Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne biliim herkez benden rahatsız oluyo ya ,halbuki kötü bi niyetim yok,bende sizler gibi kendi halinde biriyim.

bizi uzun zamandır okumana rağmen şunu öğrenememişsin... yeni gelen kişi önce kendini tanıtmak zorunda.. biz sana herşeye rağmen bunu sorduğumuzda tribini atıp gittin.....
sana nasıl normal biriymişsin gibi davranmamızı bekliyorsunki??

brcğm nasır yüzünden mi ameliyat tatlım olcan...
m.ereğlisine pikniğe mi tatlımm bizde çok gideriz oraya ailece pikniğe babamlarla

evet canım cumartesi gittim aldırmak için üstüne zor basıyorum çünkü.doktor dedi enfeksiyon kapmış içi iltihap doluymuş hap verdi onu kullanıyorum cumartesi gel oyucam oylum oylum selvi boylum yapıcam dio.dedim çok korkuyorum ben sizden fobim var dedimbenim çok hoşuma gidiyo ama dio
biraz önce aradım cumartesi gelemicem dedim haftaya kalsın nasırımla bi hafta daha hasret gideriyim dedim
eşimin dayısı ev kiralamış orda denize die gidicez canım.eşimede değişiklik olur hiç izin yapamadı bebeğim benim.

birsenim çok tırsıyorum ama hayatımda ilk kez cerrahi bir müdahale geçiricem.ayağım oyulacak:18:doku kendini dolduracakmış belki dikiş atabilirmiş üstünede basamıcam off

Son düzenleme:
Ay birsen ne dinlenmesi.temizlik yaptım bende gerçi yavaş yavaş yaptım.koltuklarımı sildim.kaygananın odasının camlarını perdelerini sildim yıkadım.iki tane yün yatak var bende onları hep boşalttım havalandırdım yünleri yüzlerini yıkadım doldurdum diktim.enesime pamuk yatak yaptım.iki tanede yastık yaptım.çamaşır yıka as topla.battaniyelerimi attım makinaya.o arada da büdüşün yemeğiydi uykusuydu altını değişmekti oyunuydu dinlenmek buysa dinlendim

doktor dio sen kaç yaşındasın dedim 24.sen ardık kocaman kız olmuşsun dio
ben nie bu kadar korkağım yaaa bu konularda

nevgülcüm hoşgeldin.. valla meraklanmıştık tatlım yaa.....:))

brck geçmiş olsun. umarım sorunsuz geçer...

Ya bu arada ben dün su filtreli elektrikli süpürge aldım evkurdan.bir kaç gün içinde getireceklermiş.orda hevesten bişeyine bakamadım salak gibi.insan bi çekiş gücü nekadar ona bakar dimi ama.şimdi merak ediyorum kaç wat olduğunu inşallah düşük bişey değildir.

canım neden evkurdan aldınki.... keşke araştırsaydın önce..

nevgülcüm hoşgeldin.. Valla meraklanmıştık tatlım yaa.....:))

brck geçmiş olsun. Umarım sorunsuz geçer...

hoşbuldum lamecim.bende özlemiştim sizi.ya evdede net var ama ne mümkün girmek.enes anında gelip direk internet kablosuna çekiyo yada klavyeyi tokatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…