nevgülcüm hoşbulduk da kaygana ne anlamadım:))))
ya evliliğimi çook seviyorum ama ama ama o kadar cok ama var kiii
eşim çok dağınıkkkkk yetişemiyorummmmSonra dırdırcı oluyorummmm
ıyyım cnm sennasılsın böceğim.
kismeler yok
mutlu yıllar birsencim süper olmuş. ben izinden döndüm işe başladım.
Birsen nice yıllara canım.
saol tatlım. nerlerdesiniz kimse yok.
AYYYYY canım hoşgeldin özledim kız seni valla yokluğun belli ha meloş nasın geçti tatil ayyy mavişden nasıl ayrıldın geldin anlaatsana naptı sabah.
teşekkürler bu arada tatlım.
canımcım yoğun ama güzel geçmiş haftasonun :)))
bende c.tesi 3 de çıktım eve geçtim bahar temizliği modunda evi dağıttım iyice :)))
derken akşam çaya misafirim geldi gece 12 gibi gittiler
pazar günü de eşimin arkadaşıyla mavi göle gittik git gel akşam 8 oldu
eve gelince de ütü çamaşır derken tee 1 de yattık akşam olsa da eve gitsek :)))
oh ne güzel evın mıs oldu =( hemde dınlenmişsin bebişim bız akşm olsada eve gidip idnlsek dıoz hemde evımız temızlıcem havlular falan yıknckk mayolar yıkancak duruo 1 makne beyazlrım yıkancak gezmkten işlerimi yapamadım ki =(merhaba kızlar nasılsınız.ben cumartesi temizlik pazarda yine evde temizlik yaptım sarma sardım.ikindi çayı yaptım eşimde evdeydi içtik.dışarı çıkmadık anlayacağınız.
cnm hoş geldin aramıza =) merk etme herkeste var dağınık koca o durumu duzeltmek biraz zor oluyor ama imkansız deil =) cnm tatlı tatlı uyarmaya çlş yanı hayatım onu orda bırakmasan assan gibi işe yaramazmı acaba =)nevgülcüm hoşbulduk da kaygana ne anlamadım:))))
ya evliliğimi çook seviyorum ama ama ama o kadar cok ama var kiii
Eşim çok dağınıkkkkk yetişemiyorummmmsonra dırdırcı oluyorummmm
cnm doğumgunun kutlu olsun =) tekrardan oh süper olmuş valla hedıyler hep mutlu edıo =)selam kızlarrrrrr
Ben geldim p.tesi işler yoğun offf
Bende cuma işten çıktım 1 temmuzda doğumgünümdü ya aanem tatildeydi kutlamamıştık ailemle hiç haberim yok ve sezmedimde sana gelcez akşam dediler tamam dedim bi baktım pastam hediyeler alınmış sürprizzzzzzzzzzz çok şaşırdım valla .annem babam kardeşlerim geldiler süper geçti ben üflemeden muma kızım üflüüyor.ne komikti yaa bu arada kızçemde hediye almış bana ne güzel cicilerim oldu büyük moral oldu bana yanim.
hafta sonuda c.tesi kızkardeşimdeydik.pazar temizlik ütü yaptım.akşamda dışarda yedik içtik evimize geldik .pek yoğun gezmeli geçmedi.bi üşengeçlik vardı gezmek istemedim hiç.
cnm hayırıdr tatil kısa geçti sanki daha uzundu die hatırlıorum nasıl geçti neler yyptınnmutlu yıllar birsencim süper olmuş. ben izinden döndüm işe başladım.
