Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balll şık ve rahat tam benlik xl bizde zamanında aldık ama çok alma sonra kalıyo kenarda hep

ayyy anacığına mı gittin şaşırmış ve sevinmiştir kadıncağiz

Bende akşam bebişi görmeye gidemedim tam çıktım annem aradı azra çok ağlıyo mız mız bize gelde belki seni görünce susar.Hakket ya bu kıza bişiler oluyo 2 yaş sendromumu ney sürekli bağırıyo ve herşeyi ağlayarak yaptırıyo 2 -3 gündür ölemiş.

sağol cnm ama niye kalsın ki..doğumdan sonra yine bu kiloma incem nasipse...görürsünüz :))

anam sevinmezmi hemide rahatsızdı hemide kayınvalideme davetliydik..onu ekipte gittim napıyım içim rahat etmedi bi türlü...
yeğenimde aynı cnm 4 yaşında ama herşeyi bağırarak ağlıyarak yaptırıyo..koca bebek oldu huyu değişmedi..bide anneciğiyle değil ya sürekli çocuk iki arada böyle oluyo işte...

zatiii onun için dedim ball doğumdan sonra zayıflıcan için xl olmayacak kenarda kalcak.fazla büyük bişey alma diyom yanim.

günaydın lame...

dün ben gördüm sitede burdada dicektim ama pek hoşuma gitmedi beğenmessiniz diye demedim...
güle güle kullan cnm..

hımss kimse bana cvp yazmamışkiii
beni topicden aforoz mu ettinizzzzzzz

canım aşk olsun.....
inanki dikkatimizden kaçmış...
halbuki seni ve meleğimizi çok merak ediyoruz..
ohh tatillerede gidilmiş... dinlenmişsindir bol bol...

günaydın lame...

dün ben gördüm sitede burdada dicektim ama pek hoşuma gitmedi beğenmessiniz diye demedim...
güle güle kullan cnm..

ben özellikle bekliyordum gelmesini.. karasuya aldım bu seferde...

seninde şortlu takımın çok ciciymiş.. güle güle giyin...

bal güle güle kullan cnm

cotur gözümüzden kaçmıştır cnm ınan ne senı nede cunjır cotur unutmayız
sende cok az uğrar oldun
daha sık beklıyoruz

lame güle güle kullanalım aynalarımızı

hepimize hayırlı cumalar =) rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetne =) şu iş hakkımda hayırlıysa olmayı nasip etsin amin =)

rabbım tum gönlumuzdeki gzllikleri hayata geçirmeyide nasip etsin inş. aminn =)

ohh ancak geçmişi okudum gledim maş. ammada ceneniz düşmüş =) geveze garular sizi =)

dun akşaam kayın babmları çmlıcaya çğırdık gelemediler =) nese bizde kocemle başşbaşa gittik çayımızı kahvemızı içtik 1 tur attık evimize geldik uyuduk =) evim çingen çadırı gibı bugun çok işim var =(
hemen gidip makınaya çamaşır atcam sonra evi süprüüp silcem çarşflarımı değişçem =) he mkınya çmşır atınca yememi yicem kociş geç gelck kanımca

balım güle güle giy çok ciciş =) ay bende nasıl kg verıom anlamıom göbiş yerınde sayıyo valla pöff =(

laydyy cnm ttilin asıl geçio

=) dun ammaada tatil muhbttı olmuş bende 17de gidiom 5 gece 6 gun
bu hafta abla attilde =( bugun gitti hftaya gelcek 16da =( ymk ypcm dyrcm nese bugunle yarına yemek var
hfta içinede abla fasulye hazırladı buzluğa attım. öle böle geçircem gunlerı bklım
bu arad iş konusunda çok kafam yoruldu kızlar

=(
satış odaklı olursa mesai saatleri 9:00 - 18:00 çağrı karşılama olursa 11:00 - 20:00
stış olursa haftasonu 2 gun tatil hafta içi tatiller =(
maaş 1000 tl ye tekabul edıo yılda 3 ayda bi çift maaş yılda bi temettüü yılda bi giyim çeki var ve özel sskda var
şartları çok hoşuma gitti ama yapabilirmiyim =( bilmiom satış olyını eğer çağrırlarsa gitçem gene 3 mulkt vrmmış dunkunden geçtiysem 2 mulkta daha gircem dua edın hkakımda hyırlısı olsun kızlar =)

MBLUE nasıl geçsin canım öle pc başına oturup kalıyom kalkamıom senin isinde inşallah olur yaparsın yapan nası yapıo sen mi yapamicen sanki :82:

mblue tarıf için tşkler cnm
iş içinde hayrlısı olsn
benım işimden ıyımış ohh 3 ayda bı çift maaşben zam alamadım daha

lady öpüyom senı fıstık

Son düzenleme:
haaah gördüm bimdeki aynaları aaçıp açıp görmüyomuşum.

ayna dediysem bende koca çerçeveli ayna arıyom yok bunlardan istemem benimde hoşuma gitmedi kalabalık tan başaka bişe deel bana göre ben gösterişli süslü püslü şeyleri seviyorum.

tabisi lamem ve böcüğüm güle güle kullansınlarrr.zevkler tartışılamazzz kızlarrrr.

mbluuueee tatlım hakkında hayırlısı olsun.

inş...
sen nereye kullanıcaksın böcük??

bu arada biz lpg taktırmaya karar verdik kızlar... bu konuda önerisi olan varmı???

küçük odama yada mutfağa b tanesını açmıycam yenı gelın evım olursa ınş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…