Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın kızlarrr nasılsınızz
sanki 10 kişi tutup beni dövmüş okadar yorgunumkiii

Birsen hayırlı haftalar tatlım
Vee günaydın fıstıklar aman bee iki saattir yazamadım alıntıyla yazılar kayıp duruyor :S

yengemın kızkardeşide hamışmış
ıkızmış onunkı

Oy maşallah bayılıyorum ikizlere Bende çok istemiştim ablam beceremezsin bakmayı dedi Nasipte olmadı .
hoşbuldum lamecimmmm nasılsınnn?

tanem kız oğluşun olcek haaaa ayyyy çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin tatlımmm
Ay sağ ol fıstığım, bakalım hayırlısıyla nasip eder inşallah .
Günaydın Brckcik.

Günaydın tanemcimmmm
erkek geliyor heeee süperrrr
eşin öğrenince havalara girer artık.erkek adamın erkek oğlu die

birsencim pekte iy7i değilim aslında, hafta sonu karasudaydık, yastığımı götürmeyi unuttum, boynum fena ağrıyor şimdi(

tanemcim... neyseki düzelmiş aranız....

adacım..ne güzel gittin yaptın tatilini geldin..... bizde ağustos sonu gibi düşünüyoruz ama bakalım artık:)

yaa nevgül ve duyhas pek gelmediler geçen hafta.. umarım herşey yolundadır..

Günaydın tanemcimmmm
erkek geliyor heeee süperrrr
eşin öğrenince havalara girer artık.erkek adamın erkek oğlu die
Günaydın tekrar fıstık ultrason fotoğrafının üstünde erkek simgesi gibi bişey varmış meğersem böyle dışarı ok gibi bişey ben hiç farketmedim ilk oradan çaktı köfteyi :)) Tabi bende salladım doğru değil diye falan barışınca söyledim hayırlısı olsun dedi sevindi falan ama onun için hiç farketmiyor sanırsam cinsiyet . Bakalım zamanla netçek :)
Geçmiş olsun tatlım ya

samwhitmore,ne bakıyosun neden yazmıyosun yazmıyosan neden okuyosun bizim yaşadıklarımız anlattıklarımız çokmu ilginç?

sela herkese
mevlüdümü okutdum geldimmmm allah kabul etsin
hala hastalanmadım ...

tanem erkekimiz mi geliy kızzz oh oh ne güzellll

Kızlar merhabalar.çok geriyi okuyaadım valla iş çok.geçen hafta gelmedim çünkü izinliydim.iş yerinde tatilat vardı.bir hafta boyunca büdüşümle beraberdik.bide bitmek tükenmek bilmeyen temizlikle uğraştım tabi.sabah işe gelirken büdüşüm gene ağladı göndermek istemedi.

Tanemcim hayırlısı olsun canım demek büdüşe arkadaş geliyor.
Brc çok yorgunmuşsun al bendende okadar.
KELEBEK ALLAH KABUL ETSİN.
Diğer yavrular nasılsınız.hepinizi teker teker öpüyorummmmm

Son düzenleme:
Hoşgeldin Nevgülcüm
Cumartesi işten gelince camları sildimm tülleri yıkadım.akşam banyonun mutfağın seramiklerini sildim..beyazları yıkadım...
Pazar günü kapıları,mutfak dolaplarını avizeleri sildim.yerler tozlar,koltuklarımı sildim fortmantoyu boşalttım yani halılarıda çırptım yani temizlenmedik yer kalmadı.ama öldüm ben bende değilim meçhullerdeyim şuanda
o yorgunlukla eşim dışarı çıkmak istedi yemek ısmarladı gitmeyelim de diyemedim
evi havalandırırken iş yaparken terledim soğuk suları içtim şimdi burnum soba gibi yanıyor gribe çevirdi offf.

Son düzenleme:
anammmmm milka yazmış he he brck dilinin bağını çözdü senin

nevgülüm hoşgeldin tatlım iyi dinlendin haaaaa
brcğm önce tatil sonra temizlik bayağı yorulmussun tatlımmmm
kelebek Rabbim kabul etsin inş. darısı bana inş..

Lamecim ohhhh her hafat yolculuk pek güzel kızzzz geçmiş olsun bu arada

ütülerim var ama onlar olmasaydı iyiydi birsenim
temizlik güzel oluyoda en fazla 2 gün gidiyo hemen tozlanmaya başlıyo
akşam gene şarjlıyla bütün heryeri süpürürüm kıl tüğ saç çok dökülüyor yaa
eşimde haftasonu marmara ereğlisine gitmek istiyor cumartesi ameliyat olucaktım ayağımdan haftaya kaldı artık

sela herkese
mevlüdümü okutdum geldimmmm allah kabul etsin
hala hastalanmadım ...

tanem erkekimiz mi geliy kızzz oh oh ne güzellll

Sağ olun fıstıklar . Brcikcik oy maşallah bayağı iş yapmışsın Sende Nevgülcüm Allah (CC.) kabul etsin kız Kebelek .

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
herkese nasip etsin inşallah mevlütler çok istiyordum rahtladımmm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…