- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
3 kilo 100 gram 46 cm olmuş benimkidedaha 1,5 ay önce 980 grmdı son aylarda gelişiolar zaten
valla nevgülüm karadeniz kadını olupda hamarat olmayanını görmedim .annem ananem teyzelerim kaynanam hepside temiz titiz ve hamaratırlar.
seni tebrik ediyorum tatlım
Ladyyyyyyyyyyyyy çok güzel yaaaaaaaaaaaa
ay çok duygulandım bennnnnnnn
Nevgül bayanın biri mısırın püskülleriyle bir koyuyormuş nasıl yapsak ki
evet canım arada bide rahatlık batıyo galiba beni sinir edecek şeyler yapıyor.dün babam aradı beni uzun uzun konuştuk (tartıştığımızı söylemiş galiba kardeşim) nasihat etti.sen kendine yakışanı falan yap sabret falan dedi.
allah sabır versin canım bide ne kadar ii olsada aynı evde olmak zor bence ben daha izne dün çıktım kayınvalidem arayıp durur ne zaman geliim ne zamann geliim die bende anne dur bismillah yeni izne çıktım biraz uzanıp yatimm keyfime göree gelirsin yine dedim bozulduu oda doğumdan bi kaç gün önce gelirim ben tamam dedi tuhaflar yanii
zor tabi.bir evde iki kadın olmaz.hele bu gelin kaygana ise hiç olmaz.
Umarım gelince herşeyine karışıp sinir etmez seni.
bilmişliği çok severlerde te ordan şöle böle yap der ama gelince inşallah etmez yoksa ben lohusa bi kadın olacamm yanii bunalımdane desem hoşgörmesi lazım kendisi bilir
mblue.. canım ne alakası var... daha ne bekliyolar.... bence kafanı takma.. ama altta da kalma... bugünde keşke belirtseydin... kıyafetiim gayet uygundu.. yerine göre giyinmeyi biliyorum ve laf söylettirmem kendimee diye...
nevgülcüm... hayırlı zamanda gelir inş...
casperım.. valla takdir ettim seni... iyi cvp vermişsin...
ay yüzlüm.. hoşgeldin aramıza.....
cnm senın kayınvalden kaç yaşında ?
insanda sabır bırakmıyolar.rabbim ıslah etsin.ne deyim.
Kayınbabamların arsası varmış satarlarsa bize ev alcaklarmış ah ahhhhh hayaller gerçek olsa
BENDE GELDİM KIZÇELER
öfff sizi okuyom derken iş çıkıyo bişe yazamıyom bugün çok yoğun ve sıkıcı bi gün nese iş olsunda
yeni arkideş gelmiş emme çene çalmışınız
ayyüzlü hoşgeldin tatlım benimde bebem var tatlım ama kaynanam yok görşürüz inş.
hoşbulduk şeekercim....
[
VALLA BAL ÇOK İMRENİYORUM BU KAYIONVALİDE DİYENLERE BİDE LAME KIYAMIYORMUŞ MAŞALLAH RABBİM BOZMASIN.
zor tabi.bir evde iki kadın olmaz.hele bu gelin kaygana ise hiç olmaz.
Umarım gelince herşeyine karışıp sinir etmez seni.
amin canım... benimki beni gelin değil kızı olarak görür... bende çok değer veririm... bu konuda çok şanslı sayarım kendimi:)
Cumartesi gününe misafir kabul ettim 4 aile bak şimcik ne yapsamki çok abartmıcam sonra kendim yoruluyorum
amin canım... benimki beni gelin değil kızı olarak görür... bende çok değer veririm... bu konuda çok şanslı sayarım kendimi:)
size bişi dıyım mı:86:ama aramızda kalcekk:
evet kuzum yaa... iki kadın olunca ikiside huzursuz oluyo bunu neden üstelerler anlamıyorum... birde büyükler yol gösterip yardımcı olmak yerine daha cahilce kırıcı olup insanı yoldan çıkmaya zorlarlar anlamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?