Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar doktor antibiyotik falan verdi ayağımdaki enfeksiyonun kuruması için bebek çalışma haftamız ve hap içiyorum ya tutarda hamile kalırsam zararı olurmu?sormadımda doktora

nan brck bitmedi seninde şu işlerin..ozmn çalışmayı bırak..sonuçta o iltihab kuruması lazım ertelencek bişi değil..dua ette bebiş tutmamış olsun...

inşallah ama bilmedende ilaç içip normal gebe kalabilende var ne bilim ben cnm yaaa
devam etmimmi yani çalışmalara.ne sorunlu oldum ben ya off

hanı sen bana dedın ya başka topıclerde bende napım bebek konusu bana göre değil demıştım ya
o zaman oda vardı sonra yazdı ozmn ben gelmeyım dedıydı

inşallah ama bilmedende ilaç içip normal gebe kalabilende var ne bilim ben cnm yaaa
devam etmimmi yani çalışmalara.ne sorunlu oldum ben ya off

öyle ama işini şansamı bırakçaksın..aksi olanlarda var onlarıda düşün..ben olsam etmezdim..çok hasta oldum ettim doktor minoset verdi bana hamiş olduğumu bilerek..inan onu bile kullanmadım...sen bilirsin yine cnm...

hanı sen bana dedın ya başka topıclerde bende napım bebek konusu bana göre değil demıştım ya
o zaman oda vardı sonra yazdı ozmn ben gelmeyım dedıydı

yok nan espürük olduğunu anladım ben oda anlamıştır sanmam ona alıncağını..bence o sezaryen oldu..yada kaynanası geldi :)

brck yada doktora sor hamiş olabilirim bana ona göre ilaç verin de...bana bi doktor antibiyotik yazmıştı bikere..kullan dedi hamişler kullanabiliyo..ben genede kullanmadım ama sen bi sor...en azından tuttuysa zararsız bişi iç...

milka gelmiş.
hamilelere pek ilaç verilmiyor. brck bence dr. sor. bebek işini ertele bir süre. diğeri önemli çünkü. dr. sor mesela o ilaç bitince ne zaman bebek düşünebilirm diye. vücutta etkisi ne kadar sürüyor?

doktoruda sabah aramıştım haftaya gelicem die sormak hiç aklıma gelmedi.bir daha arayıp rahatsız etmekte istemiyorum neyse eve gidince bakıcam etkilerine

yok nan espürük olduğunu anladım ben oda anlamıştır sanmam ona alıncağını..bence o sezaryen oldu..yada kaynanası geldi :)

ınş öledır belkıde normal doğum oldu bılmım kı
kaynanası gelsede genede gelırdı dıye düşüncemde var
ınş yanlış anlamamıştır
espuruktu ama hamış alınganlığı olmamıştır ınş

pasaklı napıyo kızlar hiç girip yazmıyor görüşeniniz varmı?bide guz vardı eskiden

ivet hamilelik piskolojisi olsa gerek çok alınmıştım o gün oturup ağlayacaktım nerdeyse msjını gördümüde geldim yoksam gelmezdim yanim :63 :

ivet hamilelik piskolojisi olsa gerek çok alınmıştım o gün oturup ağlayacaktım nerdeyse msjını gördümüde geldim yoksam gelmezdim yanim :63 :

Alla belanıödüm koptu bu kız bana kırıldı dıye
aman aman sakın gtme
merak ettık senı
şafak 2 demıkaynana geldı sandık doğurdun sandık neler neler
hamış olmassan varyaa
neyse anlat bakım neden gelmedın nerelerdeydın

günaydın bu arada

günaydın kızlarrrr.........
size bir şarkıyla merhaba demek istiyorum
tüm sevenlerime gelsin PPP
ses bir ki sesss.....

Yine yüzünden düşen bin parça
Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun
Eğer bıçak kemiğe dayandıysa
Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun
Akıl karı değil ızdırabın böylesi
Bu aşk değil esaretin tam kendisi
Ben senin yerinde olsam
Ufak ufak uzarım durmam
Pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam gözyaşına bakmam
Bi dakika bile katlanmam
Sevene zulm edeni ezer geçerim

Ben senin yerinde olsam
Ufak ufak uzarım durmam
Pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam gözyaşına bakmam
Bi dakika bile katlanmam
Sevene zulm edeni yakar geçerim
O halden anlamıyormuş sanıyorsam
Sen niye üzülüp kahroluyorsun
Bu sonucun vebali onun boynuna
Bırak inceldiği yerden kopsun
Akıl karı değil ızdırabın böylesi
Bu aşk değil esaretin tam kendisi

alkışlayan elleriniz dert görmesin anacımmmm:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…