zorla aranı bozcaklar demii..kıskandılar aranızı
seeen sennn ve laydyydimi insan bi şekilde deşarj olmak istiyor.akşam tuvalete girdi çok afedersiniz sadece şeyini yıkadı çıktı.tuvalete su dökmek yok.her tuvalete girdiğimde tuvaleti yıkayıp terliklerti yıkayıp öyle giriyorum.be müslüman deilmisin su döksene şu tuvalete.ordan çıktı ellerini yıkamadan hoopp yatağa.iyice midem kalktı.eşime dedim kalkıp şu tuvaleti yıkarmısın.
hiiçç gül gibi geçinip gidiyoduk halbukim.
seeen sennn ve laydyydimi insan bi şekilde deşarj olmak istiyor.akşam tuvalete girdi çok afedersiniz sadece şeyini yıkadı çıktı.tuvalete su dökmek yok.her tuvalete girdiğimde tuvaleti yıkayıp terliklerti yıkayıp öyle giriyorum.be müslüman deilmisin su döksene şu tuvalete.ordan çıktı ellerini yıkamadan hoopp yatağa.iyice midem kalktı.eşime dedim kalkıp şu tuvaleti yıkarmısın.
nan anlatma beee...herkesin kayganası kendine özel...
nan anlatma beee...herkesin kayganası kendine özel...
hee gonca gülll[/QUOTE
NE ÖZELİ YAA.ARADA BENİ SİNİR ETSE ÖZEL OLURDA HER ZAMAN SİNİR EDİYO ÖZEL MÖZEL YOK.
selam güzel bayanlar ancak gelebildim
haftasonu tatildeydim dünde yoğundum baya sohbete arada gelicem öpüldünüz
Kızlar sizinle bişey paylaşıyım eşim önceden beri motorsiklet hastası çok seviyor. şimdide alıcak motor ve ben çok korkuyorum biliyorsunuz kaza oranı daha yüksek içim hiç rahat değil onunla paylaştım diyoki sen bana güvenmiyon mu hız yapmam işe gidip gelicem sadecebunu bende biliyorum çocuk değil ya hız yapsın yolunda gidip gelirken kullanırda ne biliyim uffff...
Selam laydyyy nasılsın bakalım
herşey allahtan olacğı varsa yanii yarın ne olacağımız belli değil tembihle ama öle sık boğaz etme bırak hevesini alsın adamcağız
ivet akşamda sekiz buçukta okunacak allah sabır versinn insan acıkmıo zatende suu bide tam sıcaklarda
tatlicadi korkma motor güzeldir tabi kaskını takıp dizliklerini de takarsa vs. Benim tanıdığım biri burdan geçen sene kıbrısa bu yıl da motorla isviçreye gitti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?