakıp gelmek ağır geliyo...

evet bebişi bırakıp gelmek zor olsa gerek oldukça zor. ınan burdaki bebiş sahipleri hepsi zor bırakıp geliolar bebişlerini cnm allah kolaylık versin sizlerede =( bende düşünyorum şimdiden naparım çocuk olursa die nese daha düşünmüyoruz =) bebiş şöle 3 yıl daha =) sonrsı nasip bakalım

Anam denizlideyim ben 3.5 tl de pahalı buzluğa koymak için şöyle 1 lira olsada 10 kilo falan koysam

3,5ta çok cnm ya bzıım burda 2 tl bende beklıom bakalım =) istannbl dudullu pazarı inşllh düşerde alırım 5 kg atarım 5 kg da barbunya alcam inşallah =) bu yıl buzluğuma patlıcan atmıcam = )

evet seni ben anlarım canım.sitem falan etmiyodur inşallah.

ya bana söylediği sözleri ya da tripleri kayınbabanın ya da eşimin yanında yapsa yapmıyo... bakmam da felan dedi bende kreş ayarlamaya koyuldum sonra anamla bacım biz dururken ne kreşi diye hopladılar onlar çıkınca rekabet ortamı oluştu sanırım eşimede dedim annecimiz bakmam dedi diye o da bakacak dedi sonra bebeği sevdiler güya öyle devam ediyruz.. bakalım..

işte ne kadar iyi olursan o kadar ters tepiyor onlara.benim içinde boyuyo ben dedi eşime ondan sonra benim için sıfırlandı sevgisi.

cnm senın kayınvalden kaç yaşında ?

ne denebilirki daha o lafına.bakılmaya muhtaçsın çeneni tut da bakıl yok.eli tutmuyo ama çenesi maşallah.

Allah yardımcın olsun ne diyim..ne zordur walla bi arada yaşamak...

nan duygu koyarsın nan acelen ne..ben bişi koymucam..koysamda eşim yemiyo zaten boşa yormıyım kendimi...

cnm sen öle di,,nce kayınvalden ne dedi

banane banane gelcem dicek hali yok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…