Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcümmm sende aynanı güle gle kulln cnm =)=)

tşkler cnm
birsen sana

Son düzenleme:
canımcım hakkında hayırlısı olur inşş ahh şu torpil olmasaaa

çiçeklerim =)

kurbıyelerı silemedim puff yanlışlıkla ekledım ya

yaaa çok güzeller amaaa canım çektii
çiçeklerde harikaa
Eki Görüntüle 221228

nasıl kızlar bunu aldım ama XL

baalll çok şirin bişi buu
güle güle giyinin :)))

kızlar bime ayna geldı
ben ustayı yolladım ınş almıştır
ben de aldıımmm yuvarlak olandan aldımm
günaydınnn:)

hehe ben aldım...
geçen sene yuvarlağını bu sene de karesini aldım.. sitesinde var amaa....

bilseydim söylerdim size:)
günaydınn canım benmmm güle güle kullan

günaydın şekerler

bal güle güle kullan güzelmiş

bocük sende aynanı güle güle kullan

günaydıın canımm

kızlar sağolun inş. hayırlısı olur =)

laydy cnm doru dıon yapan yapıo bende yaparım işin eğitiminide veriolar nasılsa=) çağırsalarda gitsem yenıden görüşmye =)

lamecim bizde tktırdık lpg kullanıoz atiker cnm belli sürelerde filtre kontrolu flan ypılıo memnunuz sıkıntısı yok gibi =)

evet böcüüğümm 3 ayda bi çift maaş var ben bu işi yprım gibime gelio çağırırlarsa uça uça gidicem =)
çğırmazlarsada vrdır bır hayır dıcem haydi bismillah=)

inş...
sen nereye kullanıcaksın böcük??

bu arada biz lpg taktırmaya karar verdik kızlar... bu konuda önerisi olan varmı???

daha hesaplı oluo babamınkinde var lpg sıralı otogaz atiker tek yanı benzinle çalışıo başta sonra lpg ye geçio yani benzinde bulundurmak zorunda oluon sende mi aldın aynadan sende güle güle kullan canım

Nan ladyyyyy pas vermiyon

doğurmadın mı hala çıtır anaaa

caspercım =) cnm gel sen bana ben yaarm sana kurabıye =) aslında çok sevıyorum kurabıye yapmayıda evde olcam böle yayıla yayıla yapcam ohh dnkuler az sıkıntılıydım =) pek olmadı ilk tepsi güzel oldu tatlrı yerındeydıde =) şekil açısından çok düşünemedim yoruluncada ölesine attırıverdım =)

iş konusunda =) mulakata bende torpil kulandım cnm yoksa ilk mulkatı bile göremezdm =) nese bunlarda insana tecrube oluyor =) torpilsiz hayat saman gibi baksana =( torpilin oyksa oraya bıle gıdemıosun davet edıldım kendımı gösterdım geldım beğenıldıysem ne mutlu bana=)

ayy saol canım beniimm
yemiş kadar oldumm :))
bende çok seviom hamurişi yemek yapmayı falan ama eşim kek kurabiye tatlı hiç sevmio sadece tadına bakıo o yüzden de bende tek kendime yapmak istemiyorum misafir bekliom kek yapmak için :))))

iş konusu da inş olur canm yaa

casper sende güle güle kullan
topıcın aynalıları olduk

mblue hayrlısı olsun tatlım

saol canımcıımm

bide kelebeklerim vardıı onlar antrede asılıı

bunları nere assam karar veremedim ya salona koltuğun üzerine ascam
ya da konsolun üstüne

sankim konsol daha güzel olur
gelen misafir bebişler koltuğun tepesine çıkıp sökmeye çalışabilir :)))))

caspersy sendemi aldın sende güle güle kullan yokmu arttıran bi bakem bende şu aynalara merak ettim ecük

Merhabalar kızlar.ayna almışsınız güle güle kullanın.bal aldığın kıyafetler çok şirin.onları dışarda giymeyecen ama dimi.

Nasılsınız bakim.

Anladığım böcüğüm şaka olduğunu ciddiye almadım sadece yazdım tatlım

konsol dıom bendeben bılmıom henz ama küçük odama olabılır
midem bulanıo kızlar ya =( kötü oldu = (

sıcaktan olabılır
benımde dün otobuste oldu az kalsın ıncektım
bişi at ağzına

ben de aldıımmm yuvarlak olandan aldımm günaydınn canım benmmm güle güle kullan

sağol canım.. sende güle güle kullan:))

lamecim bizde tktırdık lpg kullanıoz atiker cnm belli sürelerde filtre kontrolu flan ypılıo memnunuz sıkıntısı yok gibi =)
canım eşim kesinlikle atiker olmasın diyo.. .ok şikayet duymuş... brc düşünüyos ama çok pahallı((

iş içinde belki şartları iyidir ama canım, çalışma süreleri biraz kötü gibi sanki.. evli bir kadına göre değil yani.... ilk baştas güzel gelsede ilerde zorlanıcaksın... ama yined ehakkınd ahayırlııs olsun canım..

daha hesaplı oluo babamınkinde var lpg sıralı otogaz atiker tek yanı benzinle çalışıo başta sonra lpg ye geçio yani benzinde bulundurmak zorunda oluon sende mi aldın aynadan sende güle güle kullan canım
hmm sizinkidemi atiker....
aman kafam karıştı yaa.... atiker dışında bir marka bakıyoruz biz canım.. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...

caspercım evet felaket bı duygu mıdem aykta dolaşıom bide bşım dönuo =(=(
sbh khvltımıda edip çıktım ama =( dokuncak bişy de yemedimi düşnüüm
pynır zytın maydonozz 1 dilim ekmek aç karna 1 kşk pkmez bşkada bişiy yımedım =( sıcaktnmı oldum böle acaba =(

nevgulum hg cnm ii olma ylndyımda midm fena benım =(
sen naslsn büdüşün napıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…