ay olsun canım bekle normal bebek için daha iyi. ne zaman isterse o zaman gelsin annesi. 40 haftaya kadar yolu var. bazen 41 bile olabiliyor ama bazen hesap uymayabiliyor.
hoşbuldum canım. çok sıkıcı. ağustos için gün sayıyorum valla. o güzel ortamdan sonra burası berbat.
oranın tek zor yanı denize uzağız. hergün 20 dk. yürüyoruz denize girmek için. aslında daha yakın ama biz kampa gidiyoruz orası daha güzel.
melodıcım oh ugzel geçmiş tatil senın için=) ohh doymuşsundur tazecık meyvelrede ımmm =) oğluşunada temız hava ii gelmiştir . tatilden sonra ev gayet normal bence sıkması bide iş nese cnım daha ttılın var =) biz napalım sadece 1 hflık çıkıyorum sonraki 1 hfta kısmet olucakmı hiç bilemıyorum onuda =( yarın 2. mülakata gidicem kızlar bnka çğr merkezi için dua edin hayırlısı olsun hakkımda inşallah
cnm inş. normal doğum yaparsın sezaryandan daha çabuk toparlanırsın her açıdan =) rabbım kolay bi doğum nasip etisn sana ve butun hamişlerimize inşaallah
lady amma nazlıymış heebızım yeğende
noluyor yav hiç bişi yazılmamış doru dürüst...
melodi hoşgeldin...
kıskanç meloş senı gördumde gelmeyenlerı söylemek ıstedım len
ne hemen burun kıvırıon
hanı sen bugujn rejıme başladın mı onu de bakım
patık cok yenı deıl mı daha garantısı yok mu
ne markaydı bıde
anam servıs çağırının o kadar sıkışıklığın arada sızı zorlamasa barı
melodıcım oh ugzel geçmiş tatil senın için=) ohh doymuşsundur tazecık meyvelrede ımmm =) oğluşunada temız hava ii gelmiştir . tatilden sonra ev gayet normal bence sıkması bide iş nese cnım daha ttılın var =) biz napalım sadece 1 hflık çıkıyorum sonraki 1 hfta kısmet olucakmı hiç bilemıyorum onuda =( yarın 2. mülakata gidicem kızlar bnka çğr merkezi için dua edin hayırlısı olsun hakkımda inşallah
cnm inş. normal doğum yaparsın sezaryandan daha çabuk toparlanırsın her açıdan =) rabbım kolay bi doğum nasip etisn sana ve butun hamişlerimize inşaallah
tatil olsun deniz olsunda 20 DK yürünsün nolcekk canım
amin canım inşallah senin iş ne oldu bu arada haber var mı
ivet bende öle diom canım konuşunca anlarlarmış hergün hadi gel diom bu anasının sözünü dinlemeyecek döverim ben bunu diom
kızlarrr bugün amma yoğun geçti gelemedim okudum ama bi yaramaslık yok galiba
balll ve lamecik yok nerdelerkine
meloşum tatil güzel geçmiş sevindim albüme baktım maşallah mavişime çok tatlı yawwwww
lady anacım ben 41+ 5 de doğurmuştum merak etme doğurursun tatlım Rabbim kolaylık versin inş.
böcükcüm doğru bu gün kimsecikler yok
nevgülüm bi buluşamadık topikte haaa
mblueee tatlım hakkında hayırlısı olsun
patiğim iyi araştır al ki başın ağrımasın sonradan
hoşbulduk tatlım.
şaka ediyok nan. nasıl başlıycam bilmiyorum. öncelikle ekmeği azaltacağım.
bugün baya spor yaptım zaten. işe yürüyerek geldim. işlerim hallettim.
yürümeye devam edersem süper olur.
çok iyi oldu gerçekten. şu 1 hafta izin verenlere çok kızıyorum. koca sene çalış 1 hafta izin yap.
inşallah senin için hayırlısı olur. rabbim gönlüne göre versin canım.
görürşüs cnm ii akşmlargelemedim bari iyi akşamlar diyivereyim yavrular yarın görşürüz inş....
çıkışım geldi kızlar. birazdan oğluşum gelcek kreş bakmaya gidicez. 3 hafta için bakalım nasıl olacak?
yarın görüşürüz öpüyorum.
günaydın kızlar bayadır giremedim bi türlü fırsat bulamadım napıyosunuz düşük tansiyonla başım dertte günlük hayatımı etkiliyor dün ölçtüm 9-3 ölücem nerdeyse elim ayağım tutmuyor bide iş güç çocuk vücut direncim azaldı galiba((
Hemde nasıl zor anlatamam dayancak gücüm yok şimdi evde olsam uyusam dinlensem ne güsel olurdu başım dönüyor resmen hamileyken başladı tansiyon kaldı üzerimde bide koşturmacadan kilo verdim her gören ne kadar zayıfsın diyor(
günaydın kızlarr
prijuva uzun bi aradan sonra sizlerle
birsencim, günaydın canım... dün sabah karasudan direk işe geldik... ve çok yorgundum.... biraz da yoğundum((
sen nasılsın??
tatlıcadı.... çok geçmiş olsun... bende de varr... ama en fazla 8-4 olur benimki.. ama benim bünyem kaldırıyor.. alıştım sanki..
hoşgeldin.. nasılsın canım.. evt uzun bir ara oldu gerçekten de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?