Merhabalar kızlar.ayna almışsınız güle güle kullanın.bal aldığın kıyafetler çok şirin.onları dışarda giymeyecen ama dimi.
Nasılsınız bakim.
sağol canım.. sende güle güle kullan:))
canım eşim kesinlikle atiker olmasın diyo.. .ok şikayet duymuş... brc düşünüyos ama çok pahallı((
iş içinde belki şartları iyidir ama canım, çalışma süreleri biraz kötü gibi sanki.. evli bir kadına göre değil yani.... ilk baştas güzel gelsede ilerde zorlanıcaksın... ama yined ehakkınd ahayırlııs olsun canım..
hmm sizinkidemi atiker....
aman kafam karıştı yaa.... atiker dışında bir marka bakıyoruz biz canım.. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...
caspercım evet felaket bı duygu mıdem aykta dolaşıom bide bşım dönuo =(=(
sbh khvltımıda edip çıktım ama =( dokuncak bişy de yemedimi düşnüüm
pynır zytın maydonozz 1 dilim ekmek aç karna 1 kşk pkmez bşkada bişiy yımedım =( sıcaktnmı oldum böle acaba =(
nevgulum hg cnm ii olma ylndyımda midm fena benım =(
sen naslsn büdüşün napıo
caspercım evet felaket bı duygu mıdem aykta dolaşıom bide bşım dönuo =(=(
sbh khvltımıda edip çıktım ama =( dokuncak bişy de yemedimi düşnüüm
pynır zytın maydonozz 1 dilim ekmek aç karna 1 kşk pkmez bşkada bişiy yımedım =( sıcaktnmı oldum böle acaba =(
nevgulum hg cnm ii olma ylndyımda midm fena benım =(
sen naslsn büdüşün napıo
midem bulanıo kızlar ya =( kötü oldu = (
Merhabalar kızlar.ayna almışsınız güle güle kullanın.bal aldığın kıyafetler çok şirin.onları dışarda giymeyecen ama dimi.
Nasılsınız bakim.
sağol canım.. sende güle güle kullan:))
canım eşim kesinlikle atiker olmasın diyo.. .ok şikayet duymuş... brc düşünüyos ama çok pahallı((
iş içinde belki şartları iyidir ama canım, çalışma süreleri biraz kötü gibi sanki.. evli bir kadına göre değil yani.... ilk baştas güzel gelsede ilerde zorlanıcaksın... ama yined ehakkınd ahayırlııs olsun canım..
hmm sizinkidemi atiker....
aman kafam karıştı yaa.... atiker dışında bir marka bakıyoruz biz canım.. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...
Nasılsınız bakim.
başın dönüomu canın turşu istiomuSıcaklardandır canımm insanı bunaltıyor yada yediğin bişi dokunmuştr
hoşgeldin canım iiyiz bakınıoz öle sen napion nasılsın
cnm vlla bilmiom biz atiker kullanıoruz =) 1 yıldır bşka marka hkknbilgimyok malesf =(
mesai saatleri satışınki gayet güzel =) cnm
sabah 9 akşm 18:00
işte geç olanda sabah 11:00 akşam 20:00 ben diğerini isterim tbi de bklım 2. mülkat şanısm olcak mı =)
şuan ki çlşma saatleri sabh 8:30 akşam 18:30 normlade 19:00da eşim alıo die yol prasıda vrmdklerı iiçin çıkıom =)
geçmiş olsun canım.bende iyiyim.büdüşümde düşmedi çok şükür.sabah saat 6ya geliyodu uyandı.mamasını verdim.7 de uyuttum.bende uyudum.saat 10 da tekrar mama verdim.mamasını içerken uyandı.evden çıkarken aldım kucağıma öptüm kokladım akşam gelicem annecim seni çok sevicem öpecem koklayacam dedim.sonra 2 gün işe gitmeyecem beraberiz tamammı dedim geldim işe.
ayy yerim senin oğluşunu ben yaa
iki günü doya doya geçirin paşaylaa..
Benm kuzenimin kızı var 2 yaşında öğleye doğru arıo annesini artık gel akşam oldu diye :)))
nevgulum oh ya ne guze l =) ama nese 2 gun olşun yanınd olcaksın =) ne guzl bi duygudur demı
ay ben hamişlimi düşünemıom çekilmez hale geitrirler igibime gelio ama hyırlsıı daha var nasılsa =) etn temızınden 3 yıl ben adam gibi bi işe girmeden çocuk istemıom =(
laydy nan =) yok cnm turşu değil hiç bişyi istemıo pek dokanck bişyi yemedım cnm ama tnasıyonm düştü ondanda olablir :d düştünü hıssedıom bşım dönuo =( kalkımda tuzlu bi ayrn ypım içim
hoşbuldum iyiyim şükür.
Kızlar bişey dicem size.biz eşimle akşam kavga ederiz mesela tartışırız.küs yatarız güya sabah oldumuda ikimizde unutuyoruz.sanki bişey olmamış gibi.çok önemli b konu değilse.sizce bu iyi bişime kötü bişeymi.
ahh ahh.. Işte bende böyle olmak istiyorum ama maalesef...
Benim eşimde dakkasında unutur ama ben hemen unutamıyorum...
Bence sizin yaptığınız çok iyi birşeyy...
daha doğrusu lame ben küserim hemen.ama o sabah olunca hiçbirşey omamış gibi davranıyo.
nevuglum bende ii bişiy oldunu düşünüyorum bizde eşimle kvgamız ytk odamızın dışında kalır maşallah =)
uyumadan önce sarılıp uyuruz sabha kaldı olmadı henuz =)
aslında düşününce nekdr önemsiz şeylerdn trtışıyoruz =) eşimle maş. Aramız daha ii bikaçgundur bende toprlnmya bşladım sivilcelerimazaldı =) stres yok sivilceede yok =)
şimdi 1 bardak az tuzlu ayran ve çeyrek susamsız simit yedım midem kendıne geldi =) sanırım tnsıyoncum azıcık düşmüş şimdi daha ii hissediorum çok şükür =)
canım bizde de biizmki alınır tribe geçer.. Ben habersizimdir... Farkedince bende küserim.. Ama o uzatmaz... Bende o yaklaştıkça sinirlenirim... Maalesef oda hemen normale dönelim ister.. Ama kahretsinki benim sinirler hemen yatışmıyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?