kızlar bime ayna geldı
ben ustayı yolladım ınş almıştır
hımss kimse bana cvp yazmamışkiii
beni topicden aforoz mu ettinizzzzzzz
balll şık ve rahat tam benlik xl bizde zamanında aldık ama çok alma sonra kalıyo kenarda hep
ayyy anacığına mı gittin şaşırmış ve sevinmiştir kadıncağiz
Bende akşam bebişi görmeye gidemedim tam çıktım annem aradı azra çok ağlıyo mız mız bize gelde belki seni görünce susar.Hakket ya bu kıza bişiler oluyo 2 yaş sendromumu ney sürekli bağırıyo ve herşeyi ağlayarak yaptırıyo 2 -3 gündür ölemiş.
sağol cnm ama niye kalsın ki..doğumdan sonra yine bu kiloma incem nasipse...görürsünüz :))
anam sevinmezmi hemide rahatsızdı hemide kayınvalideme davetliydik..onu ekipte gittim napıyım içim rahat etmedi bi türlü...
Yeğenimde aynı cnm 4 yaşında ama herşeyi bağırarak ağlıyarak yaptırıyo..koca bebek oldu huyu değişmedi..bide anneciğiyle değil ya sürekli çocuk iki arada böyle oluyo işte...
bizim buraya gelmedi ve internet sitesinde de yok ama böcükkkk
sen nerden duydun
zatiii onun için dedim ball doğumdan sonra zayıflıcan için xl olmayacak kenarda kalcak.fazla büyük bişey alma diyom yanim.
bizim buraya gelmedi ve internet sitesinde de yok ama böcükkkk
sen nerden duydun
hımss kimse bana cvp yazmamışkiii
beni topicden aforoz mu ettinizzzzzzz
günaydın lame...
dün ben gördüm sitede burdada dicektim ama pek hoşuma gitmedi beğenmessiniz diye demedim...
güle güle kullan cnm..
lame güle güle kullanalım aynalarımızı
inş...
sen nereye kullanıcaksın böcük??
bu arada biz lpg taktırmaya karar verdik kızlar... bu konuda önerisi olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?