Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet.evet ve bütün hayatınızı ona göre yönlendirip ona göre düzenleyeceksiniz.gezmelerinizi oyunlarınızı uykularınızı.komşuların sabah belkide sana seslenecek bal şimdiye kadar sesin çıkmazdı şimdi nasıl sesin çıkıyo maşallah diyecekler.:)) çünkü sen bebeğini bağırarak sevdiğinin farkında bile olmayacaksın.ve kızdığın anlarda tabi olacak.ama onlar anlık olacak sevginse o büyüdükçe büyüyecek.

aynen öyle olucak..hayatımızı ona göre programlıyacağız ve bunu başkası olsa istemiyerek yaparız ama onun için seve seve yapıcağız..bi gülüşü yeticek demi bize :))

yetecek bal yetecek teselli ediyomuş gibi konuştun ama güzel tesellli
uykusuzluk yorgunlukkkkkkk
hepsine değer bebiş
çalışan anneler için dahada zor ama çalışmayı düşünüyomusun

yetecek bal yetecek teselli ediyomuş gibi konuştun ama güzel tesellli
uykusuzluk yorgunlukkkkkkk
hepsine değer bebiş
çalışan anneler için dahada zor ama çalışmayı düşünüyomusun

hem düşünüyorum hem düşünmüyorum desem yeridir..daha karar veremedim açıkçası..maddi olarak çalışmam lazım ama kuzumada kıyamam heralde..nasıl olucak bende bilmiyorum walla...

Bu aralar geceleri çok korkuyorum başucunu yakmadan uyuyamıyorum gözümü kapatıyorum sanki odada biri var gibi öyle 3 harfli şeyler geliyo hep aklıma uykuya zor dalıyorum

uykum var hemde nasıl...brck korktukça gelir bulur..benide karabasan yokluyo arada..alıştım sankii..gül gibi geçiniyoz :))

uykum var hemde nasıl...brck korktukça gelir bulur..benide karabasan yokluyo arada..alıştım sankii..gül gibi geçiniyoz :))

neden bilmiyorum korku kapladı içimi evde tekken korkmuyorum ama yattığımda nedense korkuyorum gözümü birden açıyorum.arkamı dönemiyorum sanki kapacaklar gibi pikeyi üstüme çekiyorum pişiyorum.

Selam tekrar güzel hatunlar Balcığım naber bebiş ?
Ütü yapayım dedim piştim piştim sıcak ve ütü buharı

neden bilmiyorum korku kapladı içimi evde tekken korkmuyorum ama yattığımda nedense korkuyorum gözümü birden açıyorum.arkamı dönemiyorum sanki kapacaklar gibi pikeyi üstüme çekiyorum pişiyorum.

senin durum wahim..bi ara bende öyleydim hep eve hırsız giriyo sanıyodum bekarken..ter su içinde kalıyodum..psikolojik işte rahat ol cnm..

senin durum wahim..bi ara bende öyleydim hep eve hırsız giriyo sanıyodum bekarken..ter su içinde kalıyodum..psikolojik işte rahat ol cnm..

evet cnm dönem dönem yaşıyorum.hırsızdan öte şeyler geliyo aklıma görünmez olanlar ne bilim yaa gözüm kapalı kuruyorum kuruyorum birden açınca karanlıkta şekiller oluyo ya:2:neyse düşünneneye çalışıyım en iyisi Allah ü teala her türlü beladan musibetten uzak tutsun hepimizi

kızlar sıcakta buharlaşıcam birazdan. klimam bile yok. camlar açık cm esmiyor. eve gidip duşa atlamak istiyorum dicem ama oğluş yatmadan mümkün değil.

kızlar doktor antibiyotik falan verdi ayağımdaki enfeksiyonun kuruması için bebek çalışma haftamız ve hap içiyorum ya tutarda hamile kalırsam zararı olurmu?sormadımda doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…