Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgülcüm hoşbulduk da kaygana ne anlamadım:))))
ya evliliğimi çook seviyorum ama ama ama o kadar cok ama var kiii
eşim çok dağınıkkkkk yetişemiyorummmm Sonra dırdırcı oluyorummmm

eşinin kötü olan annesine (ki çoğu böyle) = kaygana
eşinin ne iyi ne kötü olan annesine = kaynana
eşinin iyi olan annesine (çok nadir rastlanır)=kayınvalide
DENİR CANIM.
AYY DAĞINIK ADAMLA UĞRAŞMAK CİDDEN ZORDUR.ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA.

Son düzenleme:
mutlu yıllar birsencim süper olmuş. ben izinden döndüm işe başladım.

AYYYYY canım hoşgeldin özledim kız seni valla yokluğun belli ha meloş nasın geçti tatil ayyy mavişden nasıl ayrıldın geldin anlaatsana naptı sabah.

teşekkürler bu arada tatlım.

ladyyyy çıtır anne doğurmadın mı kızzzz

saol böcüküm .heee başka topiclerde fink at sıcaktan gelemiyomuş külahıma anlat

çok işim var gidem sonra gelirim inş.

Son düzenleme:
AYYYYY canım hoşgeldin özledim kız seni valla yokluğun belli ha meloş nasın geçti tatil ayyy mavişden nasıl ayrıldın geldin anlaatsana naptı sabah.

teşekkürler bu arada tatlım.

tatil güzeldi. izmir e dönünce tuhaf geldi. alıştık mis gibi köy havasına, denize sessizliğe. evim b,ile garip geldi.
oğluşumu çok özledim. sabah babasıyla çıktı evden işe götürdü. bakıcımız yok. ağustosa kadar çalışıyorum. sonra tekrar çıkıcam izne. devam edicem yani.
akşam bizim burdaki kreşle görüşeceğiz. iş yerimden bir arkadaşımla konuştum içimi rahatlatıp güven verdi. kedi kardeşi çalışmış orda. beğenirsek devam ederiz.
albüme bak canım.

cnm senınde hareketli güzl geçmiş =) çok eğlendım bende pazr gunu =) denız mıkemmeldi komşularımızda yşıt sayılırız =) 27 falan onlarında yaşları karı koca bide kardeşi vardı 5 kiş okdr eğlenceliydiki anlatamam =) öle pattan hadı denıze diiynce beyler biz baya telşalandık koşturmacalı bir hazırlık ypktık =) yanı mayolarımızı aldık çıktık kalnları markten halletik =) böle organızasyonlarda eğlnceli oluo tek sıkıntı =( bugun işe gelmk oldu zor kalktık yatktan kociş benı durtuo ben onu durtuom =) nese başardık sonunda ytktan kalkmayıda eve gidince ortalı kldırıp erken ve dinlenmiş yatıcam inşş. =)=)

merhaba kızlar nasılsınız.ben cumartesi temizlik pazarda yine evde temizlik yaptım sarma sardım.ikindi çayı yaptım eşimde evdeydi içtik.dışarı çıkmadık anlayacağınız.
oh ne güzel evın mıs oldu =( hemde dınlenmişsin bebişim bız akşm olsada eve gidip idnlsek dıoz hemde evımız temızlıcem havlular falan yıknckk mayolar yıkancak duruo 1 makne beyazlrım yıkancak gezmkten işlerimi yapamadım ki =(

nevgülcüm hoşbulduk da kaygana ne anlamadım:))))
ya evliliğimi çook seviyorum ama ama ama o kadar cok ama var kiii
Eşim çok dağınıkkkkk yetişemiyorummmm sonra dırdırcı oluyorummmm
cnm hoş geldin aramıza =) merk etme herkeste var dağınık koca o durumu duzeltmek biraz zor oluyor ama imkansız deil =) cnm tatlı tatlı uyarmaya çlş yanı hayatım onu orda bırakmasan assan gibi işe yaramazmı acaba =)

cnm doğumgunun kutlu olsun =) tekrardan oh süper olmuş valla hedıyler hep mutlu edıo =)

mutlu yıllar birsencim süper olmuş. ben izinden döndüm işe başladım.
cnm hayırıdr tatil kısa geçti sanki daha uzundu die hatırlıorum nasıl geçti neler yyptınn

sen ne zmn doğurcan =) cnmm

nerde bu garular yaa

bal lame patık......
balın netınde sorun mu var acep
lame nerde ozmn
patık nerde
ee diğerlerı nerdesınızzz:84:

selam yavrulaar

pek bi sakin son günlerde bu topik,bende iş yoğunluğundan gelemiyorum

çamaşır makinem yeni evde yerini yadırgadı

neyse zati ısınamamıştım kendisine

hangi marka alsam bilemiyorum,yersiz zamanda bozuldu hiç araştıracak vaktim yok..

