Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyi ettin canım ufakta olsa birikim olmuş oluyor.insanın zor zamanları ne zaman olur belli olmaz.

genede zor kalmasın kımse ınş

cnm sıkılıo
işler durgun
bı arada bütün faturaları kesımde aradan cıksın
haftaya ortak tatıle gıdıo 1 hafta yaşıycam gönlümce

Kızlar ben geldim dıgıdık dıgıdık çalışıyorum
Kış hazırlıklarına başladım durmak yok Fasulye koymak istiyordum ama çok pahalı sanırsam koyamıcam bu sene fasulye kocişim gene kışın aç kalacak
Dur ben geçmişe bakınayım

mblue cıplak gıtmede ne gıyersen gıy hacı
kıme ne:82:bunun içinde üzülüp ağladın hee
kafana cok takıon
erken yaşlancan :86:

cnm kayınvaldem sırarlı ısrarlı ayakbbı muhbettı ypınca daraldım bu aralar var zaten bende bişiylert çok bunalıyorum böle sinirli ve de streslyıım oda ısrarcı şekilde ayakakbılarıma tkınaca sinirlendim.
sınırlenınce duramıorum ağlıyorum görsen elim ayağım zangır zungur titredimm sınırlerımı zor yatıştırdım eşimde arkamı destekler yanı dio tişört giy nolcak sıkma kendını dıo bende olmaz dedim . =) kocişe dedimki açık ayakkbı gıysem mi ? kocişte yok asşkım dedi spor giyindin gene spor ayakkbı gıy dedı başıam gelce biliomşm açık giyseydım ölurdum sancıdan çunku soğuktu akşm serinli çkmştı dışarda ypıldıda kuran =)

nese geçtide yanı ben çok kötü giyinmiş olsamda mudahale etmesi yanlış .birde ben gayet ustruplu giyindim .düğüne değil kurana gidiyoruz yanı .uzun kollu gömlek kot pantolon elimdede lacivert şalım çokta normldim ..kendı yiyeni kısakollu dan geçtim sıfıra yakın tişörtle gelmiş kurana onun topuklu giymiş ben düz spor giymişim ona takıo =) ondan yanı asabım bozuk şu aralar ammada uzun oldu böcüşüm ben cidden erken yaşlancam :18::18:

genede zor kalmasın kımse ınş

cnm sıkılıo
işler durgun
bı arada bütün faturaları kesımde aradan cıksın
haftaya ortak tatıle gıdıo 1 hafta yaşıycam gönlümce

oh hayat sana güzel. Benım tatil durumuma nolcak bilmiom. bankanın çağrı merkezi için ararlarsa oraya gitçem bakalım hayırlısı artık.

hoşgeldin cnm =) duyhas erken değilmi cnm fsulye iiçin ????

ayyyy benden bir tanee geldii.hoşgeldin canım.sen gel gel ya yer olmazmı.olmasada ben zayıflar sana yer açarım.

takma zayıflamak felan boş işler kilolu olmak güzel ben yere bağdaç gurar yine bulurum bi yer siz buyur ettikten sora...
ne yapayım lamecim tutamıyom çenemi :)))
amann eşim tam destek arkamda o yüzden de çenem düşüo bazen

bebeğin ne kadarlık canm ne iş yapıosun anlat :))))

bebeğim 4,5 aylık kuzum üniversitede sözleşmeli memureyim....
hoşbulduk kuzum... amiiin hepmizin evladını korusun...
kayınpederin yaşıyo anladığım kadarıyla.ikisi de sendemi kalıyor yoksa sadece kayınvalidişinmi sende.

herkez sapa sağlam yaşıyo... onlar bizde diil kuzum biz onlarda yaşıyoruz... evimiz bitecek diye girdik çıkamıyoruz :90:
h geldın aramıza
ben bu yazıdan ne anladım dıyım
k baban sanırm yaşamıo k valıdenıde onun yanına uğurlamak ıstıyon sankı

yok canııım öyle takıntılarım yok... Allah herkeze hayırlı ömür hayırlı ölüm versin....

ayy ay-yuzlum biz senle iyi anlaşacaz haa. Zayıflamak boş iş dedinya bencede öyle yaa.zaten tutamıyorum boğazımı.
Canım benim hiç farketmiyor.ben evlendiğimde kaygana kayınımda kalıyodu 1 ay üstüne bizle yaşamaya geldi.ve bi tartışma olsa sen benden sonra geldin der.yani o ev onun ve oğlunun oluyor.

Anam fasulye bi ucuzlasa zamanını bakmıcamda ucuzlamıyor ya 6 tl diyo adamlar

cnm sen nerede oturuyordun =) bız burdan pazardan 2 tl ye alıp yiyoruz afiyet ile =) bende bi umut ucuzlarmı die düşünüom hala =)

doru dıosun cnm oh ne güzel memurıye olmak =) ahh ahh darısı ısteyenlerın herkesin bşına inş. =)
nekdrlık evlisin cnm yaş kaç =) bendne buyuk oldun garantide zaten topiğimizin en minnaklarındanım

o ve oğlu diye bişey yook sen ve kocan var... aman fani dünya üzülmesin kırılmasın yazık derdim ben sonraları baktım kiiiii.... bu devirde sessiz olursan sabırlı olursan adın salak kalıyo... kırmak ya da tartışmak babında demiiyorumda fikrini düşünceni açıklayacaksın arkadaş herkez haddini hududunu bilecek... dert küpü olmaktansa... ha tutup tartışmam kimseyle o ayrı bir bilim...

Son düzenleme:

ahh ahhhh valla ben önceleri düşüncemi açıklardım ama artık sinirlerim hat safaya ulaşmışi durumda ya kızıyorum ya bağırıyorum.içime atmıyorum atamam.

Son düzenleme:

ben 86 doğumluyum kuzum... yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum... ondan öncede boydak holdingdeydim... yaklaşık 2 yıldır evliyim... sen kaç yaşındasın...

hiç güleceğim yoktu ne iyi geldi...
sen benden sonra geldin....çocuk gibi walla :)

ben 86 doğumluyum kuzum... üniv. de yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum... ondan öncede boydak holdingdeydim... yaklaşık 2 yıldır evliyim... sen kaç yaşındasın...

ahh ahhhh valla ben önceleri düşüncemi açıklardım ama artık sinirlerim hat safaya ulaşmışi durumda ya kızıyorum ya bağırıyorum.içime atmıyorum atamam.

kızıp bağırmak olmazz.. haklıyken bile suçlu olursun... sakince kendini ifade etmek... edebilmek lazım...

aramıza hoşgeldin arkadaşım...sende dertlisin kayganadan desene :)) nevgül sana kanki çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…