Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck of çok üzüldüm içim tuhaf oldu. bende hamileyken bebişime bişey olmasın diye çok dua ettim.
rabbim tekrar anne olmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cennette annesini melek olarak bekleyecek.

günaydın....

hoşgeldin balım...

yaa çok merak ediyorum.. göbişin çıktımı:))))

günaydn cnm

off amma sıkıcı bı hava var iş yapasım falan yok
keşke ablam bu ay doğum etseydı
tam tatıl zamanı

günaydın tekrar canlar...
merak ettirdim sizi kusura bakmayın ama 2 gün hep netle v epatronla uğraştım...ttnetten başka yere geçelim dedi geçtik orayı beğenmedi tekrar orayı iptal ettir ttnete geç 2 gün sürdü işte açılması...daha ne derse yapmıcam :)))

lamem göbiş çok minnak var...ama bazen okadan şişiyoki 5 aylık gibi oluyo..gaz filan sanırım etkiliyor...

melodi ve brck tatilden dönmüş hoşgeldiniz kızlar...priju hanımda katılmış tekrar aramıza...

patiğim makinan hayırlı olur işllh...

isoldeye çok sevindim...Rabbim kucağına almak nasip etsin..darısı isteyen kızlara...

mblueee işllh 2.görüşmenden hayırlı haber alırsın cnm....

duygu 18 kişi ağırlamış helal sana bu yollar P

böcük bildiğim gibi böcük işte ablası tuğba koycekmiş adını....Allah uzun ömür versin...

lamem sezonu açtın havuza girebildinmi cnm?? burnumda tütüyo valla deniz...

brck arkadaşının haberini okudum..Rabbim sabır versin ve sağlıklı hamilelik nasip etsin tekrar...

aklımda kalanlar bunlar kızlar.....

bende ctesi temizlik yaptım sonra eşimle buluşup ananemi ziyarete gittik..aziz yıldırım amcada aynı hastanede ya eşimin gidesi gelmedi :)) sonra anneciğim hasta onun yanına gittik eve yemek filan yaptım ona yedik içtik eve geçtik...

pazar günü kadıköy fener yürüyüşüne gidicektik ama çok sıcaktı eşim gelme sen nolur nolmaz akşama kdr perişan olursun dedi anneme bıraktı tesadüf annemde hastaneye ananeme gitmiş...off akşama kdr bekle bekle gelen yok..çocukluk arkadaşım vardı ogeldi onunla oturduk..eşime çok kızdım akşam 22 de geldi...neymiş destek yürüyüşüymüş...

her neyse dün kontrolüm vardı bebişim çok şükür normal herşeyi...ilk baktığında kafa üstü duruyodu..doktora dedim neden böyle duruyo ama nasıl panik ve korkuyla sormuşsan adam bi güldü..o dedi uzay boşluğunda gibi her şekilde rahatça durabilir...sonra zaten düzeldi..hıçkırık tutmuş gibi bi ara zıplıyodu :)) 2li test için kan verdim dualarınızı esirgemeyin nolur işllh bebişim sağlıklı çıksın...folik asiti bıraktım vitamin ve demir verdi doktor..uzun yol serbest dedi sorun yok..oruç olayını sordum daha ufak olduğu için seni zorlamassa tutabilirsin dedi...deniycem yani kızlar...

benden bukdr çok yazdım..roman olcek PP

birseeeen denk gelemiyoruz cnm,geldin ama çıkmam gerek

patiğim öle tatlım dünde çok yoğundum hiç giremedim nese bugün denk gelir inş.

ballll bebişin iyiymiş sevindim tatlım

brck canım hoşgeldin üzücü bi haber vermissin arkadaşına Rabbim sabır versin inş.

meloşşş döndün tekrar aramıza haa hoşgeldinnn.

mblueee tatlım hayırlısı olsun inş.

Son düzenleme:
gnaydın kızlar

böcük vardı canım yardım eden ben dolandım aralarda

birsens kaçıp kaçıp gelemedim dün canım mis oldu amma evişim

brck arkadaşına üzüldüm allahım kimseyi öle bişeyle sınamasın en kısa zamanda tekrar olur inşllah

bal testin sonucu güzel çıkar inşallah güzel düşün güzel olsun ben 4 haftalıkken haberim yoktu hamile olduğumdan diş yaptırdım film falan çektirdim :2: o bebeğe çok sakıncalı diolar girerken soruolar zaten kapısındada yazıo hamileler giremez diye :/ inşallah benm bebeğimde sorunsuz doğar allahın izniyle hep aklımda çünkü şu aralar

balım valla merak etmeye başladım göbişi... bir ara görelim:))
havuza değilde denize gittik canım.. ama ben mazeretliydim.. sadece güneşlendimm(

kontrolünde iyi geçmiş.. herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.... inş. 2 li teste sorunsuz çıkar....

sağol birsenim....işllh cumada güzel haberle gelirim...

laydyim güzel düşünüyorum ama kafamın bir köşesindede duruyo öle işte...sende endişelenme..sende test filan yaptırmışsındır ayrıca senin bebişin her tarafı ultrasonda görünmüştür..sen şimdi onu bırakta kucağına alıcağın kokusunu içine çekiceğin zamanı düşün az kaldı cnm...doktor ayaklarına baktı ellerine baktı ayağının birini uzatmıyodu o sırada nasıl korktum ya...Annelik sanırım böle bişi daha görmeden bu duyguyu Rabbim veriyo...herkesin bebişleri işllh sağlıklı sıhatli gelir dünyaya..düşmanımı bile yawrusuyla sınamısn rabbim...

laddyyy tatlım sen gelemedin ben hiç yokdum sana yazdıktan sonra mizan çıkardım öle tatlım.
kız öle düşünme Rabbim sağlıklı sıhhatli gelmesini nasip etsin inş. bi gelişme yokmu sende senden çok ben merak ediyom valla kısss

laddy cim.. ohh otur bakalım mis gibi evinde.. artık istedği zaman gelebilir esila:))
canım sende kötü düşünmeki herşey güzel olsun:))

biraz daha çıksın cnm görmeye değer olsun...ama ben niyese çok utanıyorum ya ( burda kimse bilmiyo diyemi acaba ..bu düşüncemede çok kızıyorum....

ayy denize gidipte girememek bana işkence gibi gelirdi sanırım...olsun acısını çıkarcaksınız önümüzde uzun bir yaz var...işllh cnm o testte temiz çıkar...

bu arada günaydın bile dememişim ben ayyy kafam çok yorgunum dün çok çalıştım akşam 7:30 çıktım işten kızlarrrr

günaydınlarrrrrr herkeslere günümüz süper geçsin inş.

balım Rabbim cumanın güzelliği ile güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inş.

Lamecim
nasılsın tatlımmmmm

canım neden hala gizliyorsunki.. bırak bilen bilsin....
göbişini gere gere dolaşş

balll nasın yani daha kimse bilmiyomu işyerinde

aminnn cnm...cuma ayrıca kandil...çok mübarek bi gün..Rabbim dualarımı kabul eder işllh...

canım neden hala gizliyorsunki.. bırak bilen bilsin....
göbişini gere gere dolaşş

ne biliiimmm cnm yaaa eşimde burda diye belkide :))

balll nasın yani daha kimse bilmiyomu işyerinde

patron biliyo eşim biliyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…