yengemın kızkardeşide hamışmış
ıkızmış onunkı
Ay sağ ol fıstığımhoşbuldum lamecimmmm nasılsınnn?
tanem kız oğluşun olcek haaaa ayyyy çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin tatlımmm
Günaydın tekrar fıstık ultrason fotoğrafının üstünde erkek simgesi gibi bişey varmış meğersem böyle dışarı ok gibi bişey ben hiç farketmedim ilk oradan çaktı köfteyi :)) Tabi bende salladım doğru değil diye falan barışınca söyledim hayırlısı olsun dedi sevindi falan ama onun için hiç farketmiyor sanırsam cinsiyet . Bakalım zamanla netçek :)Günaydın tanemcimmmm
erkek geliyor heeee süperrrr
eşin öğrenince havalara girer artık.erkek adamın erkek oğlu die
Geçmiş olsun tatlım yabirsencim pekte iy7i değilim aslında, hafta sonu karasudaydık, yastığımı götürmeyi unuttum, boynum fena ağrıyor şimdi(
tanemcim... neyseki düzelmiş aranız....
adacım..ne güzel gittin yaptın tatilini geldin..... bizde ağustos sonu gibi düşünüyoruz ama bakalım artık:)
yaa nevgül ve duyhas pek gelmediler geçen hafta.. umarım herşey yolundadır..
yooo arada girip bakıyorum ,yaşadıklarınızın ilginç geldiği filan yok ,hepimizin aşağı yukarı aynı hayatları,
sürekli okuyup yazmassan oluruz tabiki.
yazmamanın sebebi ne?
sela herkese
mevlüdümü okutdum geldimmmm allah kabul etsin
hala hastalanmadım ...
tanem erkekimiz mi geliy kızzz oh oh ne güzellll
Kızlar merhabalar.çok geriyi okuyaadım valla iş çok.geçen hafta gelmedim çünkü izinliydim.iş yerinde tatilat vardı.bir hafta boyunca büdüşümle beraberdik.bide bitmek tükenmek bilmeyen temizlikle uğraştım tabi.sabah işe gelirken büdüşüm gene ağladı göndermek istemedi.
Tanemcim hayırlısı olsun canım demek büdüşe arkadaş geliyor.
Brc çok yorgunmuşsun al bendende okadar.
KELEBEK ALLAH KABUL ETSİN.
Diğer yavrular nasılsınız.hepinizi teker teker öpüyorummmmm
Sağ olun fıstıklar . Brcikcik oy maşallah bayağı iş yapmışsınHoşgeldin Nevgülcüm
Cumartesi işten gelince camları sildimm tülleri yıkadım.akşam banyonun mutfağın seramiklerini sildim..beyazları yıkadım...
Pazar günü kapıları,mutfak dolaplarını avizeleri sildim.yerler tozlar,koltuklarımı sildim fortmantoyu boşalttım yani halılarıda çırptım yani temizlenmedik yer kalmadı.ama öldüm ben bende değilim meçhullerdeyim şuanda
o yorgunlukla eşim dışarı çıkmak istedi yemek ısmarladı gitmeyelim de diyemedim
evi havalandırırken iş yaparken terledim soğuk suları içtim şimdi burnum soba gibi yanıyor gribe çevirdi offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?