Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

3 kilo 100 gram 46 cm olmuş benimkide daha 1,5 ay önce 980 grmdı son aylarda gelişiolar zaten

valla nevgülüm karadeniz kadını olupda hamarat olmayanını görmedim .annem ananem teyzelerim kaynanam hepside temiz titiz ve hamaratırlar.

seni tebrik ediyorum tatlım

benım kaynanagörsen kesın fıkrın değişir

Ladyyyyyyyyyyyyy çok güzel yaaaaaaaaaaaa
ay çok duygulandım bennnnnnnn

herzamankı halın
duygusal duygusal dolanıyon gene
Nevgül bayanın biri mısırın püskülleriyle bir koyuyormuş nasıl yapsak ki

napıyo püskülü acep

bal anneler hep öle yaaAllah razı olsun onlardan

lady hepsı harıka benım bıle doğurasım geldı hee ama sonra vazgectımgüle güle gıysın

allah sabır versin canım bide ne kadar ii olsada aynı evde olmak zor bence ben daha izne dün çıktım kayınvalidem arayıp durur ne zaman geliim ne zamann geliim die bende anne dur bismillah yeni izne çıktım biraz uzanıp yatimm keyfime göree gelirsin yine dedim bozulduu oda doğumdan bi kaç gün önce gelirim ben tamam dedi tuhaflar yanii

zor tabi.bir evde iki kadın olmaz.hele bu gelin kaygana ise hiç olmaz.
Umarım gelince herşeyine karışıp sinir etmez seni.

sağol böcük canım ablanın bebişinin kilosuda iidr o geç döllenme dedikleri 1 hafta falan oynatıor bebişte öle önemli bişi değil yani dahada minikmiş zati şöle 7-8 aylık olsun o zaman farkeder kilosu çifter çifter atar

bilmişliği çok severlerde te ordan şöle böle yap der ama gelince inşallah etmez yoksa ben lohusa bi kadın olacamm yanii bunalımda ne desem hoşgörmesi lazım kendisi bilir

hoşbulduk kuzum

cnm senın kayınvalden kaç yaşında ?

valla 54 olması lazım çok yaşlı değiller...

insanda sabır bırakmıyolar.rabbim ıslah etsin.ne deyim.

ıslah etsin değilde hidayet nasibetsin... ıslah olurlarken olan bize olur sonra :)

Kayınbabamların arsası varmış satarlarsa bize ev alcaklarmış ah ahhhhh hayaller gerçek olsa

inşallah gerçek olur kız bizimkilerinde öyle bi durumu var üniversite yapılacakmış kampus için istiyolar + toki istiyomuş diyolardı da bize destek verirler mi orda şüphelerim var :)

evet kuzum yaa... iki kadın olunca ikiside huzursuz oluyo bunu neden üstelerler anlamıyorum... birde büyükler yol gösterip yardımcı olmak yerine daha cahilce kırıcı olup insanı yoldan çıkmaya zorlarlar anlamıyorum....

lady ALLAH yardımcın olsun
kaynanacınnn gelıyormuş

ya bişi dıycem sımdık aklıma geldı
benım babaannem vefat ettı 1 yıl olmadı
neyse duyanlar başın sağolsun dedıler
görümcemlerede eşim dedı aynı odada oturuyoz
ne görumcem ne eşi bişi demedı
dünde görümcemın eşinin babaannesı öldü
eşim dıyınce bende ıyı ıyıAllah kurtarmış dedım
cok kötü yatalık hastaydı o bakımdan
ama arayıp onlara bişi demedım
genede ben dıyım demı
ınsanlık bende kalsın demı

amin canım... benimki beni gelin değil kızı olarak görür... bende çok değer veririm... bu konuda çok şanslı sayarım kendimi:)

Allah bozmasın canım.. benim teyzeminde 5 gelini var hepsini ayrıı mutlu eder onlarda kayınvalidelerini bir sever anlatamam... bende bunu anlamıyorum bazen nerde hata yapıyorum ne günah işledim diye düşünüyorum... ailemde görmediğim için yadırgıyorum yinede olağan bi durum gibi karşılamaya çalışıyorum..

Cumartesi gününe misafir kabul ettim 4 aile bak şimcik ne yapsamki çok abartmıcam sonra kendim yoruluyorum

Cumartesi gününe misafir kabul ettim 4 aile bak şimcik ne yapsamki çok abartmıcam sonra kendim yoruluyorum

4 aıle mıyuhh
ben yazın kımseyı kabul etmıyom kışında kımse gelmıyy
öle dınlene dınlene gıdıo ömrümmısafır arada oluyo onlarda az az kalabalık olmadan gelenler

sağol böcük ne kadar geç gelse kar kırkımı çıkarmadan gitmezmiş zaten di dabiii sen herkes kendi yaptığından utansın boşvir. ne diecenn aramızda kalcek temem çabuk di ben meraklı bi insanımdır :86:

hoşgeldin ay-yuzlum.sorma canım aynen dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…