Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kaç kez yazdım yollayamaıdm bı:84::84:

mblue ben kışın 10 yazında 11 de yatıyorum bazen yazın yorgun ısem 10
ıyı uyku alıp ıyı dınlenıp verımlı oluyorum
akşamlarıda evde azaz evımın işlerını yapıyrum
görumceme iş yaptrmam yaa aman cocuklarına baksın yeter
cok dağıtıp her odamı karıştıryorlar
cocukları yerlere süreklı bişi dökuyor o yüzden sadece süpürür yavaş yavaşda sılerım

lady ben burdyaım cnm

cotur maşallah cnm

canım ev güzel ama evin önünde apartmanlar var. çok iç içe gibi. fotodon öyle görünüyor.

kızlar günaydıııııııınnnnnnnn
hafta sonu pek yoğundum yaaa
cumartesi evimde tam 18 kişi vardı
pazar günü evle ilgili hiçbişey yapmadım film izledik gezmeye gittik ordanda düğüne gittik

günaydınnnnnnn

amanın ordu gelmış sana benımde görümceler vardı ama kalmadılarpazarda temızlık yaptım mıs oldu
rahatım
gezdıkte koçişle

sen et bakalım sitemlerini..nasıl olsa bebiş doğunca senden acısını çıkarıcak:))

günaydın kızlarrrrrr...

günaydın hanımlar =)

çok yorgunumm çooooookkk cmrtesi:13:30da çıktım anneme geçtik kuran okundu sonra kaynvldemlerle sahile geçtik orda az oturduk bı cafede okey oyndık sona alışveirş yptık kocişimle dojndurma yedık =)=) eve geldik 23:00 da sonra yaatık sbh kalktık 9da duş vs. komşumuza kahvaltıya gittik ve =) saat 13:00da denzıe gitme kararı aldık öle eylendik ağvaya gttık ama dönüşü çok çileli ıoldu ya = ( çok yoruucydu aşırı tarfik vardı yordu bizi baya =(
eve gece12:45te falan geldi duş şu bu derken 1:30da yattık çok yorgunum hayla uykum varr =)

canımcım yoğun ama güzel geçmiş haftasonun :)))

bende c.tesi 3 de çıktım eve geçtim bahar temizliği modunda evi dağıttım iyice :)))
derken akşam çaya misafirim geldi gece 12 gibi gittiler
pazar günü de eşimin arkadaşıyla mavi göle gittik git gel akşam 8 oldu
eve gelince de ütü çamaşır derken tee 1 de yattık akşam olsa da eve gitsek :)))

merhaba kızlar nasılsınız.ben cumartesi temizlik pazarda yine evde temizlik yaptım sarma sardım.ikindi çayı yaptım eşimde evdeydi içtik.dışarı çıkmadık anlayacağınız.

suenes sende de kaygana var sanırım.hoşgeldin aramıza.

nevgülcüm hoşbulduk da kaygana ne anlamadım:))))
ya evliliğimi çook seviyorum ama ama ama o kadar cok ama var kiii
Eşim çok dağınıkkkkk yetişemiyorummmm sonra dırdırcı oluyorummmm

selam kızlarrrrrr
Ben geldim p.tesi işler yoğun offf

Bende cuma işten çıktım 1 temmuzda doğumgünümdü ya aanem tatildeydi kutlamamıştık ailemle hiç haberim yok ve sezmedimde sana gelcez akşam dediler tamam dedim bi baktım pastam hediyeler alınmış sürprizzzzzzzzzzz çok şaşırdım valla .annem babam kardeşlerim geldiler süper geçti ben üflemeden muma kızım üflüüyor.ne komikti yaa bu arada kızçemde hediye almış bana ne güzel cicilerim oldu büyük moral oldu bana yanim.

hafta sonuda c.tesi kızkardeşimdeydik.pazar temizlik ütü yaptım.akşamda dışarda yedik içtik evimize geldik .pek yoğun gezmeli geçmedi.bi üşengeçlik vardı gezmek istemedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…