- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yaa nie kimseye denk gelemiom ben çıkıom siz gelionuz
böcük valla bu sene pek gidemeyeceğiz... malum borçlandık biraz.. seneye sık sık gitmeyi düşünüyoruz...
karadeniz gerçekten güzel.. eşimin ailesinin evi var orda.. 2 sene de bir gidicez sanırım..
sizde inşallah ev sahibi olursunuz ordaa:)
selam hanımlarr çok yoruldum ya =(
sabah gittim mülakata ilkönce görüşme yapıldı sonrada sınava aldılar. 40 dkka sınavdaydım ,
sona koşa koşa eve gittim üstümü değiştirdim. ordanda doğruca işe geldim koşuşturarak =( sonra iş yerınde melemen yptım sofra hazrldım ye iç kladır yıka derkn şimdide işlerim var onkları yapcam ama çok yorgunum =(=(
mblue... canım inş. hayırlısı olur hakkında..
kızlarr... bu aarda birşey öğrendim ve çok ama çok sevindim
isoldemizzzz hamileymişşş...
darısı pasaklımızın başına inş.:)
ben yoruldum okurkensen ıyı dayanıon
evde yemek işte yemek derdı pofff
sana 2 maaş vermelerı lazım
ınş hayırlısı olur tatlım
ayy bende çok ama çok sevindim.. daha çok yeni... 1 aylık falandır sanırım...aaa ne güzel hayrlısıyla kucağına alır ınşne kadarlık acaba
ie düşündum ama bılmmıom =) amın lamecım inş. hyırlısı olur bakalım =( sınvda zmnım yertmedı son 10 soruyu saladım gibi sanki bklım kısmet artık =)
çok sevnmdım isoldenın hamişline rbbım tamamına erdırsın inş. pasaklımız napııo eşiyle duurmları nasıl olmuş ?inş. pasklınında haberını alırız=)
neti yokmuş demek neyse ..hayırlı haber olsunda :)bal cvp vermediİ((
Merhaba kızlar nasılsınızz...
Patikçim amin canım çok saol
KKdan tanıştığım kardeşim gibi olan bir arkadaşım 2.düşüğünü yaşadı.birincisi 3 aylıktı 1 sene sonra hamile kaldı şuan 7 aylıktı doğumuna 2 ayı vardı oğlu olucaktı..odasını herşeyini almıştı bebeği ölmüş karnında normal doğum yaptırmışlar ona çok üzüldüm o yüzden hiç keyfim yok...Allahım kimseye yaşatmasın
Merhaba kızlar nasılsınızz...
Patikçim amin canım çok saol
KKdan tanıştığım kardeşim gibi olan bir arkadaşım 2.düşüğünü yaşadı.birincisi 3 aylıktı 1 sene sonra hamile kaldı şuan 7 aylıktı doğumuna 2 ayı vardı oğlu olucaktı..odasını herşeyini almıştı bebeği ölmüş karnında normal doğum yaptırmışlar ona çok üzüldüm o yüzden hiç keyfim yok...Allahım kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?