Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük laydy i en iyi sen anlarsın..kayganazedesin ya sende :)))

anam böcükdemi zede

evet canım unutamıomm bide onlar gibi yapmacık olamıyorum maleseff olmakta istemiyorum zaten

böcük laydy i en iyi sen anlarsın..kayganazedesin ya sende :)))

farkettım hemenaman aman sız olanların kıymetını bılın
geçen gün eşim arıyoo kandıl kutluyor
kadın kandılde bıle yok dayın para yollamadı yok kardeşin benı dınlemıo
kardeşi kald sınıftamıllet sevabına okuutuyordu anası babası sahıp cıkmadı bız cıktık onuda elıne yüzüne bulaştrdı neyse
1 saat konuştu
ben konuşmadım
sanane dedım dayından ya sanane kızkardeşinden o telı parçalıycktım
bı kandıl kutla be kadın bı sor nasılsınız de
hemen fesatlık hemen ara bozma

küssün aman ckota fifi yanı

kolay gelsın tatlımtrip atım dıdım
nasılsın büdüşün nasıl

büdüşüm artık hersabah giyinirken ayaklarıma dolanıyor.evden çıkarken mızmızlandı.babaanne onu cama çıkardı dışları seyretsin diye.ben sesleniyorum enes eneess hiççç tııınn dışarıyı gördüya derdi o imiş. ama sevindim ağlamasında.ağlarsan kendimi çok kötü hissederim.

Son düzenleme:

öle fitnelik sokmazlarsa içleri rahat etmezki onların karnıları dar çünkü

uyy kıyamam
cocuk işte bişi dıkkatını cektı demek
benım yeğenlerımde annelerı işe gıderken hıc ağlamazlardı anneme cok alışmışlardı

sıkılıyordur annesi akşama kadar evin içinde napsın

ayy aman kızlar bu konuları açmayın ne olur.zaten başım ağırıyor.si,z anlattıkça benimde konuşasım geliyor.dünde sevgili görümcecim kayganayı hastaneye götürdü.akşam kaygana eşime diyoki aysel bana dediki serap(eltim) hasta yatağa düşerse kaygana bir bardak su vermicem ona.bunuda 3-4 ay önce demiş.eşime dedimki eltilerimi bu hale getiren kim kaygana.bezdirdi demekki içlerinde nefret birikmiş.hem 3-4 ay önceki şeyi neden şimdi gündeme getiriyor kayganaya söylüyor.belki rabbim ona bir merhamet verecek bakacak hasta yatağa düşerse.neden sevgili görümcecim araya daha çok nefret sokmaya çalışıyor.

aha yandık şimdi..kafa kafaya verir kolarından bacaklarından çeker durursunuz...

çekıştırelım azcık yaa
öle fitnelik sokmazlarsa içleri rahat etmezki onların karnıları dar çünkü

benım koceme ne demı ama
dayısyla kötü etcekler arasını
hem adamın evı var barkı var
benım kaynana gıbı ytmıyor karısı çalışıyo sabah akşam

nasıl sınır oluyom benım yanımda arama dedım bıdaha zaten

konuş kız açılırsın

herkesi bezdirip sen hala idare ettiğine göre peygamber sabrı var heralde canım

anam 5 dakka yok oldum yemeğe oturdumm...3 lü koalisyon yapmışsınız hemen nevgül laydy ve böcük
kaygana çekiştirme günümü nan bugün..

kebelek garusu noldu nen????

anam 5 dakka yok oldum yemeğe oturdumm...3 lü koalisyon yapmışsınız hemen nevgül laydy ve böcük

Kebelek garusu noldu nen????

öle oldu heralde bi bakim kahvaltımı öle yaparım didiydimm oturdum kaldımm Bende gidemde kahvaltımı yapem

hep sen kayboılunca oluyokaybolma bı yere
toplantı yapıyok

kelebenk h geldın

kelebek yoksa hamilemisin öyle doğdu öle bişi diceksin sanki

şuan beeli değil 6. gündeyim

Ben topiğe geldiğimde sen iş değiştirmiştin heralde canım memnunmusun yeni işinden
ewt cnm doğrudur iş değiştrdim şuanlık bi sorun yok memnunum ama abartısız yoğun bi yer günde 50-60 fatura geliyo desem abartmış olmam yani

bişey olmadı kuzummmm

hep sen kayboılunca oluyokaybolma bı yere
toplantı yapıyok

kelebenk h geldın

saool böcüş hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…