Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım ınş sorun cıkmaz testlerden tatlımaman bılen bılsın nasılsa öğrenecekler ama bende demezdım sanırım
ıyıkı yürüyüşe gtmedın şışeler havalarda uçuştu

daha tık yok canım buraya yazdıktan sonra uzandım uyuyakalmışım bi hışımla geri kalktım

laddy cim.. ohh otur bakalım mis gibi evinde.. artık istedği zaman gelebilir esila:))
canım sende kötü düşünmeki herşey güzel olsun:))

yok böcük zaten dayanamaz dönerdim ben...
eşim biber gazınıda yemiş :))

nan garular bi dünya yazdım okuyup okuyup gidin bakalım.....bide ziyaretçi olaup okuyup gidiyonuz ya kıl oluyorum...sonrada ama bal nerde demeyin..ahanda gidiyorum daha gelmem

uyyy gözlerı kötü olmamış mı

ben burdayım sız yoksunuz bal hanım
bı yazdın gıttın gene

günaydınlar işe başlamadan önce haberleri okudum gene başlıcam dosyaları incelemeye dıgıdık dıgıdık

gunaydın hanımlar

dun gelemedım =( sabahtan işlerimi yaptım öğlende yemek koy kldır yıka .doru iş görüşmesine 3. mülakata gittim bu son mulkttı kızlar dua edın hakkımda hyırlısı olsun inşallh

herkesler iyi dimi sorun yok

hoşgeldin layd cim... nasılsın?

hoşbuldum canım iyiyim doktordan geldim sabahın 8 ine almıştım randevuyu eşim gözünmü düştü diyor perşembeye gelio bebişş inşallah sen napion nasılsın

lady nasıl gıdıyor
temızlıkte tmm
k valıden aramıyor mugelem gelem dıye:97:

aman sorma canım salı aradı yanıom buralar çok sıcak dior adanadalar ya bende aynen buralarda yanıor uyuyamıom sıcaktan didim sen öle olun artık didi eşime didim çarşamba gelsin nasılsa kırkgün yanımda die oda tamam didi bakalım perşembe doğum çarşamba geleceğini duyunca napcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…