böcük laydy i en iyi sen anlarsın..kayganazedesin ya sende :)))
önce analık etcek sonra baba babalıkkı bızde görevımızı yapalım deıl mı
uzaktan hoş demek aman boşver ama sende ben gıbı unutamıyorsun sanırım
zaten unutulmasın
onları gördükçe cocuklarıma ben böle yapmıycam dıyorum
ılerıde banada böle davrancaklar demeden önce ben görevımı yaparımsende ben gıbı haklı olanlardansın takmaboşver
böcük laydy i en iyi sen anlarsın..kayganazedesin ya sende :)))
küssün aman ckota fifi yanı
kolay gelsın tatlımtrip atım dıdım
nasılsın büdüşün nasıl
anam böcükdemi zede
evet canım unutamıomm bide onlar gibi yapmacık olamıyorum maleseff olmakta istemiyorum zaten
farkettım hemenaman aman sız olanların kıymetını bılın
geçen gün eşim arıyoo kandıl kutluyor
kadın kandılde bıle yok dayın para yollamadı yok kardeşin benı dınlemıo
kardeşi kald sınıftamıllet sevabına okuutuyordu anası babası sahıp cıkmadı bız cıktık onuda elıne yüzüne bulaştrdı neyse
1 saat konuştu
ben konuşmadım
sanane dedım dayından ya sanane kızkardeşinden o telı parçalıycktım
bı kandıl kutla be kadın bı sor nasılsınız de
hemen fesatlık hemen ara bozma
büdüşüm artık hersabah giyinirken ayaklarıma dolanıyor.evden çıkarken mızmızlandı.babaanne onu cama çıkardı dışları seyretsin diye.ben sesleniyorum enes eneess hiççç tııınn dışarıyı gördüya derdi o imiş.ama sevindim ağlamasında.ağlarsan kendimi çok kötü hissederim.
büdüşüm artık hersabah giyinirken ayaklarıma dolanıyor.evden çıkarken mızmızlandı.babaanne onu cama çıkardı dışları seyretsin diye.ben sesleniyorum enes eneess hiççç tııınn dışarıyı gördüya derdi o imiş.Ama sevindim ağlamasında.ağlarsan kendimi çok kötü hissederim.
farkettım hemenaman aman sız olanların kıymetını bılın
geçen gün eşim arıyoo kandıl kutluyor
kadın kandılde bıle yok dayın para yollamadı yok kardeşin benı dınlemıo
kardeşi kald sınıftamıllet sevabına okuutuyordu anası babası sahıp cıkmadı bız cıktık onuda elıne yüzüne bulaştrdı neyse
1 saat konuştu
ben konuşmadım
sanane dedım dayından ya sanane kızkardeşinden o telı parçalıycktım
bı kandıl kutla be kadın bı sor nasılsınız de
hemen fesatlık hemen ara bozma
aha yandık şimdi..kafa kafaya verir kolarından bacaklarından çeker durursunuz...
öle fitnelik sokmazlarsa içleri rahat etmezki onların karnıları dar çünkü
ayy aman kızlar bu konuları açmayın ne olur.zaten başım ağırıyor.si,z anlattıkça benimde konuşasım geliyor.dünde sevgili görümcecim kayganayı hastaneye götürdü.akşam kaygana eşime diyoki aysel bana dediki serap(eltim) hasta yatağa düşerse kaygana bir bardak su vermicem ona.bunuda 3-4 ay önce demiş.eşime dedimki eltilerimi bu hale getiren kim kaygana.bezdirdi demekki içlerinde nefret birikmiş.hem 3-4 ay önceki şeyi neden şimdi gündeme getiriyor kayganaya söylüyor.belki rabbim ona bir merhamet verecek bakacak hasta yatağa düşerse.neden sevgili görümcecim araya daha çok nefret sokmaya çalışıyor.
melabalar .......:78::78::78:
ayy aman kızlar bu konuları açmayın ne olur.zaten başım ağırıyor.si,z anlattıkça benimde konuşasım geliyor.dünde sevgili görümcecim kayganayı hastaneye götürdü.akşam kaygana eşime diyoki aysel bana dediki serap(eltim) hasta yatağa düşerse kaygana bir bardak su vermicem ona.bunuda 3-4 ay önce demiş.eşime dedimki eltilerimi bu hale getiren kim kaygana.bezdirdi demekki içlerinde nefret birikmiş.hem 3-4 ay önceki şeyi neden şimdi gündeme getiriyor kayganaya söylüyor.belki rabbim ona bir merhamet verecek bakacak hasta yatağa düşerse.neden sevgili görümcecim araya daha çok nefret sokmaya çalışıyor.
anam 5 dakka yok oldum yemeğe oturdumm...3 lü koalisyon yapmışsınız hemen nevgül laydy ve böcük
kaygana çekiştirme günümü nan bugün..
Kebelek garusu noldu nen????
anam 5 dakka yok oldum yemeğe oturdumm...3 lü koalisyon yapmışsınız hemen nevgül laydy ve böcük
kebelek garusu noldu nen????
kelebek yoksa hamilemisin öyle doğdu öle bişi diceksin sanki
ewt cnm doğrudur iş değiştrdim şuanlık bi sorun yok memnunum ama abartısız yoğun bi yer günde 50-60 fatura geliyo desem abartmış olmam yaniBen topiğe geldiğimde sen iş değiştirmiştin heralde canım memnunmusun yeni işinden
kebelek garusu noldu nen????
hep sen kayboılunca oluyokaybolma bı yere
toplantı yapıyok
kelebenk h geldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?