günaydn kızlar....
geçmiş çok geçmemişse okuyup geliyorummmmm
günaydın....
hoşgeldin balım...
yaa çok merak ediyorum.. göbişin çıktımı:))))
günaydn cnm
off amma sıkıcı bı hava var iş yapasım falan yok
keşke ablam bu ay doğum etseydı
tam tatıl zamanı
birseeeen denk gelemiyoruz cnm,geldin ama çıkmam gerek
gnaydın kızlar
böcük vardı canım yardım eden ben dolandım aralarda
birsens kaçıp kaçıp gelemedim dün canım mis oldu amma evişim
brck arkadaşına üzüldüm allahım kimseyi öle bişeyle sınamasın en kısa zamanda tekrar olur inşllah
bal testin sonucu güzel çıkar inşallah güzel düşün güzel olsunben 4 haftalıkken haberim yoktu hamile olduğumdan diş yaptırdım film falan çektirdim :2: o bebeğe çok sakıncalı diolar girerken soruolar zaten kapısındada yazıo hamileler giremez diye :/ inşallah benm bebeğimde sorunsuz doğar allahın izniyle hep aklımda çünkü şu aralar
balım valla merak etmeye başladım göbişi... bir ara görelim:))
havuza değilde denize gittik canım.. ama ben mazeretliydim.. sadece güneşlendimm(
kontrolünde iyi geçmiş.. herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.... inş. 2 li teste sorunsuz çıkar....
biraz daha çıksın cnm görmeye değer olsun...ama ben niyese çok utanıyorum ya( burda kimse bilmiyo diyemi acaba ..bu düşüncemede çok kızıyorum....
ayy denize gidipte girememek bana işkence gibi gelirdi sanırım...olsun acısını çıkarcaksınız önümüzde uzun bir yaz var...işllh cnm o testte temiz çıkar...
bu Lamecim[/COLOR] nasılsın tatlımmmmm
biraz daha çıksın cnm görmeye değer olsun...ama ben niyese çok utanıyorum ya( burda kimse bilmiyo diyemi acaba ..bu düşüncemede çok kızıyorum....
ayy denize gidipte girememek bana işkence gibi gelirdi sanırım...olsun acısını çıkarcaksınız önümüzde uzun bir yaz var...işllh cnm o testte temiz çıkar...
iyiyim canım.. sen nasılsın???
bu arada günaydın bile dememişim ben ayyy kafam çok yorgunum dün çok çalıştım akşam 7:30 çıktım işten kızlarrrr
günaydınlarrrrrr herkeslere günümüz süper geçsin inş.
balım Rabbim cumanın güzelliği ile güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inş.
Lamecim nasılsın tatlımmmmm
canım neden hala gizliyorsunki.. bırak bilen bilsin....
göbişini gere gere dolaşş
balll nasın yani daha kimse bilmiyomu işyerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?