Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet bal kimse anne gibi olmuyor hatta babalar bile. eşim mesela bazı şeyleri önemsemiyor bişey olmaz diyor ben sinir oluyorum.

Günaydınlar hepinize.
Balım
Brck geçmiş olsun
melodi sanada geçmiş olsun oğlun ateşlenmiş.
Laydyyyy hoşgeldin canım.

böcük yengenin işi yok galiba nan hep burda :))
ne biçim görümcesin sen ayırcanmı nan sevenleri...

işi yok tabe akşama kadar evde
sanırım burda olmadğı zamanda yeğenım oturuyo 3 yaşında
oda sureklı pc başında Allahtan okumabılmıooyun zamanı kaldırıyordur annesını

yok nan ayırmam ben sevenlerı
babamın evı ya onları kovcemmkocasıyla gtsın

evet bal kimse anne gibi olmuyor hatta babalar bile. eşim mesela bazı şeyleri önemsemiyor bişey olmaz diyor ben sinir oluyorum.

kesinlikle anne gibi kimse olamaz..Rabbim anaları çok ayrı yaratmış...sokağa bebişlerini atanlarda anne değil şeytan...erkekler öledir cnm iyiki öğrenmişler bişi olmaz kelimesini :))

kızlar sararmış beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabiliriz?
köyde sular bazen çamurlu aktığı için beyazlarım sarardı. domestosa yatırdım beyazlamadı.

melodi sendede biraz delilik var sinirlenince ben gibi makasla kesmeyi düşünebiliyoruz hıncımıza
bi kerede eşime sinirlenmiştim aynalığın önünde yüzüğüm falan vardı parfümlerim fırlattım attım yere doğru evlenme teklif ettiği yüzüğümü kaybettim evin içinde ama çok üzüldüm onahala bulamadım ya silkelendi yada gardolabın altına girdi.

kesinlikle anne gibi kimse olamaz..Rabbim anaları çok ayrı yaratmış...sokağa bebişlerini atanlarda anne değil şeytan...erkekler öledir cnm iyiki öğrenmişler bişi olmaz kelimesini :))

çocuklarını sokağa atan anaları dövüp işkence yapanları anlamıyorum kesinlikle. ben hep kıyamam sana diyorum. hep anneye muhtaçlar kendileri bişey yapamıyor. derdini ağlayarak anlatıyor.
bide öyle birşeyki insan kendi yavrusu için tecrübeli olmasa en iyi şekilde anlıyor. bi kere oğluşumun gözü çapaklandı ve geçmedi. eşim eczaneye müşterilerine filan sordu. herkes normal demiş. ama içimden bir ses normal değil diyor. en sonunda dedim eşime bu normal değil hemen dr. gidiyoruz. iltihap olmuş. annem bile anlamadı.
biey olmaz kelimesine gıcık oluyorum.

Son düzenleme:

inşallah dolabın altına girmiştir. senin burcun ne ben aslanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…