Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

doğru dionuz kızlar normal en sağlıklısıda artık oturup ağlar oldu halime yani geçmek bilmio hiç günler onun için sezeryan istedim bende hayrlısı artık

kıs yine sezeryana mı döndün. valla kızıcam san.
canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. etiketine göre zamanı var. ben beklediğime göre sende beklersin. şu günlerin keyfini çıkart bence. valla çok ararsın. uyku yok, kendini gözün görmüyor. benim saçımı bile tarayamadığım günler oldu. büyüyyene kadar rahat yok. en güzeli anne karnınfdaki hali çünkü onu her yere götürüp koruyabiliyorsun. benimki kreşte aklım onda. acaba başka çocuk gelip vurur mu? düşer mi? ağlar mı? ah ananalık zor iş!

kısma bana bekleyemiom canım artık herkes öle dio bu günlerin kıymetini bil çok arayacan diede bende bi an önce sağlıklıca kucağıma almak istiom

pof işerlim yoğun ustlarla boğşuom dengesiz herıflrle =(

siz ne edıonuz hatunlar laydycnm sende doğurup rhtlasan artık =) bebişin sağlıkla al kucana inş. cnm

pof işerlim yoğun ustlarla boğşuom dengesiz herıflrle =(

siz ne edıonuz hatunlar laydycnm sende doğurup rhtlasan artık =) bebişin sağlıkla al kucana inş. cnm

sağol canım inşallah senin işinde anacığım ustalar yemek bulaşık çay inşallah şu görüştüğün yer olurda rahat edersin

sen bebişi beklerken çat kapı gelsin de gör nası oluyomuş PP

bal aman dur bi arayam nabzını yoklayam ne yaparmış

sağol canım inşallah senin işinde anacığım ustalar yemek bulaşık çay inşallah şu görüştüğün yer olurda rahat edersin

bal aman dur bi arayam nabzını yoklayam ne yaparmış

ara evde yoksa bilki yola çıktı :)))

yada diyomuşki elimde valiz tam çıkıyodum sen aradın

KIZ LADYYYY kızkardeşime kızıyodum sende onun gibi çıktın iki de bir doğursam rahatlasam off sıkıldım bu halimden falan dayanamadı beklemedi sezeryan oldu
valla ben hiç ses etmiyodum tadına bakıyodum ohh ne güzel gezdim tozdum son güne kadar valla yaa
rahatına bak relaks ol tatlımmm.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 225050 yatak odası için böle bişi yaptırsam olarmı acaba???

bizde bunun demiri vardı. turkuaz mavi boyalı.. valla tıpatıp aynısı..... erkek kardeşim onda büyüdü.. ama sürekli düşme tehlikesi atlatırdı.. kafasını kaldırdığında denge bozulduğu için, riskli birşey...

sülalenin bütün veletleri onda büyümüştür:)))

Son düzenleme:

AYY ne güzel amaaa yaa....herkesten anı....
ya bana 3-4 ay lazım zaten sonra odasına yatırırım..bana kalsa 3-4 ayda çok ama eşim olmaz diyo çok anlıyo ya :)) düşermiki okadar bebe bu beşikten??

kızlar akşma heraya gitçem sanırsam =) =) gdimde arkadaşçağızımın evnı dağıtım az puhaha =) şaka da tartılmam lazım bakem kaç kgcuk olmuşum =) bu ara çok pis boğaz takıldımda = )

Eki Görüntüle 225050 yatak odası için böle bişi yaptırsam olarmı acaba???

canım güzel ama 3-4 ay kullanırım demişsin. daha kullanışlı bişey baksan olmaz mı? mesela park yataklarda çok rahat oluyor. hem yatağı 3 kademeli. ve hemen ayakucunda alt açmasıda oluyor. yolculuğa çıkarkende yanında taşınıyor, gittiğin yerde rahat edersin. hemde oyun alanı olark kullanır. benim yatak odama sığsaydı alacaktımi çocuk odası için düşündüm ama sallanan ve büyüyen beşik yatak aldım.

kısma bana bekleyemiom canım artık herkes öle dio bu günlerin kıymetini bil çok arayacan diede bende bi an önce sağlıklıca kucağıma almak istiom

by kadar sabrettin biraz daha sabret. sakıncalı bir durum olmadıkça sezeryan yaptırma canım. sıkıntı çekiyor oalabilirsin ama annesi kıyma ona. bırak normal yolla gelsin. sezeryan onun doğma şekline müdahele oluyor. düşünsene karnını kesip çocuğu pat diye olduğu yerden çıkaracaklar. kendini koy yerine hoşuna gider mi? doğum başlamadan müdahele edilecek. ama altını çiziyorum riskli durumlarda ve zorunlu hallarde karşı değilim. hafif şeyler ye. az sık beslen ve maden suyu iç çok iyi geliyor. ben son güne kadar çok rahattım. kimse yardım etmeden yatıp kalkıyordum. keyfini çıkar bence nasıl olsa zaman hemen geçip gidecek. 9 ay geçti bu kadar günde geçer. inan şu halini bile çok arayacaksın.

melodicim biliyorum ama yatak odama sığmaz park yatak..çocuk odamada bebek karyolası koycem...hem park yatak sığsa yatak odama daha odasını ayıramam...hep onu ister..bakalım çok erken ama benim gibi kararsız biri için anca başlamalı araştırmaya :)

çok cici brck ya...ama bu çok derin değilmi belim kopar benim..içine sanırım bunların normal yatak konmuyo..süngermi ne öle bişi..1 yaşına kdr bizim odadan çıkmassa dahada çıkmaz...ablamın sıpası 3 yaşını bitirdi zorla oda aldılar gider yatar diye şimdide anasını bırakmıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…