doğru dionuz kızlar normal en sağlıklısıda artık oturup ağlar oldu halime yani geçmek bilmio hiç günler onun için sezeryan istedim bende hayrlısı artık
kıs yine sezeryana mı döndün. valla kızıcam san.
canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. etiketine göre zamanı var. ben beklediğime göre sende beklersin. şu günlerin keyfini çıkart bence. valla çok ararsın. uyku yok, kendini gözün görmüyor. benim saçımı bile tarayamadığım günler oldu. büyüyyene kadar rahat yok. en güzeli anne karnınfdaki hali çünkü onu her yere götürüp koruyabiliyorsun. benimki kreşte aklım onda. acaba başka çocuk gelip vurur mu? düşer mi? ağlar mı? ah ananalık zor iş!
evet gözükmüo tickerin çarpı çıkıyor aman canım korkuyom zati pat die çıkıp gelecek die o otursun oturduğu yerde
pof işerlim yoğun ustlarla boğşuom dengesiz herıflrle =(
siz ne edıonuz hatunlar laydycnm sende doğurup rhtlasan artık =) bebişin sağlıkla al kucana inş. cnm
sen bebişi beklerken çat kapı gelsin de gör nası oluyomuşPP
sağol canım inşallah senin işinde anacığım ustalar yemek bulaşık çay inşallah şu görüştüğün yer olurda rahat edersin
bal aman dur bi arayam nabzını yoklayam ne yaparmış
Eki Görüntüle 225050 yatak odası için böle bişi yaptırsam olarmı acaba???
bizde bunun demiri vardı. turkuaz mavi boyalı.. valla tıpatıp aynısı..... erkek kardeşim onda büyüdü.. ama sürekli düşme tehlikesi atlatırdı.. kafasını kaldırdığında denge bozulduğu için aşağı riskli birşey...
sülalenin bütün veletleri onda büyümüştür:)))
kızlar akşma heraya gitçem sanırsam =) =) gdimde arkadaşçağızımın evnı dağıtım az puhaha =) şaka da tartılmam lazım bakem kaç kgcuk olmuşum =) bu ara çok pis boğaz takıldımda = )
Eki Görüntüle 225050 yatak odası için böle bişi yaptırsam olarmı acaba???
kısma banabekleyemiom canım artık herkes öle dio bu günlerin kıymetini bil çok arayacan diede bende bi an önce sağlıklıca kucağıma almak istiom
selam et onun neti yokmu???
aynen al bendede okdr böcüm.yoruldum da:84::84::84:
yoruldum da:84::84::84:
BEBEK SÜPER MİNİK .PARK YATAK at sahibinden.com
bal abimlerinkisi bunun kırmızısı küçücük bişi.en fazla 1 yaşına kadar yatabilir sanırım hem uygun 100-130 aralığındadır.hem taşınabiliyoda ufacık oluyo çantasıda var ama hiç taşımadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?