Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lame unutmuşumorayı
ne güzel yaa yazın gt kal kışın burda ızınlerde falan rahat olur
bızde karadenızden ıstıyoruz bakalım kısmet

patıkım 8 ıyıymış yıkanır herhalde
benıde ağır deıl ama ıslanınca ürünler daha ağır olur halıyle
zaten gerek yok bızım orda kuru temızlemede kampanya var 5 tlvercem yıkansın kurulansın

böcük valla bu sene pek gidemeyeceğiz... malum borçlandık biraz.. seneye sık sık gitmeyi düşünüyoruz...

karadeniz gerçekten güzel.. eşimin ailesinin evi var orda.. 2 sene de bir gidicez sanırım..
sizde inşallah ev sahibi olursunuz ordaa:)

olsun cnm uzun yıllar var nasılsa önünüzde ınş gıdersınız

karadenıze cok gıttım eşimin memleketı harıç en güzelde orasymış ınş seneye gıdelım dıyorum
zaten ev yaptırrsak dayısıa yaptrcaz şuankı evlerıde o çizmiş
resımlerden güzele benzıo denıze 0 falan
ınş bakalım

amın cnm

selam hanımlarr çok yoruldum ya =(

sabah gittim mülakata ilkönce görüşme yapıldı sonrada sınava aldılar. 40 dkka sınavdaydım ,
sona koşa koşa eve gittim üstümü değiştirdim. ordanda doğruca işe geldim koşuşturarak =( sonra iş yerınde melemen yptım sofra hazrldım ye iç kladır yıka derkn şimdide işlerim var onkları yapcam ama çok yorgunum =(=(

ben yoruldum okurkensen ıyı dayanıon
evde yemek işte yemek derdı pofff
sana 2 maaş vermelerı lazım

ınş hayırlısı olur tatlım

mblue... canım inş. hayırlısı olur hakkında..

kızlarr... bu aarda birşey öğrendim ve çok ama çok sevindim

isoldemizzzz hamileymişşş...

darısı pasaklımızın başına inş.:)

aaa ne güzel hayrlısıyla kucağına alır ınşne kadarlık acaba

ben yoruldum okurkensen ıyı dayanıon
evde yemek işte yemek derdı pofff
sana 2 maaş vermelerı lazım

ınş hayırlısı olur tatlım

bencede ya puff yoruldum valla bugun çok kşturdum ya ondan snırım uykum geldi =)
akşmada heralar gelcek yemek etmedim hiç =( sadece dunden bulgur pilavı yaptım bugne okdrrr
zeytınyağlı barbunya
bıde sebzeli köfte yapıcam
salata yprım ortayada çorba yapmam die düşündum ama bılmmıom =) evıde toprlamam lazım bklım

amın lamecım inş. hyırlısı olur bakalım =( sınvda zmnım yertmedı son 10 soruyu saladım gibi sanki bklım kısmet artık =)

çok sevnmdım isoldenın hamişline rbbım tamamına erdırsın inş. pasaklımız napııo eşiyle duurmları nasıl olmuş ?inş. pasklınında haberını alırız=)

aaa ne güzel hayrlısıyla kucağına alır ınşne kadarlık acaba
ayy bende çok ama çok sevindim.. daha çok yeni... 1 aylık falandır sanırım...

bildiğim kadarıyla iyiler şimdilik.. inş. rabbim ona da nasip eder:)

pasaklımla konuştum bebiş yokmuşama şimdılık
cok konuşaamadık benım patron geldı
sonra aradım o musaıt değildı sanırım

sızın selamınızı söylerım dua edıyoz senın ıcın dedım

bal içinde tahmın ettığım gıbı sorunolmaması güzel

bal cvp vermediİ((
neti yokmuş demek neyse ..hayırlı haber olsunda :)
mblue... canım inş. hayırlısı olur hakkında..

kızlarr... bu aarda birşey öğrendim ve çok ama çok sevindim

isoldemizzzz hamileymişşş...

darısı pasaklımızın başına inş.:)

:92: çok güzel bir haber..inşallah hayırlısıyla kucağına alır..

pasaklıya da ,keleboşada ,biriciğede ve Lamecğim sanada tez zamanda Rabbim nasip etsin inşallah...

=) rabbım isteyen herkese versin inşallah =)

dun geece ruymda bende hamiştm snırsam korkuodum testler fln ypıodum hayırdır inş.

Merhaba kızlar nasılsınızz...
Patikçim amin canım çok saol
KKdan tanıştığım kardeşim gibi olan bir arkadaşım 2.düşüğünü yaşadı.birincisi 3 aylıktı 1 sene sonra hamile kaldı şuan 7 aylıktı doğumuna 2 ayı vardı oğlu olucaktı..odasını herşeyini almıştı bebeği ölmüş karnında normal doğum yaptırmışlar ona çok üzüldüm o yüzden hiç keyfim yok...Allahım kimseye yaşatmasın

kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama çok üzüldüm Allah sabır versin ve kuvvet versin , öteki dünyada cennetin kapısında beklicek annesini

edamla konuştumkocaman olmuş kuzey 9 aylık ağustosta döncek aramıza ınş
gerçı burdan tanıyan yok sanırım
uleee bı saat benı duymadı enışteyı aradım sonunda
enişte sağolsun

allah yardımcısı olsun brck...
kanda pıhtılaşmadan dolayı düşük yaşıyor olabilir, bununla ilgili tetkikler yaptırsın ve genetiğe gitsin bence... hamileliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullanırsa problem yaşamaz... ama kesinlikle 3. hamileliğinden önde tetkiklerini yaptrıısn..

amin lame işte araştırılıyormuş.ne kadar çok düşük oluyor yaa offf insan korkuyor çok.hamile kalacakmıyım stresi kalıncada acaba nasıl bebeğim stresi Allah herkese yardım etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…