cnm ağustos 12 de gidicem ozmn sölicek işllh doktor...
ayy ii bak ninnidaş olurlar :))
çok tuhaf bi duygu ya..bazen evde düşünüyorum nasipse 6 ay sonra diyorum bu eve bir birey daha katılcak..şimdiye kdr hiç olmıyan,yeni biri,canımızdan var olan,bizim parçamız...çok tuhaf geliyo düşününce ya...
evet.evet ve bütün hayatınızı ona göre yönlendirip ona göre düzenleyeceksiniz.gezmelerinizi oyunlarınızı uykularınızı.komşuların sabah belkide sana seslenecek bal şimdiye kadar sesin çıkmazdı şimdi nasıl sesin çıkıyo maşallah diyecekler.:)) çünkü sen bebeğini bağırarak sevdiğinin farkında bile olmayacaksın.ve kızdığın anlarda tabi olacak.ama onlar anlık olacak sevginse o büyüdükçe büyüyecek.
aynen öyle olucak..hayatımızı ona göre programlıyacağız ve bunu başkası olsa istemiyerek yaparız ama onun için seve seve yapıcağız..bi gülüşü yeticek demi bize :))
evet ve o bi gülücekle size neler yaptıracak
yetecek bal yetecek teselli ediyomuş gibi konuştun ama güzel tesellli
uykusuzluk yorgunlukkkkkkk
hepsine değer bebiş
çalışan anneler için dahada zor ama çalışmayı düşünüyomusun
hoşgeldin balım:)))selam kızlarr...
lamemmm
canım arada bariz fark var o zaman... alsana hepsi buradadan.... kredi kartına taksit yaptırırısın...lame benimki şu 184 liralıkmı ne ona benziyor.şekil olarak aynı yani.bakalım inşallah memnun olurum.
hoşgeldin balım:)))
canım arada bariz fark var o zaman... alsana hepsi buradadan.... kredi kartına taksit yaptırırısın...
uykum var hemde nasıl...brck korktukça gelir bulur..benide karabasan yokluyo arada..alıştım sankii..gül gibi geçiniyoz :))
bakacam benimki kaç watmış.valla artık çok geç.aldık bi kere.
neden bilmiyorum korku kapladı içimi evde tekken korkmuyorum ama yattığımda nedense korkuyorum gözümü birden açıyorum.arkamı dönemiyorum sanki kapacaklar gibi pikeyi üstüme çekiyorum pişiyorum.
senin durum wahim..bi ara bende öyleydim hep eve hırsız giriyo sanıyodum bekarken..ter su içinde kalıyodum..psikolojik işte rahat ol cnm..
Selam tekrar güzel hatunlarBalcığım naber bebiş ?
Ütü yapayım dedim piştim piştim sıcak ve ütü buharı
Sağ ol tatlımhoşgeldin iyiyim cnm..erkeğimiz büpçükünü göstermiş hayırlı olsun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?