Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım senin canın neden sıkkın cnm ?

bende çok bunaldım artık yarın son şükür ki..

elimdeki işide bitirmem gerek poffff...

balcım senin canın neden sıkkın cnm ?

bende çok bunaldım artık yarın son şükür ki..

elimdeki işide bitirmem gerek poffff...

ahhh patiğim ahhhhh ne sen sor ne ben söliyim boşver...
keşke benide işler bunaltsa...
ne güzel yine şehir dışı gözükmüş size...bende bi kaçsam buralardan...

iş yerinde birilerinemi canın sıkıldıki balım...

şu an evimde olsam yatsam şöle 1-2 saat uyusam , kalksam valizimi hazırlasam

bal hamişmişsin ,duyunca cok sevindim..
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
darısı bizlere

mblue amma gezıon hee gece demıon gündüz demıyonben o saate totomta pırılerle ....
işinde ınş hayrlı olsun cnm eğer olmazsa diğer işede bak
şuankı işin çekılır gıbı değil

valla öle oluo böcüm =) halbuki pek gezsmelerden hoşlaşmam ama napım kociş gezgin sosyal olmyı sevıo =) ona klsa eve uramıcazda işte benım zorumla =)

ay inş. olur böcümya şartları çok iyi çğrı merkezide olsa =) maaşı sosyal hkları ikrmıyelerı süper bi iş =( rabbım hyırlısını nasıp etsın bnm için inşllh
aynen öle çekilir gibi değil

isim benzerliğinden dolayı bir karışıklık yaşandıda =) ondan dertlendım böle Allahtan benım hatam yok işin içinde =) olsa neler olurud bılemıom klfa rusyada benden dert yanmış şantıye şefıne =) şantıye şefide sutlrı bildi için benı aramdı bile =) olayı çözunce ben aradım anlattım olayı böle böle die == ) huh rhtldım

=)=) ay öle oluo patiğim ben istemsemde evde duramıom =( kociş sağolsun çok gezginci
aslında bu hfta sadece komşumuza gittik=) oda 1 saatti hep evdeydık =) inanılır gibi değil bugun perşmbe ve kayınvaldemlerede gitmedik =)
yarın annemlere gidicez pazr gunude kayınvldemlere =) zaten gece de =) yolculuk var bodruma

amin balımmmm .
hayırıdr nıe canın sıkılıo balım dünya işleriyle bu kadar meşgul olma =) öbur tarafa faydası yok zatı yorma guzel kafanı relaks ol bebişini düşün =)

slm kızlar,nasılsınız ??
yogunluktan gelemiyorum

cnm hoşgeldin =) yoğun dımı burası olsun cnın sıklmaz=)

cok yogun ama cnm yaa
eve zor atıyom kendimi...

geldim cnm baya bi yoğunuz bizde
bende yogunlaştım tekrardann

Brck kıssss geldin mi sen ogün üzüntüden hoşgeldin bilem diyemedim tatil nasın geçti yavruuu

mbluee tatlım ttile mi gediyon kızzzz

hoşbulduk birsenim tatil güzel geçti canım.
bol bol yüzdüm çok güzeldi ama havalar bi kaç gün bozuktu..
abimin kızı sayesinde hergün 6.30 da uyandık:)uyanıo mır mır mır konuşuo kendiyle oynuo

Son düzenleme:
eneeee sinir oluyom ben o biyeri dökülünce...

sen naptın girdinmi denize???

sol elimimn 5 parmağıda gerildiçok kuvvetli bişi buda yahu masamada döküldü biraz çıkmıyo
girdim cnm havalar gittiğimde baya bi serin yağmurluydu son günlerde güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…