en iyisini yapıyorsun canım...:)
ladyycim. keşke biraz daha bekleseydin yaa.....
sağol canım amin inşallah normal doğum için sorun yokta son haftalar çok zorevet cnm 2. ye gittim sınav yaptılar sonra 1-2 haftaya döneriz dediler =)ertesi gun aradılar 3. ye çağırdılar saat 5 falandı aradıklarında o yuzden yazamadım burayada =) dunde öle yoğun geçti işleirmi jhalledim oraya yetişicem die 1 de burdn çıktım =) sona geride gelmedim =) bakalım hayırlısı artık son görüşmeydı bu .
evet cnm yazamadım buraya geç saatte aradılar yada heycandan mı unuttum yazmayı =)
bakalım şimdide haber beklıyorum rabbim hayırlı haberler duymayı nasip ederinş.
rabbım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin =) bebiş aceleci çıkr blki nıorml doğr =)
norml doğum şansın yok mu cnm
inşalalh sağlık sıhhatle alılrsın kucağına meleğini
balımm sende testler yaptrmışsın inşallah guzel hbalerını alrıızz rabbım sağlıkla sıhhatle kucana alcan gunlerıde gösterısn inş. meleğini
pzzr gunu kabakoza denıze gittik ağva tarafına =) çok eğlendik fkt dönişte çok trfık vardı baya bitkin düşütm =( üşüdüm de gece 2 gibi uyudum snırım
pzrteside onun uykusuzlu vardı sağla solla urştım çamşırlar vrdı onları ktla kldr. salı gunu heralar vardı =) mamalar yptım eğlndık gece komşum çağırdı=) 00:00da oraya ındık çay içtik sohbet ettık benım için iş blmişlarda =) sağolsunlar ama buradakı durum bllı olmdn görşmme ki bşka yerle . dun akşam kocişim ynştı dizi için aşkım çok yrgnm dedım =) ısrar etmedi çok mutlu oldum =) dınlendım baya rhtım bugun =)
nuro yokya setlerden uzak kaldı herkesler=)
umarım herkes iiyidir topimzde valla arada unutum atldım konu varsa affola canlar
nbr kızlar....
mbluee sağol cnm seninde işin hayırlısı olsun...
laydymm bişi kalmadı desene kuzuya...
patiğim cnmmmm o çalışmalarına bittim..nazar değmesin cnmm
cnm çok sıkılıyo kızlar...
sol elimimn 5 parmağıda gerildiçok kuvvetli bişi buda yahu masamada döküldü biraz çıkmıyo
girdim cnm havalar gittiğimde baya bi serin yağmurluydu son günlerde güzel oldu
canım bende bekleyim dedim ama haftaya 39 oluom gelir belki kendiliğinden gelmezsede dayanamıom çünkü yürürken bile sendeliom
sağol canım amin inşallah normal doğum için sorun yokta son haftalar çok zor
evet kuzu az kaldı dün kıyafetlerini yıkadık akşam üstü eşimle astık hem asıyom hem ağlıom minicik el kadarlar senin nie canın sıkılıyor
ladyyyyy tatlım bekle yaaa bak bende ağustos ayında doğurmuştum o sıcaklarda düşün
bende çok kötü oluyodum bide 2009 yılıydı ve çok çok sıcak bi yazdı tatlım 41+5 de doğurdum son güne kadar bekledim inat ettim sende bekle tatlımmmmm çok faydalı normal doğum kilo neyin kalmıyo bak valla
cnm onun elinde olsa doktoruda bekle der...belki doktorda riskli gördüyse..hani kaasını filan yapıyomuşlar...ne bilimm vardır bi bildikleri...
ladyyyyy tatlım bekle yaaa bak bende ağustos ayında doğurmuştum o sıcaklarda düşün
bende çok kötü oluyodum bide 2009 yılıydı ve çok çok sıcak bi yazdı tatlım 41+5 de doğurdum son güne kadar bekledim inat ettim sende bekle tatlımmmmm çok faydalı normal doğum kilo neyin kalmıyo bak valla
naptın peki regli???
erteledinmi???
ayyy kıyamam ben o minişlere yaaa...az kaldı annesi onların hepsini batırcak bi gelsin...
bende öle sıkıldım geçti işte cnm...sorun yok sağol cnm
canım benm bebeğin gelişimi 1 haftada önden gidiomuş zaten haftaya 39 oluom 1 hafta öndeyide eklersen doktorun hesabına göre kırka giriom artık varya nefesi zor alıom yemek yedimmi boğulacakmış gibi oluom kilolarıda sezeryan olsada veririm yine istedikten sonra die düşünüom ama:44:
tatilini yaptın geldin mi şeker hoşgeldin
balll kıss tickerini yesinler senin ne güzel olmuş tatlımmm
yazmış ya ladyy normal doğum için bi sorun yok ben artık bunaldım sıcak falan ondan dedim
ve bazı doktorlarda ısrar etmiyo kızkardeşime hiç bişe demediler istersen sen yaparız sezeryanı dedi
tanıdığım 3 kişi sezeryanla doğum yaptı şuan eski kilolarındalar hatta bi tanesi hamile olmadan önceki halindende zayıfff
yapı meselesi bence.
ama normal en sağlıklısı tabi cesaretli olan için
ala ala 2 gündr o çıkmıyodu nedense şimdi çıktı...
ama yeni değilki cnmm daha öncede vardı...
hmm anladım...kız laydiiii sıcak diye bozma çocuğun keyfini bakem..nezmn isterse o gelir...ala ala analarımız tarlada sıcak demedi doğurdu..bekle bakem accık
cBALLL biraz önceki ticker farklıydı ama
doğru dionuz kızlar normal en sağlıklısıda artık oturup ağlar oldu halime yani geçmek bilmio hiç günler onun için sezeryan istedim bende hayrlısı artık
c
nm benim ticker yedi kafayı..ben yine göremiyom bişi...
kayınvalideni çağır ozmn..bak didişirken günler nasıl geçicekP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?