Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan anlatma beee...herkesin kayganası kendine özel...

hiiçç gül gibi geçinip gidiyoduk halbukim.

hee gonca gülll

:120::120::120:

yıkasın oğlu değil mı
ya bizi boşver senın işin daha zor
bız gene uzağız ama sen yaşamak zorundasın

selam güzel bayanlar ancak gelebildim
haftasonu tatildeydim dünde yoğundum baya sohbete arada gelicem öpüldünüz

nan ben anlatıyomuyum heçç kayganamı...özel böle olur işte saklayın :))

duygu hoşgeldin cnm...

öğğğğğğğğğğğğğğğğ rabbim sana sabır versin.

Kızlar sizinle bişey paylaşıyım eşim önceden beri motorsiklet hastası çok seviyor. şimdide alıcak motor ve ben çok korkuyorum biliyorsunuz kaza oranı daha yüksek içim hiç rahat değil onunla paylaştım diyoki sen bana güvenmiyon mu hız yapmam işe gidip gelicem sadece bunu bende biliyorum çocuk değil ya hız yapsın yolunda gidip gelirken kullanırda ne biliyim uffff...

bizi bahane etmee bi kerem anlatacak yer arıyormuşun zati ay şaka maka allah sabır versinn

selam güzel bayanlar ancak gelebildim
haftasonu tatildeydim dünde yoğundum baya sohbete arada gelicem öpüldünüz

slm şeker

herşey allahtan olacğı varsa yanii yarın ne olacağımız belli değil tembihle ama öle sık boğaz etme bırak hevesini alsın adamcağız

herşey allahtan olacğı varsa yanii yarın ne olacağımız belli değil tembihle ama öle sık boğaz etme bırak hevesini alsın adamcağız

walla ladycim orası öyle ne biliyim içimde bi korku benim ama bi görsen dün peşinatı verdi 15 gün sonra gelcek motoru nasıl mutlu anlatamam ben hep kendimi karşımdaki kişinin yerine koyarım diyorum ki bu eşimin hayali ve hayalin gerçekleşmeside ne kadar da güzeldir.
Ama bana araba lazım kızımı anneme bırakıp alıyorum ve dedimki ne ben ne de kızım o motora binmem. çok mu gaddar olmuşum:)))

tatlicadi korkma motor güzeldir tabi kaskını takıp dizliklerini de takarsa vs. Benim tanıdığım biri burdan geçen sene kıbrısa bu yıl da motorla isviçreye gitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…