balcım senin canın neden sıkkın cnm ?
bende çok bunaldım artık yarın son şükür ki..
elimdeki işide bitirmem gerek poffff...
iş yerinde birilerinemi canın sıkıldıki balım...
şu an evimde olsam yatsam şöle 1-2 saat uyusam , kalksam valizimi hazırlasam
slm kızlar,nasılsınız ??
yogunluktan gelemiyorum
mblue amma gezıon hee gece demıon gündüz demıyonben o saate totomta pırılerle ....
işinde ınş hayrlı olsun cnm eğer olmazsa diğer işede bak
şuankı işin çekılır gıbı değil
balcım bebeğin iyimiş çok sevindim ..
mbluu sende bnm gibi gezentilerdensinbizde haftasonu şehirdışına çıkıcaz cuma trafiğinden nefret ediyorum yaa ..birde köprüde tadilat bişielr varmış..deniz yoluyla gidicez sanırım o yüzden..
keleboş kaç gün geciktin merak ettim :)
nbr kızlar....
mbluee sağol cnm seninde işin hayırlısı olsun...
laydymm bişi kalmadı desene kuzuya...
patiğim cnmmmm o çalışmalarına bittim..nazar değmesin cnmm
cnm çok sıkılıyo kızlar...
slm kızlar,nasılsınız ??
yogunluktan gelemiyorum
cok yogun ama cnm yaavalla öle oluo böcüm =) halbuki pek gezsmelerden hoşlaşmam ama napım kociş gezgin sosyal olmyı sevıo =) ona klsa eve uramıcazda işte benım zorumla =)
ay inş. olur böcümya şartları çok iyi çğrı merkezide olsa =) maaşı sosyal hkları ikrmıyelerı süper bi iş =( rabbım hyırlısını nasıp etsın bnm için inşllh
aynen öle çekilir gibi değil
isim benzerliğinden dolayı bir karışıklık yaşandıda =) ondan dertlendım böle Allahtan benım hatam yok işin içinde =) olsa neler olurud bılemıom klfa rusyada benden dert yanmış şantıye şefıne =) şantıye şefide sutlrı bildi için benı aramdı bile =) olayı çözunce ben aradım anlattım olayı böle böle die == ) huh rhtldım
=)=) ay öle oluo patiğim ben istemsemde evde duramıom =( kociş sağolsun çok gezginci
aslındabu hfta sadece komşumuza gittik=) oda 1 saatti hep evdeydık =) inanılır gibi değil bugun perşmbe ve kayınvaldemlerede gitmedik =)
yarın annemlere gidicez pazr gunude kayınvldemlere =) zaten gece de =) yolculuk var bodruma
amin balımmmm .
hayırıdr nıe canın sıkılıo balım dünya işleriyle bu kadar meşgul olma =) öbur tarafa faydası yok zatı yorma guzel kafanı relaks ol bebişini düşün =)
cnm hoşgeldin =) yoğun dımı burası olsun cnın sıklmaz=)
bende yogunlaştım tekrardann
geldim cnm baya bi yoğunuz bizde
eneeee sinir oluyom ben o biyeri dökülünce...
sen naptın girdinmi denize???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?