- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
haaah gördüm bimdeki aynaları aaçıp açıp görmüyomuşum.
ayna dediysem bende koca çerçeveli ayna arıyom yok bunlardan istemem benimde hoşuma gitmedi kalabalık tan başaka bişe deel bana göre ben gösterişli süslü püslü şeyleri seviyorum.
tabisi lamem ve böcüğüm güle güle kullansınlarrr.zevkler tartışılamazzz kızlarrrr.
mbluuueee tatlım hakkında hayırlısı olsun.
böcümmm sende aynanı güle gle kulln cnm =)=)
canımcım hakkında hayırlısı olur inşş ahh şu torpil olmasaaahanımlar bugun bıttım resmen yorgunlktan =(
görüşmeyede gittim geldim maşallah herkesi torpille çağırmışlarne kadar moral bozucu yaa tanıdın yoksa bu devırde işe girmek zor
=) şartları guzel ama iş zor ya o kısmı düşündüüryo bide bklım 2. mülakata çağırılacakmıyım =(
3 mulakkattan oluşuo alım =( izinde ayrıca sıkıntı olcak.nese bakalım görcezz
gittim geldim bu arada akşamda kociş dio ortaköye peyk konserıne gidek =( ben evde yatmayı tercıh edredım =)
dun annmdeydık =) kociş eve urayınca süpris hazırlmış hemn girişte karşıma çıktı = )
kocacım kocacım bana dun çiçek almış =) beyaz bi vazonun içinde lilyumlar =) çok hoşuma gitti süprizi =)
ölee =) naptınız sizler bakem
çiçeklerim =)
kurbıyelerı silemedim puff yanlışlıkla ekledım ya
ben de aldıımmm yuvarlak olandan aldımmkızlar bime ayna geldı
ben ustayı yolladım ınş almıştır
günaydınn canım benmmm güle güle kullangünaydınnn:)
hehe ben aldım...
geçen sene yuvarlağını bu sene de karesini aldım.. sitesinde var amaa....
bilseydim söylerdim size:)
günaydın şekerler
bal güle güle kullan güzelmiş
bocük sende aynanı güle güle kullan
Tşkler cnm
birsen sana
inş...
sen nereye kullanıcaksın böcük??
bu arada biz lpg taktırmaya karar verdik kızlar... bu konuda önerisi olan varmı???
Nan ladyyyyy pas vermiyon
doğurmadın mı hala çıtır anaaa
caspercım =) cnm gel sen bana ben yaarm sana kurabıye =) aslında çok sevıyorum kurabıye yapmayıda evde olcam böle yayıla yayıla yapcam ohh dnkuler az sıkıntılıydım =) pek olmadı ilk tepsi güzel oldu tatlrı yerındeydıde =) şekil açısından çok düşünemedim yoruluncada ölesine attırıverdım =)
iş konusunda =) mulakata bende torpil kulandım cnm yoksailk mulkatı bile göremezdm =) nese bunlarda insana tecrube oluyor =) torpilsiz hayat saman gibi baksana =( torpilin oyksa oraya bıle gıdemıosun davet edıldım kendımı gösterdım geldım beğenıldıysem ne mutlu bana=)
böcüğüm fikrimi de sölemesem ne anladık bu muhhabbetten gerçekçi muhabbet benimki ama kırmadım bak sizi yazdım sonunda iyi oku tatlımmmm
len şaka edıok
gülme smmıle bıle ekledım
nasılda cıddıye aldın
tabısı senın fıkrın
casper sende güle güle kullan
topıcın aynalıları olduk
mblue hayrlısı olsun tatlım
ayy yaz gelince bende öle oluom sürekli midem bulanıomidem bulanıo kızlar ya =( kötü oldu = (
caspersy sendemi aldın sende güle güle kullan yokmu arttıranbi bakem bende şu aynalara merak ettim ecük
Anladığım böcüğüm şaka olduğunu ciddiye almadım sadece yazdım tatlım
saol canımcıımm
bide kelebeklerim vardıı onlar antrede asılıı
bunları nere assam karar veremedim ya salona koltuğun üzerine ascam
ya da konsolun üstüne
sankim konsol daha güzel olur
gelen misafir bebişler koltuğun tepesine çıkıp sökmeye çalışabilir :)))))
midem bulanıo kızlar ya =( kötü oldu = (
ben de aldıımmm yuvarlak olandan aldımm günaydınn canım benmmm güle güle kullan
canım eşim kesinlikle atiker olmasın diyo.. .ok şikayet duymuş... brc düşünüyos ama çok pahallılamecim bizde tktırdık lpg kullanıoz atiker cnm belli sürelerde filtre kontrolu flan ypılıo memnunuz sıkıntısı yok gibi =)
hmm sizinkidemi atiker....daha hesaplı oluo babamınkinde var lpg sıralı otogaz atiker tek yanı benzinle çalışıo başta sonra lpg ye geçio yani benzinde bulundurmak zorunda oluon sende mi aldın aynadan sende güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?