kızlarrrrrrrrr ben geldim dolaba koyduklarınızı yazmışsınız ben kafayı yicem onu koyuyorum bunu koyuyorumAma mısır da koyucam o nasıl olacak siz nasıl koyuyorsunuz mısırı
valla nevgülüm karadeniz kadını olupda hamarat olmayanını görmedim .annem ananem teyzelerim kaynanam hepside temiz titiz ve hamaratırlar.
Seni tebrik ediyorum tatlım
Ladyyyyyyyyyyyyy çok güzel yaaaaaaaaaaaa
ay çok duygulandım bennnnnnnn
Layyydyy presesin cicilerine bayıldım.sağlıkla sıhhatle giyinmesini nasip etsin rabbim.
ladyyyyy aman da amannn ne güzel cicileri var küçük hanımın
ayyyy eskiye döndüm birden offf ne tatlı telaş ve heyecanlarrr Rabbim hayırlı eder inş.
iyi güzel mutlu günlerde giysin bebişimiz yerim ben onu doğuncada foto koy haaa merak edrik topiğimizin bebişi o tatlım
sakın heyecan yapma sen yapabilirsin inş. rahat bi şekilde gelir küçük bıdıkkk
Nevgül bayanın biri mısırın püskülleriyle bir koyuyormuş nasıl yapsak ki
nevgül bayanın biri mısırın püskülleriyle bir koyuyormuş nasıl yapsak ki
Allahım bir erkek evlat verdin gönlüme göre verdin hamdolsun sana.birde kız evlat nasip etsin inşallah.
ayyy ladyycim... bittim ben bunlara.... çok güzeller hepside yaa... allah mutlulukla, sağlıkla giyinmeyi nasp etsin canım..
yokya benim nerem hamarat.alt tarafı hem eş hem iş hem kaygana hem çocuk hem ev işi arada köyde tarla bahçe işi.yazın ağustosda fındık toplama iş.bu kadar yani.
Aa tarla dedimde bak buzluğa tek birşey koymayı seviyorum ona hçbişeycik olmuyor taze mısırrr.YOKSA GERİSİNİ ALIR YAPARIM TAZE TAZE.
işte kıyamıyorsun değilmi sendee....
bende düşününce kıyamıyorum, ne anneme nede kayınvalideme....
balımm =) trıflerınıde versen ne kadan makbule geçer =) bende öle riskler alıyorum hep =) sütlü ıslak kek vardı misafirlerime ypmştım ilk =) ardkşlrımla yıyıp beğnınce favorım oldu = ) herkese yapıom böle lezzetli trfileri hiç kaçırmamm =) ptlıncalı böreği nsıl yptın kurbıyenın trfınıde ver bakem =)
Kızlarrrrrrrrr ben geldim dolaba koyduklarınızı yazmışsınız ben kafayı yicem onu koyuyorum bunu koyuyorumAma mısır da koyucam o nasıl olacak siz nasıl koyuyorsunuz mısırı
temem ya dedik ya hamaratsın diye..sürahi kayganan yeter nan senin...hepsine bedel walla
ayyy kayınvalidesinede kıyamazmış...
ben kıyarım sanırım
nan kurabiyeyi sizden yazdım zaten sen yapmıştın ya o ara biri daha yazmıştı tarif onu yaptım nişastalı olan...
patlıcanlı börekte şöle...
1 kuru soğanı kavurdum sonra biberleri doğradım sonra patlıcanı küp küp doğrayıp suda bekletmiştim onu güzelce suyunu sıkıp attım sonra domates küp küp doğrayıp koydum renkleri dönünce 1 çay bardağı su koydum baharat ekledim..suyunu iyice çektir ama börekler sulu olmasın...
duygu nan kıtlıkmı çıkçak açmı kalcen ne bu doyumsuzluk nen....
laydyyyyyy çok güzel cicişlerinizzz yaaa Rabbim giydirmek nasip etsin...başım döndü valla bakarken...mşllh cnmm
allah gönlüne göre verir inşallah canım
sağol canım aminn
bal teşekkür ederim canım
nevgül kayınvalidenin başka çocuğu yokmu hani ne bilim bi ay birinizde bi ay birinizde dönüşümlü kalsa :44: Yada sürekli sizde bebişine bakmak için mi kalıyor
ayyyyy duygu koptum valla herkesede rezil oldum tutamadım kendimi
allah napsın seni kız püskülün ne işi var napcak ki püskülü atıyomuş
var iki oğlu daha var aynı apartmandayız canım ama onlarla anlaşamadığı için zaten bize gelmiş.
VALLA BAL ÇOK İMRENİYORUM BU KAYIONVALİDE DİYENLERE BİDE LAME KIYAMIYORMUŞ MAŞALLAH RABBİM BOZMASIN.
tamam nevgül bende koyucam mısırı öyle çok severim mısırı
balım geçen sene evlenmeden önce şunu koyucam bunu koyucam dedim köyden gelcek alma dediler sonra köyden gelmedi bende beklediğimle kaldım kızdım bu sene kimseye bişi demeden kendi dolabımı kendim doldurucam yok kayınvalidem versin yok kendi annem versin diye bakmıcam
anladım sizde baya rahat o zaman demekki :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?