siemens alıcam sanırım...bulaşık makinem siemens memnunum kendisinden..

A++ snıfı var onu almayı planlıyorum Asınıfından %20 daha tasarrufluymuş kendisi.. 7 kg inşallah iyi çıkar ve cebimizi delmez alırken :)

hııı hala evimizde internet yok..nefret ettim superonlineden...

fiber die almıştık önceki evdeyken 2 yıl sözleşme imzalamış olmasam çoktan hizmetiniz başınızda paralansın dicem ama...
dün akşam sinirlerim zıpladı aradım söylendim yok...

her serinde kayıt ediyorlar ,dün akşamda ben kaydediyorum dedi ,dedim ki he kayıta müşteri küfrediyo yazın dedim

Son düzenleme:

canım tatilim uzun kısalmadı sadece yarısını kullandım. müdürüm izin kullanacak o dönünce ağustos başında ben tekrar çıkıcam izne. güzel geçti kv. köyüne gittik. bol bol köy havası aldık sessiz sakin sadece at,koyun,köpek sesleri vardı. bol bol dut yedim. ağaçtan incir topladım. denize gittik oğluşumu yüzdürdüm. bugün işe geldim ama tuhaf hissdiyorum kendimi. evim cayır cayır yanıyor.

nerde bu garular yaa

bal lame patık......
balın netınde sorun mu var acep
lame nerde ozmn
patık nerde
ee diğerlerı nerdesınızzz:84:

sensin diğerleri
ben bakıyorum kimsecikler yok.

ladyyyy çıtır anne doğurmadın mı kızzzz

saol böcüküm .heee başka topiclerde fink at sıcaktan gelemiyomuş külahıma anlat

çok işim var gidem sonra gelirim inş.

bende bilmiom kızlar beklioz kız çocuk erken gelir dediler ama nazlı çıktı bizimki perşembe gün tam 9 ayım bitio bakalım ne zaman gelecek birsensle melodinin gazına geldik beklioz normali sezeryanda 36. haftadan sonra istediğin zaman alıolarda işte

MELODİ tatil bitmiş hoşgeldin tatil dönüşü iş sıkıcı gelir dimi ama ağustosta tekrar çıkacakmışın onun hayali vardır

ay olsun canım bekle normal bebek için daha iyi. ne zaman isterse o zaman gelsin annesi. 40 haftaya kadar yolu var. bazen 41 bile olabiliyor ama bazen hesap uymayabiliyor.

MELODİ tatil bitmiş hoşgeldin tatil dönüşü iş sıkıcı gelir dimi ama ağustosta tekrar çıkacakmışın onun hayali vardır

hoşbuldum canım. çok sıkıcı. ağustos için gün sayıyorum valla. o güzel ortamdan sonra burası berbat.
oranın tek zor yanı denize uzağız. hergün 20 dk. yürüyoruz denize girmek için. aslında daha yakın ama biz kampa gidiyoruz orası daha güzel.

melodıcım oh ugzel geçmiş tatil senın için=) ohh doymuşsundur tazecık meyvelrede ımmm =) oğluşunada temız hava ii gelmiştir . tatilden sonra ev gayet normal bence sıkması bide iş nese cnım daha ttılın var =) biz napalım sadece 1 hflık çıkıyorum sonraki 1 hfta kısmet olucakmı hiç bilemıyorum onuda =( yarın 2. mülakata gidicem kızlar bnka çğr merkezi için dua edin hayırlısı olsun hakkımda inşallah

cnm inş. normal doğum yaparsın sezaryandan daha çabuk toparlanırsın her açıdan =) rabbım kolay bi doğum nasip etisn sana ve butun hamişlerimize inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…