Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Merhabalar kızlar.ayna almışsınız güle güle kullanın.bal aldığın kıyafetler çok şirin.onları dışarda giymeyecen ama dimi.

Nasılsınız bakim.

hoşgeldin canımm
saoll her yerimiz ayna olduu :))))

iyiyim canım iş iş iş ama patron olmasın da iş olsun hehehehe
sen nasılsınn

saol lameciimmm

yapıştıram da foto ekleriimm

geçmiş olsun canım.bende iyiyim.büdüşümde düşmedi çok şükür.sabah saat 6ya geliyodu uyandı.mamasını verdim.7 de uyuttum.bende uyudum.saat 10 da tekrar mama verdim.mamasını içerken uyandı.evden çıkarken aldım kucağıma öptüm kokladım akşam gelicem annecim seni çok sevicem öpecem koklayacam dedim.sonra 2 gün işe gitmeyecem beraberiz tamammı dedim geldim işe.

canım ya üşüttün ya da sıcaklardan oluo
kraker falan ye mideni bastırsın tatlımm

midem bulanıo kızlar ya =( kötü oldu = (

başın dönüomu canın turşu istiomu sıcaklardandır canımm insanı bunaltıyor yada yediğin bişi dokunmuştr

Merhabalar kızlar.ayna almışsınız güle güle kullanın.bal aldığın kıyafetler çok şirin.onları dışarda giymeyecen ama dimi.

Nasılsınız bakim.

hoşgeldin canım iiyiz bakınıoz öle sen napion nasılsın

cnm vlla bilmiom biz atiker kullanıoruz =) 1 yıldır bşka marka hkknbilgimyok malesf =(
mesai saatleri satışınki gayet güzel =) cnm

sabah 9 akşm 18:00
işte geç olanda sabah 11:00 akşam 20:00 ben diğerini isterim tbi de bklım 2. mülkat şanısm olcak mı =)

şuan ki çlşma saatleri sabh 8:30 akşam 18:30 normlade 19:00da eşim alıo die yol prasıda vrmdklerı iiçin çıkıom =)

başın dönüomu canın turşu istiomu Sıcaklardandır canımm insanı bunaltıyor yada yediğin bişi dokunmuştr

hoşgeldin canım iiyiz bakınıoz öle sen napion nasılsın

hoşbuldum iyiyim şükür.

Kızlar bişey dicem size.biz eşimle akşam kavga ederiz mesela tartışırız.küs yatarız güya sabah oldumuda ikimizde unutuyoruz.sanki bişey olmamış gibi.çok önemli b konu değilse.sizce bu iyi bişime kötü bişeymi.

hmm anladım canım... o zaman inş. satış olur...

ayy yerim senin oğluşunu ben yaa
iki günü doya doya geçirin paşaylaa..

benm kuzenimin kızı var 2 yaşında öğleye doğru arıo annesini artık gel akşam oldu diye :)))

nevgulum oh ya ne guze l =) ama nese 2 gun olşun yanınd olcaksın =) ne guzl bi duygudur demı

ay ben hamişlimi düşünemıom çekilmez hale geitrirler igibime gelio ama hyırlsıı daha var nasılsa =) etn temızınden 3 yıl ben adam gibi bi işe girmeden çocuk istemıom =(

laydy nan =) yok cnm turşu değil hiç bişyi istemıo pek dokanck bişyi yemedım cnm ama tnasıyonm düştü ondanda olablir düştünü hıssedıom bşım dönuo =( kalkımda tuzlu bi ayrn ypım içim

evet çok güzel bir duygu.rabbim kimseye bu duyguyu aratmadan nasip etsin inşallah.

ahh ahh.. işte bende böyle olmak istiyorum ama maalesef...
benim eşimde dakkasında unutur ama ben hemen unutamıyorum...

bence sizin yaptığınız çok iyi birşeyy...

ahh ahh.. Işte bende böyle olmak istiyorum ama maalesef...
Benim eşimde dakkasında unutur ama ben hemen unutamıyorum...

Bence sizin yaptığınız çok iyi birşeyy...

daha doğrusu lame ben küserim hemen.ama o sabah olunca hiçbirşey omamış gibi davranıyo.

nevuglum bende ii bişiy oldunu düşünüyorum bizde eşimle kvgamız ytk odamızın dışında kalır maşallah =)
uyumadan önce sarılıp uyuruz sabha kaldı olmadı henuz =)
aslında düşününce nekdr önemsiz şeylerdn trtışıyoruz =) eşimle maş. aramız daha ii bikaçgundur bende toprlnmya bşladım sivilcelerimazaldı =) stres yok sivilceede yok =)

şimdi 1 bardak az tuzlu ayran ve çeyrek susamsız simit yedım midem kendıne geldi =) sanırım tnsıyoncum azıcık düşmüş şimdi daha ii hissediorum çok şükür =)

daha doğrusu lame ben küserim hemen.ama o sabah olunca hiçbirşey omamış gibi davranıyo.

canım bizde de biizmki alınır tribe geçer.. ben habersizimdir... farkedince bende küserim.. ama o uzatmaz... bende o yaklaştıkça sinirlenirim... maalesef oda hemen normale dönelim ister.. ama kahretsinki benim sinirler hemen yatışmıyor(((

aslında evet onun böyle davranması hoşuma gidiyor.uzatmıyor.ben biraz inadım.konu çözüme kavuşmadan kis kalmak isterim.o böyle yapınca kalamıyorum.

kocaların azmı önemli bu konuda =) benım kocişim yatmadan önce öper koklar bazen ben kzıarım falan o susar =) maşallah kocıma =) bu huyunu sevıyorum bi ypışıo bırakmıo =)=) yoksa bne hytta gitmem ne inadı yapıosam =)
aslında dunya ıkıgunluk hiçbişiy için birbirmizi kıramamıza değmio allah korusun bışy olsa pişmanlık kar etmez herugnumz mutlu huzurlu geçsin arkadşlar

aynen bende aslında öyle.yani bana geliyoki tartıştrığımız konuya çözüm bulmaya beni en azından ikna etmeye değilde olayı ört bas etmeye çalışıyo gibi geliyor.daha çok kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…