benmıde ortak gtcek haftayayaşasın
patronumu cok sefıyom ama o gtmesın
senın gıbı işim olsunda gelsem keşkebu arada cteıs yarım altın aldım 256 tl
valla altın almış başını gidiyor.
almıycaktım ama parayı harcardım kendımı bılıyom
bıraz anneme bişiler aldım bıraz eve süs aldım bıttı paracıklar
iyi ettin canım ufakta olsa birikim olmuş oluyor.insanın zor zamanları ne zaman olur belli olmaz.
genede zor kalmasın kımse ınş
cnm sıkılıo
işler durgun
bı arada bütün faturaları kesımde aradan cıksın
haftaya ortak tatıle gıdıo 1 hafta yaşıycam gönlümce
mblue cıplak gıtmede ne gıyersen gıy hacı
kıme ne:82:bunun içinde üzülüp ağladın hee
kafana cok takıon
erken yaşlancan :86:
genede zor kalmasın kımse ınş
cnm sıkılıo
işler durgun
bı arada bütün faturaları kesımde aradan cıksın
haftaya ortak tatıle gıdıo 1 hafta yaşıycam gönlümce
Kızlar ben geldim dıgıdık dıgıdık çalışıyorum
Kış hazırlıklarına başladım durmak yokFasulye koymak istiyordum ama çok pahalı sanırsam koyamıcam bu sene fasulye kocişim gene kışın aç kalacak
Dur ben geçmişe bakınayım
ayyyy benden bir tanee geldii.hoşgeldin canım.sen gel gel ya yer olmazmı.olmasada ben zayıflar sana yer açarım.
ne yapayım lamecim tutamıyom çenemi :)))
amann eşim tam destek arkamda o yüzden de çenem düşüo bazen
bebeğin ne kadarlık canm ne iş yapıosun anlat :))))
cnm kendı kızı açık ayakkbı giymiş ,yiyeni topuklu ayakkbı giymiş ,bende spor ayakkabı =)
ben de sinir oldum resmen sinirlerim bıoşaldı sinirden ağladım ki ben ince çorp fln giyecek durumda değildim regl durumnda ayklrım daha çok üşüo napim nese sonra ddine pişman oldu ama benım sınırlerım bozulduğuyla kaldı.. bide öle önemsiz bi konu üsütnde durmadım cvp vermedım ikide bir aynı şeyi söyleyince patladım sinirden.
cnm valla sende tam cvp vemrişin benım sorunum çok sınırlenınce ağlıyorum durduramıom kendımı öle bi hastlık gibi bişiy oldu bendede =(=(
ay-yuzlum hoşgeldin cnm aramıza =) herzmn beklerız.bebeini rabbim koruusn sağlıkla hzurla büyüt inşallah.kayınvalde kısmına bişy diyemıyorz =)
kayınpederin yaşıyo anladığım kadarıyla.ikisi de sendemi kalıyor yoksa sadece kayınvalidişinmi sende.
h geldın aramıza
ben bu yazıdan ne anladım dıyım
k baban sanırm yaşamıo k valıdenıde onun yanına uğurlamak ıstıyon sankı
anam fasulye bi ucuzlasa zamanını bakmıcamda ucuzlamıyor ya 6 tl diyo adamlar
takma zayıflamak felan boş işler kilolu olmak güzel ben yere bağdaç gurar yine bulurum bi yer siz buyur ettikten sora...
bebeğim 4,5 aylık kuzum üniversitede sözleşmeli memureyim....
hoşbulduk kuzum... Amiiin hepmizin evladını korusun...
herkez sapa sağlam yaşıyo... Onlar bizde diil kuzum biz onlarda yaşıyoruz... Evimiz bitecek diye girdik çıkamıyoruz :90:
yok canııım öyle takıntılarım yok... Allah herkeze hayırlı ömür hayırlı ölüm versin....
Anam fasulye bi ucuzlasa zamanını bakmıcamda ucuzlamıyor ya 6 tl diyo adamlar
takma zayıflamak felan boş işler kilolu olmak güzel ben yere bağdaç gurar yine bulurum bi yer siz buyur ettikten sora...
bebeğim 4,5 aylık kuzum üniversitede sözleşmeli memureyim....
hoşbulduk kuzum... amiiin hepmizin evladını korusun...
herkez sapa sağlam yaşıyo... onlar bizde diil kuzum biz onlarda yaşıyoruz... evimiz bitecek diye girdik çıkamıyoruz :90:
yok canııım öyle takıntılarım yok... Allah herkeze hayırlı ömür hayırlı ölüm versin....
ayy ay-yuzlum biz senle iyi anlaşacaz haa.Zayıflamak boş iş dedinya bencede öyle yaa.zaten tutamıyorum boğazımı.
Canım benim hiç farketmiyor.ben evlendiğimde kaygana kayınımda kalıyodu 1 ay üstüne bizle yaşamaya geldi.ve bi tartışma olsa sen benden sonra geldin der.yani o ev onun ve oğlunun oluyor.
o ve oğlu diye bişey yook sen ve kocan var... Aman fani dünya üzülmesin kırılmasın yazık derdim ben sonraları baktım kiiiii.... Bu devirde sessiz olursan sabırlı olursan adın salak kalıyo... Kırmak ya da tartışmak babında demiiyorumda fikrini düşünceni açıklayacaksın arkadaş herkez haddini hududunu bilecek... Dert küpü olmaktansa... Ha tutup tartışmam kimseyle o ayrı bir bilim...
cnm sen nerede oturuyordun =) bız burdan pazardan 2 tl ye alıp yiyoruz afiyet ile =) bende bi umut ucuzlarmı die düşünüom hala =)
doru dıosun cnm oh ne güzel memurıye olmak =) ahh ahh darısı ısteyenlerın herkesin bşına inş. =)
nekdrlık evlisin cnm yaş kaç =) bendne buyuk oldun garantide zaten topiğimizin en minnaklarındanım
ayy ay-yuzlum biz senle iyi anlaşacaz haa.Zayıflamak boş iş dedinya bencede öyle yaa.zaten tutamıyorum boğazımı.
Canım benim hiç farketmiyor.ben evlendiğimde kaygana kayınımda kalıyodu 1 ay üstüne bizle yaşamaya geldi.ve bi tartışma olsa sen benden sonra geldin der.yani o ev onun ve oğlunun oluyor.
cnm sen nerede oturuyordun =) bız burdan pazardan 2 tl ye alıp yiyoruz afiyet ile =) bende bi umut ucuzlarmı die düşünüom hala =)
doru dıosun cnm oh ne güzel memurıye olmak =) ahh ahh darısı ısteyenlerın herkesin bşına inş. =)
nekdrlık evlisin cnm yaş kaç =) bendne buyuk oldun garantide zaten topiğimizin en minnaklarındanım
ahh ahhhh valla ben önceleri düşüncemi açıklardım ama artık sinirlerim hat safaya ulaşmışi durumda ya kızıyorum ya bağırıyorum.içime atmıyorum atamam.
o ve oğlu diye bişey yook sen ve kocan var... aman fani dünya üzülmesin kırılmasın yazık derdim ben sonraları baktım kiiiii.... bu devirde sessiz olursan sabırlı olursan adın salak kalıyo... kırmak ya da tartışmak babında demiiyorumda fikrini düşünceni açıklayacaksın arkadaş herkez haddini hududunu bilecek... dert küpü olmaktansa... ha tutup tartışmam kimseyle o ayrı bir bilim...
hiç güleceğim yoktu ne iyi geldi...
sen benden sonra geldin....çocuk gibi walla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?