sen ne zmn doğurcan =) cnmmkismeler yok
cnm senınde hareketli güzl geçmiş =) çok eğlendım bende pazr gunu =) denız mıkemmeldi komşularımızda yşıt sayılırız =) 27 falan onlarında yaşları karı koca bide kardeşi vardı 5 kiş okdr eğlenceliydiki anlatamam =) öle pattan hadı denıze diiynce beyler biz baya telşalandık koşturmacalı bir hazırlık ypktık =) yanı mayolarımızı aldık çıktık kalnları markten halletik =) böle organızasyonlarda eğlnceli oluo tek sıkıntı =( bugun işe gelmk oldu zor kalktık yatktan kociş benı durtuo ben onu durtuom =) nese başardık sonunda ytktan kalkmayıda eve gidince ortalı kldırıp erken ve dinlenmiş yatıcam inşş. =)=)
oh ne güzel evın mıs oldu =( hemde dınlenmişsin bebişim bız akşm olsada eve gidip idnlsek dıoz hemde evımız temızlıcem havlular falan yıknckk mayolar yıkancak duruo 1 makne beyazlrım yıkancak gezmkten işlerimi yapamadım ki =(
cnm hoş geldin aramıza =) merk etme herkeste var dağınık koca o durumu duzeltmek biraz zor oluyor ama imkansız deil =) cnm tatlı tatlı uyarmaya çlş yanı hayatım onu orda bırakmasan assan gibi işe yaramazmı acaba =)
cnm doğumgunun kutlu olsun =) tekrardan oh süper olmuş valla hedıyler hep mutlu edıo =)
cnm hayırıdr tatil kısa geçti sanki daha uzundu die hatırlıorum nasıl geçti neler yyptınn
sen ne zmn doğurcan =) cnmm
nerde bu garular yaa
bal lame patık......
balın netınde sorun mu var acep
lame nerde ozmn
patık nerde
ee diğerlerı nerdesınızzz:84:
ladyyyy çıtır anne doğurmadın mı kızzzz
saol böcüküm .heee başka topiclerde fink at sıcaktan gelemiyomuş külahıma anlat
çok işim var gidem sonra gelirim inş.
cnm senınde hareketli güzl geçmiş =) çok eğlendım bende pazr gunu =) denız mıkemmeldi komşularımızda yşıt sayılırız =) 27 falan onlarında yaşları karı koca bide kardeşi vardı 5 kiş okdr eğlenceliydiki anlatamam =) öle pattan hadı denıze diiynce beyler biz baya telşalandık koşturmacalı bir hazırlık ypktık =) yanı mayolarımızı aldık çıktık kalnları markten halletik =) böle organızasyonlarda eğlnceli oluo tek sıkıntı =( bugun işe gelmk oldu zor kalktık yatktan kociş benı durtuo ben onu durtuom =) nese başardık sonunda ytktan kalkmayıda eve gidince ortalı kldırıp erken ve dinlenmiş yatıcam inşş. =)=)
oh ne güzel evın mıs oldu =( hemde dınlenmişsin bebişim bız akşm olsada eve gidip idnlsek dıoz hemde evımız temızlıcem havlular falan yıknckk mayolar yıkancak duruo 1 makne beyazlrım yıkancak gezmkten işlerimi yapamadım ki =(
cnm hoş geldin aramıza =) merk etme herkeste var dağınık koca o durumu duzeltmek biraz zor oluyor ama imkansız deil =) cnm tatlı tatlı uyarmaya çlş yanı hayatım onu orda bırakmasan assan gibi işe yaramazmı acaba =)
cnm doğumgunun kutlu olsun =) tekrardan oh süper olmuş valla hedıyler hep mutlu edıo =)
cnm hayırıdr tatil kısa geçti sanki daha uzundu die hatırlıorum nasıl geçti neler yyptınn
sen ne zmn doğurcan =) cnmm
bende bilmiom kızlar beklioz kız çocuk erken gelir dediler ama nazlı çıktı bizimki perşembe gün tam 9 ayım bitio bakalım ne zaman gelecek birsensle melodinin gazına geldik beklioz normalisezeryanda 36. haftadan sonra istediğin zaman alıolarda işte
MELODİ tatil bitmiş hoşgeldintatil dönüşü iş sıkıcı gelir dimi ama ağustosta tekrar çıkacakmışın onun hayali vardır
canım tatilim uzun kısalmadı sadece yarısını kullandım. müdürüm izin kullanacak o dönünce ağustos başında ben tekrar çıkıcam izne. güzel geçti kv. köyüne gittik. bol bol köy havası aldık sessiz sakin sadece at,koyun,köpek sesleri vardı. bol bol dut yedim. ağaçtan incir topladım. denize gittik oğluşumu yüzdürdüm. bugün işe geldim ama tuhaf hissdiyorum kendimi. evim cayır cayır yanıyor.
sensin diğerleri
ben bakıyorum kimsecikler yok.
bende bilmiom kızlar beklioz kız çocuk erken gelir dediler ama nazlı çıktı bizimki perşembe gün tam 9 ayım bitio bakalım ne zaman gelecek birsensle melodinin gazına geldik beklioz normalisezeryanda 36. haftadan sonra istediğin zaman alıolarda işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?